Gebelik olabilir mi

Kizlar bnim’adetim iki gun var adetime. Sabah test yaptim negatif snra adet bel agrisi yasadim acik kahverengi akintim’geldi sonra pembe si geldi birdaha birsy gelmedi. Sizc yerlesme kanamasi mi?

Kizlar bnim’adetim iki gun var adetime. Sabah test yaptim negatif snra adet bel agrisi yasadim acik kahverengi akintim’geldi sonra pembe si geldi birdaha birsy gelmedi. Sizc yerlesme kanamasi mi?
Olabilir neden olmasın
Kaset test mı yaptın erken gebelik mi

Eklentiler

• C261082D-F1DB-4F32-92B5-A9C31B61A7C1.jpeg
    C261082D-F1DB-4F32-92B5-A9C31B61A7C1.jpeg
    195,9 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar dün öğlen kuaföre gitmiştim regl sancısı gibi birşet gelip gitti ortalama 15 dk falan belki sürmüstür genel ağrılarım da devam ediyor… bata 7 gün var acaba o ağrı döllenme olabilir mi?
Merhaba bu bahsettiğiniz sancıyı ben BAT a 4 gün varken yaşadım hamileyim çok şükür inşallah sizinde belirtidir , yumurtlamanız ne zaman olmuştu ben yumurtlamadan 9 gün sonra falan hissetmeye başladım

Yine yaptım ama hayal görüyorum yarım saat geçti çünkü😒 Adet olmazsam sabah ilk idararla denerim yine ümitlendim😂
Ben göremedim canım yarın dene inşallah olmazsın 🤗
Merhaba bu bahsettiğiniz sancıyı ben BAT a 4 gün varken yaşadım hamileyim çok şükür inşallah sizinde belirtidir , yumurtlamanız ne zaman olmuştu ben yumurtlamadan 9 gün sonra falan hissetmeye başladım
Arkadaş da hamile🫶🏻 tebrik ederim sizi de

X