Canınız yanıyor mu bende düşünüyorum da yaptırmayı
4.seasnıma gitcem haftayaaaa eskisine göre %60-70 incelme...%30 biten yerler var..2 seasn daha gitmeyi düşünüyorum ondan sonra nolur bakcam artık:)eskisine göre baya fark var ama vucut için her bölgeye 5 seasnı gözden çıkarmak lasım..yüzede 7 .seasnıma gitcemmm bi 7 seasn daha gitmem lasım sanırım...
canım ben de koltuk altı ve genital bölge için gidiyorum lazere. Ben normalde de koltuk altı çabuk terleyen birisiyimılk hafta evet koku oldu, artık koku fln yok... Terlemede eskiden ne kadarsa şu an da okadar... Yüz seansı demişsin, benimde dudak kenarlarımda çok ufak tüyler var ama o bölgede yapılan lazer işlemi acıyla birlikte dişlerde baskı ya da birisi vurmuş gibi hissettiriyormuş lazer yapan kişi söylemişti. Gerçekten böylemi oluyor? Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim :) ...
bende genital vekoltuk altına gidiyorum.3.seansım bitti.koku falan yok kesinlikle...ve koltuk altı tüylerim neredeyse bitti .3-4 tel kaldı .....4.seansta tamamen biter kesin.süpper bişey bu :lepi:
herhalde 4 ya da 5 de biter merak ettiğim bişiy soracağım kumralmısınız yani tüyleriniz sert ve kalın mı bu zamana kadar epilasyon için ne yapıyordunuz genital bölgede de komple mi oluyor bu olay merak ettimbilmiyorumkismile
kızlaarrr
aranızda koltuk altı ne kadar güzl alınırsa alınsın tertemiz - pürüzsüz gözükmeyen,tüylern çktığı yerler belli olanlarınız varmı.hani erkekler sakallarnı tıraş ederler ve tüyler olmadığı halde varmş gibi gözükür ya işde öyle,haff karartı gibi duran bi grntü olan varmıydı aranızda lzerden önce.lazerle bu probleminiz geçtimi.dr'lar geçer 2-3 seansla dior ve ben daha 1 seansa gttm ama bi değişklk alamadm tbiki.çok endişeliyim yaz da geldi k.altım tertemz dursun istiyorum yaayardmcı oln ltfeenn
kızlaarrr
aranızda koltuk altı ne kadar güzl alınırsa alınsın tertemiz - pürüzsüz gözükmeyen,tüylern çktığı yerler belli olanlarınız varmı.hani erkekler sakallarnı tıraş ederler ve tüyler olmadığı halde varmş gibi gözükür ya işde öyle,haff karartı gibi duran bi grntü olan varmıydı aranızda lzerden önce.lazerle bu probleminiz geçtimi.dr'lar geçer 2-3 seansla dior ve ben daha 1 seansa gttm ama bi değişklk alamadm tbiki.çok endişeliyim yaz da geldi k.altım tertemz dursun istiyorum yaayardmcı oln ltfeenn
o karartı lazerle de geçmiyor ama bir krem var onu bana bu lazeri uygulayan bayan önerdi ve cok memnunum karartıyı giderek azaltıyor 6 bucuk tl ye her eczaneden alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?