Koltuk altında lenf nodu

Benim düşündüğüm şey değil o zaman. Bence sorun yok. Ama bir doktora daha gidin bence.
Yani lym değerim filanda 35.7 gbi biseylerdeydi yanlış değilsem zaten sinir 50 onda da herhangi bir iştah sıkıntım ateş uykuda terleme gbi biseylerim yok olsa zaten eşim farkederdi bi biontech asisindan sonra ishal ve mide bulantim oldu oda geçti şükür

Evet gidicem inşallah 13 üne tekrar randevu aldm bu kez adanadan ordada bi baktırcam sonuçları gostercem en azından içim rahat etsin

Benimde surekli şişer ve iner cok kafana takma canim. Özellikle stresli oldugum donemlerde şişer 2 3 4 ay sonra iner. Rutin kontrollerine devam et sadece

Merhaba benim eşim lenf kanseri geçirdi yeni atlattı sayılır lenfi ikinci kere yine şişti ama bu defa sonuçlar temiz geldi sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz bu konuda epey tecrübe edindik malesef

Geçmiş olsun öncelikle sakin olun lütfen.

Tahmin edilenden daha sık karşılaşılan bir durum emin olun. Kimi zaman boyun kimi zaman koltuk altı bazende kasık bölgesinde büyümüş lenf nodları olabilir. Herhangi bir şikayet yokken tesadüfen de bulunabilir. Bunların büyük kısmı korkulacak lenf nodları değildir. Ancak hiç bir doktor hastası için milyonda bir de olsa risk almak istemez o nedenle takip onerir. Bu illa ki kötü bir şey düşündüğü için değil.

Size tavsiyem şayet içiniz rahat etmeyecek ise antibiyotik tedaviniz bittikten sonra başka bir merkezde tekrar kontrole gidebilirsiniz. Esasında buna gerek bile yoktur doktorunuz onermedigine göre ama sizin aklınız rahat etsin.

Ilk duyunca insan korkuyor bende korkmuştum benim 10 senedir böyle alıştım artık yine şişmiş yine inmiş diyorum. bi sure sonra onun icin gitmiyorsun bile.
Yani ben aslında göğsümden bisey çıkar diye beklerken koltuk altımdan çıkması çok şoke oldum afalladim tabiri memede kitle çıkmaması daha iyi Allah göstermesin ama koltuk altimla alakalı bi şikayetim agrim olmamıştı sadece sizi olurdu arada sırada doktor agdanin da yapabileceğini enfeksiyon kaptirabilcegini agda yerine başka bisey kullanmamı söyledi ne kullancam bilmiyorum inşallah kaybolurlarsa lazer gidicem sanırım

Merhaba benim eşim lenf kanseri geçirdi yeni atlattı sayılır lenfi ikinci kere yine şişti ama bu defa sonuçlar temiz geldi sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz bu konuda epey tecrübe edindik malesef
Cok gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın Nasıl öğrendiniz eşinizin sikayetleri nelerdi

Banada aynısını demislerdi bende yaptığımda dikkat etmiştim sisken yapinca biraz daha şişiyor korkma.

Cooook teşekkür ederim sanırım bi haftaya kadar eşimle memleketimize gidicez orda tekrar bi kontrole gitmeyi düşünüyorum hem antibiyotigide bi hafta kullanmış olurum o zamana kadar

Cok gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın Nasıl öğrendiniz eşinizin sikayetleri nelerdi
Eşimde sürekli halsizlik vardı ve sık olmasada ateslenip hastalanıyordu sonra kasıktaki lenfleri şişti doktora gittik ultrason yapildı boyutları büyük ve değişikti kan ve periferik yayma sonuçları iyi geldi fakat şişlikler şüpheli olduğu için biyopsi yapıldı malesef sonuçlar kötü geldi.

Banada aynısını demislerdi bende yaptığımda dikkat etmiştim sisken yapinca biraz daha şişiyor korkma.
Ay içim rahatladı gerçekten akşam yemeği bile yemedim öküz oturdu içime ya şöyleyse ya böyleyse diye Allah bütün hastaların yardımcısı olsun beden savaşından çok psikolojik bi savaşmış onu gördüm ihtimali bile yeme içmeden kesti beni Allah beterinden korusun

Anladım cok geçmiş olsun tekrardan Allah bidaha yaşatmasın yani benim halsizligim de oluyor ama sıcaklarda etkiliyor galiba biraz öyle ateşim filan yok sabittir hep ateşim 36.3 filan bazen 35 hiç yükselmez kan tahlilleride verdim bu hafta hersey çok güzel geldi ama insan ya varsa diyede düşünmekten alikoyamiyor

Kötü huylu şişliklerde lenf nodu dallanır gibi oluyor çicek gibi düşünün ultrason resimlerine bakılınca anlaşılıyor eğer şekil ovalse iyi huylu oluyor yani çogunlukla şeklinden kendini ele veryor. Birde 2 cm üzeri olunca takip edilir büyürse mecburen biyopsi yapılıyor çünkü patolojik duruma gelmiş kabul ediliyor. Yakın zamanda enfeksiyon geçirdiyseniz kolunuzda veya yakin bölgede yara varsa darbe aldıysanız şişebiliyor endise etmeyin. Zaten kötü olduğunu düşünselerdi müdahale ederlerdi.

Evet bitanesi 2 cm büyüklüğünde dedi bu biraz büyük diğeri daha küçük dedi ama galiba oval yapısı o yüzden korkulacak bisey gbi gözükmüyor dedi ama ben yinede bi ikinci görüş alicam bu hafta böyle durumlarda tek doktora takılı kalmamak her zaman daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…