Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

Canınız yanıyor mu bende düşünüyorum da yaptırmayı

Sonuçta ağda,sir,ip,cımbız,epilasyon aleti hepsi bir ömür boyu acıtacak :) bunun yanında lazerin acısı seanslar dahilinde ve sonsuza dek kesin çözüm :teytey: katlanılamayacak bir his diil,zaten çok kısa sürüyor:lepi:

bende de koku sorunu var. özellikle seans sonrası 3 gün tereyince çok hissediliyor. yanık kokusu resmen

koku sorunu kisiye göre deyisir bence baslarda evt bende brz hissettim gibi yada öyle düsündüm belkide ama geciyo bence deneyinya sanki diger türlü cok güzel kokuyo kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende koltuk altı ilk seansımı 22 gün falan oldu yaptıralı.koku sorunuyla karşılaşmadımyapan uzman bana dediki ikinci seansa kıllar iyice uzadığında yani belirginleştiğinde gel dedi.burda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar jilet yapıp gidiyorlarmış.bana öyle demedi.şimdi nasıl oluyor biri açıklarmı lütfen..

bende 5 gün çnce yaptırdım 15 gün sonra kontrolüm var.gittiğim yerde tüyleri üstten kırpan minik bir makina vardı.onla tüylerimi önce kısalttılar.sonra da yaktılar.sırnaşık şeykoku o gün içinde oldu sadece yanık kokusu dogal olarak.şuanda koku moku yok bende.birde ban 3 günlük kullanım için krem yazdı antibiyotikti sanırım onu da almadım umarım bişey olmaz.

ben daha ilk seansımı yaptırdım ayın 19unda 2.ye gidicem ilk bir iki gün bende de koku oldu önce korktum ama sonra geçti tahminim kıl kökleri yanıyor ya içerdeki yanık kıllar çıkana kadar koku oluyor sonra geçti benim şimdi hem tüysüz hem mis gibiyim

4.seasnıma gitcem haftayaaaa eskisine göre %60-70 incelme...%30 biten yerler var..2 seasn daha gitmeyi düşünüyorum ondan sonra nolur bakcam artık:)eskisine göre baya fark var ama vucut için her bölgeye 5 seasnı gözden çıkarmak lasım..yüzede 7 .seasnıma gitcemmm bi 7 seasn daha gitmem lasım sanırım...

canım ben de koltuk altı ve genital bölge için gidiyorum lazere. Ben normalde de koltuk altı çabuk terleyen birisiyim İlk hafta evet koku oldu, artık koku fln yok... Terlemede eskiden ne kadarsa şu an da okadar... Yüz seansı demişsin, benimde dudak kenarlarımda çok ufak tüyler var ama o bölgede yapılan lazer işlemi acıyla birlikte dişlerde baskı ya da birisi vurmuş gibi hissettiriyormuş lazer yapan kişi söylemişti. Gerçekten böylemi oluyor? Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim :) ...

cnmmmm benimde terlemem aynı eskisi gibi ne azalma nede artma var kokuda yok:)
yüzde dudak kenarları cidden çok agrıyor ben zaten en çok dudak kısmında canım yanıyor ama dişime baskı falan olmadıııı :)
ilk kez duydummmm lazeri yapan kadının dedigini bu forumdada hiç rastlamadım cnm bu şikayeti olana :)
peki senin dişlarin agrıyormu lazer sonrasında?

bende genital vekoltuk altına gidiyorum.3.seansım bitti.koku falan yok kesinlikle...ve koltuk altı tüylerim neredeyse bitti .3-4 tel kaldı .....4.seansta tamamen biter kesin.süpper bişey bu :lepi:

bende genital vekoltuk altına gidiyorum.3.seansım bitti.koku falan yok kesinlikle...ve koltuk altı tüylerim neredeyse bitti .3-4 tel kaldı .....4.seansta tamamen biter kesin.süpper bişey bu :lepi:

herhalde 4 ya da 5 de biter merak ettiğim bişiy soracağım kumralmısınız yani tüyleriniz sert ve kalın mı bu zamana kadar epilasyon için ne yapıyordunuz genital bölgede de komple mi oluyor bu olay merak ettimbilmiyorumkismile

4 de biter gibi görünüyor...canım ben esmerim.tüylerim sert...koltuk altımı makinayla,genitali jiletle alıyordum...genitali komple lazeliyorlar makat bölgesi de dahil..

kızlaarrr
aranızda koltuk altı ne kadar güzl alınırsa alınsın tertemiz - pürüzsüz gözükmeyen,tüylern çktığı yerler belli olanlarınız varmı.hani erkekler sakallarnı tıraş ederler ve tüyler olmadığı halde varmş gibi gözükür ya işde öyle,haff karartı gibi duran bi grntü olan varmıydı aranızda lzerden önce.lazerle bu probleminiz geçtimi.dr'lar geçer 2-3 seansla dior ve ben daha 1 seansa gttm ama bi değişklk alamadm tbiki.çok endişeliyim yaz da geldi k.altım tertemz dursun istiyorum yaa yardmcı oln ltfeenn

evet canım benim epilasyona başlamadan önce kararma vardı epilasyondan sonra kararma düzeldi pürüsüz 5 seans gittim hala tam bitmedi ince ince çıkıyorlar yine nakalım devam ediyorum gitmeye...

ayrıcada çok zor durumda değilseniz yaptırmayın derim;
BENDE AŞIRI TERLEME YAPTI HEMDE ÇOKK AŞIRIII eskiden olmazdı

bende yaptırdım ama öyle bir sorunla karşılaşmadım çok şükür hatta dahada terlemeler düzene girdi diyebilirim kokuda yok içiniz rahat olsun

o karartı lazerle de geçmiyor ama bir krem var onu bana bu lazeri uygulayan bayan önerdi ve cok memnunum karartıyı giderek azaltıyor 6 bucuk tl ye her eczaneden alabilirsin

o karartı lazerle de geçmiyor ama bir krem var onu bana bu lazeri uygulayan bayan önerdi ve cok memnunum karartıyı giderek azaltıyor 6 bucuk tl ye her eczaneden alabilirsin

canım o kıremin adını ve nasıl kullandığını bana özelden yazar mısın.etkisini ne kadr sürede gördün kaç seans gittin yada o kıremi kaç gün kullandın?teşekkr ederm bu arada ilgin için.

yeşilgöslümelek sanada çok teşekkrler cnm umarım terleme sorunun geçer.

Benim 6. seans bitti koltuk altımda. kontrol seanslarım arada oldu olmadı ve çokda düzenli gidemedim. 4 ay ara verdiğimde oldu. Ama bitti sayılır gibi maaşallah diyim:) 6 7 tüy kaldı onlarda sanırım atılmayan yerler. Bu bakımdan kontrol seansı olan yerleri tercih edebilirsiniz. şimdi ekstra bi seansa daha ihtiyacım var.
Belki düzenli gidebilseydim 4 seansta bile bitebilirdi ama zaten normali de bu.
Bacaklarım içinde aynı şey geçerli.Ama kollarımda 4. oldu ve halen çıkıyolar azalma yok. Çok sinir bozucu :S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…