- 26 Haziran 2021
- 133
- 110
- 26
-
- Konu Sahibi Magenta0101
Sonuc ne oldu acaba merak ettim kötü bisey çıkmamıştır umarımMerhaba, annemin kan tahlillerinde lenfosit değeri 1 çıkmış, çok düşük. Doktor acil bir durumdan dolayı hastaneden ayrılmak zorunda kaldı ve sonuçlara gelecek hafta bakabilecek. Bizim içimiz içimizi yiyor, internette sebebi lenfoma olabilir yazıyor. Bunun yanında iştahsızlık ve halsizliği de var. Kan tahlilinden belli olmaz demişsiniz, bu aşırı düşük değerden korkmalı mıyız acaba?
Tahlilleri isteyen dahiliye doktoru sonuçlara gelecek hafta bakacak. Başka bir doktora rica ile baktırdı kardeşimin sağlıkçı bir tanıdığı, şeker hastalığından başka bir şeyi yok demiş, uzmanlık alanını bilmiyorum. Umarım kendi doktoru da iyi şeyler söyler.Sonuc ne oldu acaba merak ettim kötü bisey çıkmamıştır umarım
İnşallah kötü bisey yoktur bencede içinizi ferah tutun Allahın izniyle guzel haberler alırsınızTahlilleri isteyen dahiliye doktoru sonuçlara gelecek hafta bakacak. Başka bir doktora rica ile baktırdı kardeşimin sağlıkçı bir tanıdığı, şeker hastalığından başka bir şeyi yok demiş, uzmanlık alanını bilmiyorum. Umarım kendi doktoru da iyi şeyler söyler.
Çok teşekkür ederim. Annemin doktoru tahlilleri gördü, sadece vitamin eksikliği dedi.İnşallah kötü bisey yoktur bencede içinizi ferah tutun Allahın izniyle guzel haberler alırsınız
Hicbisey olmaz belki bi enfeksiyon geçirmiştir çocuklarda dha sık görülüyor bu tür şişlikler zaten doktor baktığı an anlar ben bile enfeksiyon geçirmişim haberim yok gogus ağrısıyla gittim koltuk altımda lenf nodu çıktı bazen olabiliyor boyle şeyler içinizi ferah tutun siz bakın annenizinki de temiz çıkmış massallahÇok teşekkür ederim. Annemin doktoru tahlilleri gördü, sadece vitamin eksikliği dedi.
Bugün de 2 yaşındaki çocuğumun boynunun arka tarafına doğru şişlik farkettik. Kbb’ye randevu aldık, inşallah iyi şeyler söyler doktor.
Çok teşekkür ederimHicbisey olmaz belki bi enfeksiyon geçirmiştir çocuklarda dha sık görülüyor bu tür şişlikler zaten doktor baktığı an anlar ben bile enfeksiyon geçirmişim haberim yok gogus ağrısıyla gittim koltuk altımda lenf nodu çıktı bazen olabiliyor boyle şeyler içinizi ferah tutun siz bakın annenizinki de temiz çıkmış massallah
Merhaba, geçmiş olsun, ağrılıysa korkmayın der doktorlar genel olarak. Meme için genel cerrah’a gidiliyor. Boyun için kbb’ye gidiliyormuş, ben de çocuğum için randevu aldım.Benim koltuk altimdan gogus ucuma vuran bi agri oluyor ara ara agriyi takip ederek deeinden yoklayarak mercimek tanesi gibi bisey buldum koltuk altimin asagi tarafina dogru baski uygulayinca agri oluyor henuz dpktora gitmedim 10 yil once boynumda da bi lenf sismesi oldu ama kucuktu o zaman simdi kocaman oldu elimde yoklayinca farkediyorum bi de bu cikinca biraz endise olustu en kisa zamanda ben de doktora gorunecegim gogus cerrahiye mi gitmek lazim bunun icin acaba?
Amiiiinnn tesekkur ederimÇok teşekkür ederimSize de çok geçmiş olsun Allah hepimizi beterinden korusun.
Genel cerraha gittim ben genel cerrah bakiyor bu gbi durumlara ultrosan isticektir büyük bi ihtimal ihmal etmeyin mutlaka gidin çok geçmiş olsunBenim koltuk altimdan gogus ucuma vuran bi agri oluyor ara ara agriyi takip ederek deeinden yoklayarak mercimek tanesi gibi bisey buldum koltuk altimin asagi tarafina dogru baski uygulayinca agri oluyor henuz dpktora gitmedim 10 yil once boynumda da bi lenf sismesi oldu ama kucuktu o zaman simdi kocaman oldu elimde yoklayinca farkediyorum bi de bu cikinca biraz endise olustu en kisa zamanda ben de doktora gorunecegim gogus cerrahiye mi gitmek lazim bunun icin acaba?
