Koltuk altında lenf nodu

Sonuc ne oldu acaba merak ettim kötü bisey çıkmamıştır umarım

Sonuc ne oldu acaba merak ettim kötü bisey çıkmamıştır umarım
Tahlilleri isteyen dahiliye doktoru sonuçlara gelecek hafta bakacak. Başka bir doktora rica ile baktırdı kardeşimin sağlıkçı bir tanıdığı, şeker hastalığından başka bir şeyi yok demiş, uzmanlık alanını bilmiyorum. Umarım kendi doktoru da iyi şeyler söyler.

İnşallah kötü bisey yoktur bencede içinizi ferah tutun Allahın izniyle guzel haberler alırsınız

İnşallah kötü bisey yoktur bencede içinizi ferah tutun Allahın izniyle guzel haberler alırsınız
Çok teşekkür ederim. Annemin doktoru tahlilleri gördü, sadece vitamin eksikliği dedi.
Bugün de 2 yaşındaki çocuğumun boynunun arka tarafına doğru şişlik farkettik. Kbb’ye randevu aldık, inşallah iyi şeyler söyler doktor.

Hicbisey olmaz belki bi enfeksiyon geçirmiştir çocuklarda dha sık görülüyor bu tür şişlikler zaten doktor baktığı an anlar ben bile enfeksiyon geçirmişim haberim yok gogus ağrısıyla gittim koltuk altımda lenf nodu çıktı bazen olabiliyor boyle şeyler içinizi ferah tutun siz bakın annenizinki de temiz çıkmış massallah

Benim koltuk altimdan gogus ucuma vuran bi agri oluyor ara ara agriyi takip ederek deeinden yoklayarak mercimek tanesi gibi bisey buldum koltuk altimin asagi tarafina dogru baski uygulayinca agri oluyor henuz dpktora gitmedim 10 yil once boynumda da bi lenf sismesi oldu ama kucuktu o zaman simdi kocaman oldu elimde yoklayinca farkediyorum bi de bu cikinca biraz endise olustu en kisa zamanda ben de doktora gorunecegim gogus cerrahiye mi gitmek lazim bunun icin acaba?

Çok teşekkür ederim Size de çok geçmiş olsun Allah hepimizi beterinden korusun.

Merhaba, geçmiş olsun, ağrılıysa korkmayın der doktorlar genel olarak. Meme için genel cerrah’a gidiliyor. Boyun için kbb’ye gidiliyormuş, ben de çocuğum için randevu aldım.

Genel cerraha gittim ben genel cerrah bakiyor bu gbi durumlara ultrosan isticektir büyük bi ihtimal ihmal etmeyin mutlaka gidin çok geçmiş olsun

Merhaba bnde 24 yaşındayım yaklaşık 20 gün önce tesadüfen sağ koltuk altımda dokununca ağrıyan ve hissedilen deri altında bezelye büyüklüğünde birşey hissettin hemen o gün doktora gittim ve kıl kökü iltihabı dedi ve antibiyotik verdi bugn geçnmediği için başka bir doktora gittim oda aynı şeyi söyledi ama garanti olsun diye memografi çektimemi istedi. Umarım bnimde temiz çıkar çok korkuyorum

Doktorlar öyle dediyse korkmayın. Abimin de olmuştu, aynısını dediler. İltihaplıydı onunki.

Canm eğer doktor kıl koku iltihabi diyorsa doğrudur onlar anlıyor çünkü sertliğinden şeklinden vs bana da öyle demişti 2 3 hafta sonra tamamen geçti içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…