Kızlar ben yaptırdımm koltukaltıma dökülmedi tüyler :S bende jiletle kısalttım ama baya çıkıyo kontrol seansıda vermediler..
Doğal mı bu ?
Kızlar ben yaptırdımm koltukaltıma dökülmedi tüyler :S bende jiletle kısalttım ama baya çıkıyo kontrol seansıda vermediler..
Doğal mı bu ?
dökülmeyle neyi kast ediyorsunuz arkdslar ben tam anlamadim? yani lazer yaptirdikdan sonra hala kaba tüyler duruyormu?
koltuk altıma lazer yaptırmayı düşünüyorum. ama duyduğuma göre koltuk altına lazer yaptıktan sonra koltuk altında ağır bir koku oluşuyormuş. yaptıran varmı bu şikayetler oluştumu.:çok üzgünüm:
bende 2.seanstan biraz önce geldim koltuk altı lazer için en uygun bölge yapılırken bi acıda olmuyo diğer bölgeler gibi bende koku sorunuda olmadı sanmıyorum öyle bişeyin lazerden kaynaklandığını
Ben koltukaltıma lazer yaptıralı 3 gün oldu,çıkan kılları elimle çekip deniyorum ama hiçbirisi gelmedi daha...yaptırırken acıdığını ve yandığını hissettim kokudan (yanık tüy kokusu) dökülmesi gerekir diye düşündüm ama ...ne zaman dökülür acaba ???kafamçokkarıştı
3 gün erken dökülmesi için. Bir hafta - 10 güne dökülmeye başlar, merak etme.
Teşekkürle içim rahatladı :) bugün çekince 1 tanesi geldikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?