Koltuk altında lenf nodu

Merhaba bnde 24 yaşındayım yaklaşık 20 gün önce tesadüfen sağ koltuk altımda dokununca ağrıyan ve hissedilen deri altında bezelye büyüklüğünde birşey hissettin hemen o gün doktora gittim ve kıl kökü iltihabı dedi ve antibiyotik verdi bugn geçnmediği için başka bir doktora gittim oda aynı şeyi söyledi ama garanti olsun diye memografi çektimemi istedi. Umarım bnimde temiz çıkar çok korkuyorum
Ve emin ol doktor kötü bisey olduğunu dsunse asla bekletmez direkt biyopsi ister bu tür konularda doktorlar eger bisey sezerse zaman kaybetmezler sen içini ferah tut kıl kökü iltihabı da hemen gecicek bisey değil sonuçta

Merhaba benim eşim lenf kanseri geçirdi yeni atlattı sayılır lenfi ikinci kere yine şişti ama bu defa sonuçlar temiz geldi sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz bu konuda epey tecrübe edindik malesef
Çok geçmiş olsun . Lenf şişmesi nerde oluşmuştu ? Birde şişen yer sert ve ağrısız mıydı ?şuan nasıl ? Rabbim acil şifalar versin herkese.

Kusura bakmayn araya giriyorum ama şüpheli yazan terim neydi acaba hatırlıyormsnz bnde usg de reaktif lenf nodu yazıyor 2 tane büyüğü 16,6 yani oval sanırım elimle dokununca da kaygan
Şekil olarak oval ve reaktif değildi ayrıca boyut olarak büyüktü sizin küçükmüş ayrıca elinizle dokunduğunuzda hareket ediyorsa korkmayın. Enfeksiyon gecirdiyseniz ondan kaynaklı olmuştur.

Şekil olarak oval ve reaktif değildi ayrıca boyut olarak büyüktü sizin küçükmüş ayrıca elinizle dokunduğunuzda hareket ediyorsa korkmayın. Enfeksiyon gecirdiyseniz ondan kaynaklı olmuştur.
Evet geçirdim 3 aydır devamlı olarak geçiyorum zaten ama tam olarak neyim var biliyorum lenfoma ve grip birbirine benzer şeyler gösterirmş, birde bazen kaşıntım oluyor 2 gecedir terleme başladı acaba psikolojik mi bu tür şeyler olmş uyudu sizde acaba birde kasık ve genital bölgeme bastırınca her yerde sertlkler var yuvarlak değil sert damar gibi anlayamadım

Bizim sert ama usg de reaktif oval yazıyordu boyutu 24x7 mm bu bir sorun teşkil eder mi acaba? Koltuk altında

X