peki kalanları nası alıosunuz ya da alıo musunuz ? ..
hiç bi şekilde dokunmuyorum zaten çıksada ince çıktıkları için dikkat çekmiyor.. seanstan seansa epilasyon yaptırıyorum okadar olumunekankayizsmile
merhaba kızlar bende 4 seans yaptırmıstım koltukaltıma. çok inceldiler . ama 7 haftalık hamıleyım şimdi. acaba çok zararlımıdır devam etsem? çok zararlıysa bundan sonra napmam gerek? ağdaya mı döneyım yoksa jıletle 9 ay ıdare mı etmelıyım? bu durumu daha öce yasayan var mı aranızda?
bende koltuk altima lazer yaptirmak istiyorum,kac seans la bitiyor??
kaç seansta biteceğinin garantisi yok. senin kıl yapına göre 3 seansda da bitebilir 8 seansa kadar da belki daha fazla da uzayabilir. ama ben ilk seansıma gittim henuz valla şimdiden memnunum yaklaşık 15 gun geçti. hala çıkmadı çıkanlar hemen dökülüyor. normalde 4-5 gunde alırdım..
öyle bişey duymadım da olmadı da çok ilginç. ben koltuk altıma lazer yaptırdım çok da iyi bir sonuç aldım daha 3 seanssım daha var ama türlerimin hepsi gitti :)
ben yaptırdım öyle bir şikayetim olmadı çokda memnunum..koltuk altıma lazer yaptırmayı düşünüyorum. Ama duyduğuma göre koltuk altına lazer yaptıktan sonra koltuk altında ağır bir koku oluşuyormuş. Yaptıran varmı bu şikayetler oluştumu.:çok üzgünüm:
bende de koku olmadı.sadece ilk gün yanık kokusu oldu
ama bende sivilcelenme oldu ya.ağdayla bile bu kadar olmuyodu.sizde de oluyomu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?