Tesekkur ederim ayda bir ya da 2 ayda bir agri oluyo sonra geciyo ihmal etmemem lazim dogru soyluyorsunuz tesekkur ederimGenel cerraha gittim ben genel cerrah bakiyor bu gbi durumlara ultrosan isticektir büyük bi ihtimal ihmal etmeyin mutlaka gidin çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim ayda bir ya da 2 ayda bir agri oluyo sonra geciyo ihmal etmemem lazim dogru soyluyorsunuz tesekkur ederim
Memeyi kontrol ettim elime bisey gelmedi ama koltuk altimda asagi dogru bi yerde mercimek gibi bisey var derinde agri ordan mememe vuruyorAğrı bende de oluyordu adet dönemine yakın. Genel cerrahiye gittim, ultrasonla bakıldı. Memede kistler varmış, ağrıyı da onlar yapıyormuş.
Bildiğim kadarıyla genel cerrahi bakıyor ona da.Memeyi kontrol ettim elime bisey gelmedi ama koltuk altimda asagi dogru bi yerde mercimek gibi bisey var derinde agri ordan mememe vuruyor
Abimin de oldu, iltihaplısı, bir şey çıkmadı. İnşallah sizin de önemli bir şey değildir.Benimde koltuk altında ikisi nde cok agrılı şişme oldu iki defa arayla boyle bısey olabilir mi
Merhaba bnde 24 yaşındayım yaklaşık 20 gün önce tesadüfen sağ koltuk altımda dokununca ağrıyan ve hissedilen deri altında bezelye büyüklüğünde birşey hissettin hemen o gün doktora gittim ve kıl kökü iltihabı dedi ve antibiyotik verdi bugn geçnmediği için başka bir doktora gittim oda aynı şeyi söyledi ama garanti olsun diye memografi çektimemi istedi. Umarım bnimde temiz çıkar çok korkuyorumKızlar merhaba 23 yaşındayım geçen aydan belli sol gogsumde agri vardi el degiremiyrdum bugün ultrosana girdim gogsumde kitle olmadığını söylediler çok şükür ama koltuk altımda 2 tane lenf nodu olduğunu önemli biseye benzemedigini sadece kontrol altında tutmam gerektigini 6 ayda bir kontrole gitmem gerektiğini söyledi doktor antibiyotik yazdı antibiyotik bitince tekrar kontrole gidicem eğer küçülmemisse biyopsi yapicaz dedi korkuyorum başına böyle bisey gelmiş olan varmi
Doktorlar öyle dediyse korkmayın. Abimin de olmuştu, aynısını dediler. İltihaplıydı onunki.Merhaba bnde 24 yaşındayım yaklaşık 20 gün önce tesadüfen sağ koltuk altımda dokununca ağrıyan ve hissedilen deri altında bezelye büyüklüğünde birşey hissettin hemen o gün doktora gittim ve kıl kökü iltihabı dedi ve antibiyotik verdi bugn geçnmediği için başka bir doktora gittim oda aynı şeyi söyledi ama garanti olsun diye memografi çektimemi istedi. Umarım bnimde temiz çıkar çok korkuyorum
Bnimki deri altında sadece dokununca hissediliyor salı güne usg çekilcem umarım korktuğum gibi çıkmaz.Doktorlar öyle dediyse korkmayın. Abimin de olmuştu, aynısını dediler. İltihaplıydı onunki.
Canm eğer doktor kıl koku iltihabi diyorsa doğrudur onlar anlıyor çünkü sertliğinden şeklinden vs bana da öyle demişti 2 3 hafta sonra tamamen geçti içini ferah tutMerhaba bnde 24 yaşındayım yaklaşık 20 gün önce tesadüfen sağ koltuk altımda dokununca ağrıyan ve hissedilen deri altında bezelye büyüklüğünde birşey hissettin hemen o gün doktora gittim ve kıl kökü iltihabı dedi ve antibiyotik verdi bugn geçnmediği için başka bir doktora gittim oda aynı şeyi söyledi ama garanti olsun diye memografi çektimemi istedi. Umarım bnimde temiz çıkar çok korkuyorum