koltuk altıma lazer yaptırmayı düşünüyorum. ama duyduğuma göre koltuk altına lazer yaptıktan sonra koltuk altında ağır bir koku oluşuyormuş. yaptıran varmı bu şikayetler oluştumu.:çok üzgünüm:
kızlar ben de koltuk altına ve genital bölgeye yaptırmak istiorum ama korkuyorum acısından.genital bölgeye ağda falan da yaptıramıyrm lazer epilasyon yaptırıken ağrı oluyormu?
kızlar ben de koltuk altına ve genital bölgeye yaptırmak istiorum ama korkuyorum acısından.genital bölgeye ağda falan da yaptıramıyrm lazer epilasyon yaptırıken ağrı oluyormu?
canım o kıremin adını ve nasıl kullandığını bana özelden yazar mısın.etkisini ne kadr sürede gördün kaç seans gittin yada o kıremi kaç gün kullandın?teşekkr ederm bu arada ilgin için.
yeşilgöslümelek sanada çok teşekkrler cnm umarım terleme sorunun geçer.
valla kızlar ben önce bikini bölgesine gittim 3 seansta tamam dediler 4 ay gittim ilk önceleri dökülme oldu sonra eski haline geri döndü. daha sonra 10 seans koltuk altına gittim bu sefer başka yere ilk önceleri hiç çıkmadı 1 yıl rahattım ama sonra yine çktı tüyler hiç tavsiye etmiyorum sir ağda yaptırın çok daha iyi arkasından da karınca yumurtası yağı mükemmerl oluyo valla
:lepi:
kremin adı EXPIGMENT bunun kullanım süresi tenden tene degişiyor. Ben her gün bir akşam bir sabah olmak üzere sürüyordum sonra unutuyorsun tabi arada sürmeye başladım baya bir renk açıklıgı olustu öyle anormal degil kendi tenine dönüştürüyor. Bir hafta kullanımdan sonra fark ediceksin benim ayagımın kenarı ayakkabının vurmasından dolayı kararmıstı ben ilk oraya denedim alerjik tepkiden dolayı sende küçük bir bölgede dene önce. Umarım işine yarar
o zmn çıkınca tekrar yapılabilior mu acaba ? 5 yıl sonra tekrar yapılır ya da belki başka teknoloji çıkar onu yaptırırız :)
artık girdim bu yola.. koltukaltı ile başlamaya karar verdim. dün ilk seansımı yaptırdım. bende koku falan olmadı öle yazılar vardı. soğuk uflemeli bi cihaz. beklediğimden biraz daha fazla acıdı .. arada farka bakıcam birazda bunyesel bişi olduğu için denemek istiorum çok memnun kalırsam tum vucut yaptırcam. ben yaz için her hafta alırdım giyemezdim yoksa kısa kollu bakalım nasıolcak bu sure uzasa yeter yaw sempatiksalakcinni
cnmmm ben tamamen bitcegine inanmıyorum mesela kolltuk altım siyah ve kalındıııı tmm şuanda baya inceler gri gibiler çok yakında belliler ama rahatsız ediyor..2-3 seasn daha gitcem şşuanda 4.seasnım..bakalımmm bitmiycek gibi ama olsunnnn senede 1-2 kere temizlik olsun diye giderimm..zaten her seasnda %10 indirim oldugundan son seasnlarda çok az ödüycem oda beni etkilemese her sene 1-2 kez gitmekle:)kolaltı ve genital ve yüz için artık sürekli gideirm..ama bacak çok pahalı geliyor 2.seasnım oldu 2 seasn daha gidip bırakcam:)
bütün yaz çok rahat giyersin tüyler ince çıktıkları için pek göze çarpmıyolar ama bende çok fazla koku yaptı ilk seanstan hemen sonra değilde biraz geçtikten sonra koku yapmaya başladı ve halada yoğun bi şekilde terleyip ter kokuyorum
epilasyon yaptırmadan önce böyle bi problemim yoktu az terlerdim ama kokmazdı terim
rool-onlarla idare ediyorum amakaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?