- 2 Mayıs 2024
- 464
- 97
- 25
Bende hiç bişey yokAynıyım canım yani her ay regl öncesi yaşadığım ağrılar var o yüzden hiç ayırt edemiyorum ya sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç bişey yokAynıyım canım yani her ay regl öncesi yaşadığım ağrılar var o yüzden hiç ayırt edemiyorum ya sen nasılsın?
Belki de hiçbir belirti olmaması daha iyi bir şeydir bilemeyiz :)Bende hiç bişey yok
Sen naptın canım?Kızlar döngünün 34. Günü normalde hiç gecikmez max 31. Gün olurum. Az önce mirrateck erken gebelik yaptım negatif. Kaset test testti de bu şekilde çıktı bu beyaz çizgi ne anlama geliyor? Sizce kan vereyim mi ya hiç gecikmezdi.
O kadar konuşup dayanamadımBelki de hiçbir belirti olmaması daha iyi bir şeydir bilemeyiz :)
Erken yapmışsındır belki berna9696 da önce negatif sonra pozitif gördü bak belli olmazO kadar konuşup dayanamadım
Sabah koca bir tek çizgi
Ay valla bende bugun yaptim negatif iki uc gun var adetimeErken yapmışsındır belki berna9696 da önce negatif sonra pozitif gördü bak belli olmaz
Yaa döner belki senin de zor tutuyorum ben de haftasonuna kadar kendimiAy valla bende bugun yaptim negatif iki uc gun var adetime
Insallah ya senin Bat ne zamandi?Yaa döner belki senin de zor tutuyorum ben de haftasonuna kadar kendimi
Cumartesi görünüyor canım batı bekliyorum yaniInsallah ya senin Bat ne zamandi?
Canım ben sanırım 5 gün kala negatif gördüm 3 gün kala pozitif inşallah seninde vardır gönlünü ferah tutHadi bakalim insaAllah guzel olur hepimz icin
Ay insaAllah yaa beklemek zorundayimCanım ben sanırım 5 gün kala negatif gördüm 3 gün kala pozitif inşallah seninde vardır gönlünü ferah tut
İnşallah dediğin gibidirErken yapmışsındır belki berna9696 da önce negatif sonra pozitif gördü bak belli olmaz
Benimde 3 gün var ama göremedim nasip değişmişCanım ben sanırım 5 gün kala negatif gördüm 3 gün kala pozitif inşallah seninde vardır gönlünü ferah tut
Aynı günlerimiz zaten 4 ümüzündeAy valla bende bugun yaptim negatif iki uc gun var adetime
Sizden gaza geldim ben de test yaptım ve dümdüz negatifİnşallah dediğin gibidir
Hayırlısı böyleymiş demekki bi dahaki ay yine konuşalımSizden gaza geldim ben de test yaptım ve dümdüz negatif
Gebelik testi yumurtlama göstermezGebelik mi yumurta çatlaması mı ilişki 6 gün oldu çok merak ediyorum sizce ne Eki Görüntüle 3437662
Ay ben bu ay kasmayı düşünmüyorum pek hersey dahil tatil almıştık yiyip içiyim rahat rahat Ben o rahim filminden tırsıyorum ya mecbur kalmayalım daHayırlısı böyleymiş demekki bi dahaki ay yine konuşalım
Bu arada arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 1 senedir olmuyodu rahim filmi çekildikten sonra kalmış gidicem en sonunda bende