Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

ne gıcık dimi ben gittiğim yere soramadım daha niye böyle oldu hep mi böyle olucak bu durumla karşılaşan müşterileriniz var mıydı varsa sonra akıbetleri ne oldu:) açıkçası benim kıllar da dökülmediği için ben extra gıcık bi durumdayım

ben bi daha ki seansımda sorucam (bayramdan sonra)
ben acıkcası bikactane patlatmıstım dayanamamıstım:) ondan mı olmustur die sorucam

kesinlikle

ben oynamadığım halde artmaya devam etti bence seninkinin de artacağı varmış durup durup yenileri çıkıyo 3. günden beri böyle yani 17 gündür sivilceler artarak devam etti ama sen bi daha sivilcelerini patlatma iz kalır boşu boşuna da tahriş edersin

Son düzenleme:
Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum.

koku problemı bende oldu ama cok youn deıl.. sımdı gectı ama ılk 2 seansım suresınce hafıf de olsa vardı

durup dururken kokmuyo da terleyince daha farklı kokuyo eskisinden ama benim sadece bi koltukaltım böyle diğerinde hiç koku yok

ben ilk yaptırdığımda koku oluştu hayret ettim hatta
Hiç ter koktuğumu bilmem ben, dikkat ederim yani
ama 1-2 kere oldu bu sonra geçti. 4. seansıma gittim hala bir koku yok.

ben de ilk seansıma girdim son 5 -6 aydır ter kokumda değişklik vardı zaten lazer den sonrada aynı kokuyo işte napsakta bu ter kokusna son versek arkadaşlar

ilk seansım şubat 15te.
inşallah koku gibi problemlerim olmaz.
gelişmeleri burayada yazarım
çok araştırdım koltuk altı 50 tl. iyi de bi yer. umarım başarılı olunur..

koku bende oldu ılk yaptırdıgıjm zaman ama bır ıkı aya gecıyor sorun olmuyor yanı. yazın cok asırı terleyınce hıssettım onun dısında hc hıssetmedım.

kızlar ben 1 seans oldu yenı basladım ..alex ile basladıgımı sanıyorum ,,sanıyorum diyorum cunku makınalar ya da kullanımları arasındakı farkı bılmıyorum.gercekten alex oldugunu nasıl anlayabılırız???:44:

sorup bılgı alabılırsın anlatıyorlar. makınaların uzerınde de yazıyor caktırmadan bakabılırsın.

sorup bılgı alabılırsın anlatıyorlar. makınaların uzerınde de yazıyor caktırmadan bakabılırsın.

kesinlikle bakcam :) sagol... sordum sormasına tabiki alex diolar sankı baska secenek yokmus gibi..en iyisi kendi gozlerımle goreyım.suphe duymamın sebebı aslında benım tenımle temas edılerek yapılması. alexte temas olmuyormus dıye okumustum.. ah ya guzellescez die ölecez hala vazgecmıyoruz :):)

:) alexın de emınım çeşitleri falan vardır. sen bi bakarsın üzerinde tam ne yazıyor. hatta kullanılan değerler bile ekranda görünüyor ben bakmıştım yaparken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…