• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

merhaba kızlar bende 4 seans yaptırmıstım koltukaltıma. çok inceldiler . ama 7 haftalık hamıleyım şimdi. acaba çok zararlımıdır devam etsem? çok zararlıysa bundan sonra napmam gerek? ağdaya mı döneyım yoksa jıletle 9 ay ıdare mı etmelıyım? bu durumu daha öce yasayan var mı aranızda?

merhaba kızlar bende 4 seans yaptırmıstım koltukaltıma. çok inceldiler . ama 7 haftalık hamıleyım şimdi. acaba çok zararlımıdır devam etsem? çok zararlıysa bundan sonra napmam gerek? ağdaya mı döneyım yoksa jıletle 9 ay ıdare mı etmelıyım? bu durumu daha öce yasayan var mı aranızda?

bence hicbisey yapma cikmazki artik cok 4 seans yapmissin ince tüyler cikar onlarda görünmez bile jilet vurma

selam arkadaslar koltuk altima sanirim 7 seans oldu ankarada bi yere gidiyordum ama hala bitmedi

bugun burada bi yere gittim ama fiyatlar turkiyeye gore kesinlikle pahali yine de yaptirdim yaa soguk hava ufledi ben boylesini hic gormemistim valla ankara yaptirdigim alexdi burdakiler de son cikan cihaz bilmem ne dediler ama valla bilemedim

koltuk altina 40pound yani 90 milyon verdim :( ama umarim biter:(

koltukaltına lazer yaptıranlar koku salgılıyormuş bir kaç arkadaşım yaptırmış ve bir yıl kötü bir koku hissetmişler neden oluyor acaba.

bende koltuk altima lazer yaptirmak istiyorum,kac seans la bitiyor??

kaç seansta biteceğinin garantisi yok. senin kıl yapına göre 3 seansda da bitebilir 8 seansa kadar da belki daha fazla da uzayabilir. ama ben ilk seansıma gittim henuz valla şimdiden memnunum yaklaşık 15 gun geçti. hala çıkmadı çıkanlar hemen dökülüyor. normalde 4-5 gunde alırdım..

kaç seansta biteceğinin garantisi yok. senin kıl yapına göre 3 seansda da bitebilir 8 seansa kadar da belki daha fazla da uzayabilir. ama ben ilk seansıma gittim henuz valla şimdiden memnunum yaklaşık 15 gun geçti. hala çıkmadı çıkanlar hemen dökülüyor. normalde 4-5 gunde alırdım..

tesekkur ederim :)

öyle bişey duymadım da olmadı da çok ilginç. ben koltuk altıma lazer yaptırdım çok da iyi bir sonuç aldım daha 3 seanssım daha var ama türlerimin hepsi gitti :)

koltuk altıma lazer yaptırmayı düşünüyorum. Ama duyduğuma göre koltuk altına lazer yaptıktan sonra koltuk altında ağır bir koku oluşuyormuş. Yaptıran varmı bu şikayetler oluştumu.:çok üzgünüm:
ben yaptırdım öyle bir şikayetim olmadı çokda memnunum..

ben yaptırdım
koku falan oluşmadı hiçte duymadım böyle bişey
ama bitmedi koltukaltlarım
sadece azaldı ve çok inceldiler
biraz göz gezdirdim arkadaşlar 3. seanstayım çıkmıyo gibilerinden yazmışlar
evet bir iki seansta kıllar çok geç çıkıo çıksada çok inceler tamam artık biticekler diye umutlanıyosun
ama ondan sonrasında hep öyle devam ediyo çünkü makina artık incelen kılları görmüyo

bende de koku olmadı.sadece ilk gün yanık kokusu oldu:9:
ama bende sivilcelenme oldu ya.ağdayla bile bu kadar olmuyodu.sizde de oluyomu??:28:

benim de üst bacağımda oldu sivilcelenme ve aynen epilatörle alırken bile bu kadar olmuyodu forumdakilere sordum önceden ağda sonrası sivilcelenenlerin lazerden sonra da genelde sivilcesi olmuş ama çok daha az olmuş biz de niye daha fazla oldu ki yani epilatörden sonra 3-4 sivilce çıkardı o da belli yerlerde şimdi çok daha geniş bi alanda çok daha fazla sayıdalar hala da çıkıyolar :(

bende de koku olmadı.sadece ilk gün yanık kokusu oldu:9:
ama bende sivilcelenme oldu ya.ağdayla bile bu kadar olmuyodu.sizde de oluyomu??:28:

emin olmak için şimdi baktım sen lazer sonrası sivilcelenme bölümüne de yazmışsın koltukaltında sivilce çıktığını ama o zaman ağdaya göre daha az oldu demiştin sonradan mı fazlalaştı? şimdi ağdayla bile bu kadar olmuyodu diye yazmışsın

evet öyle yazmıstım. ilk 2-3 gün bi kac taneydi
ama sonrasında daha cok cıktı :18:

Back