benim ilk seanstan sonra geçti ama çok ağır bi ter kokusudu uygulanan cihazda ALEXSANDRİTE
ama ben çok memnunum 3 seans gittim hiçbişey kalmadı nerdeyse:dance:
ben de aynı cihazla geçen hafta yaptırdım ilk kez ve bir hafta oldu hala çok kötü koku var .kararsız kaldım devam etsemmi etmesemmi koku daha artarsa diye nisan ayında çağırdılar 2. seans için o zamana kadar bakalım geçecek mi :sm_confused:
geçer canım yaptır çok memnun kalıcaksın :içelim:
koltuk altıma lazer yaptırmayı düşünüyorum. ama duyduğuma göre koltuk altına lazer yaptıktan sonra koltuk altında ağır bir koku oluşuyormuş. yaptıran varmı bu şikayetler oluştumu.:çok üzgünüm:
ben sadece 1 seans gittim 2 ay oldu,5 tüy falan çıktı baska yok...ama terleme de müthiş bir artış var napıcam bilmiyorummsürekli koltuk altım ıslakk:/(
mrb nasılsınız:))) koku sorunu ilk hafta çok berbattı biliyorsunuz kokarca gibiydim resmen o sorun geçti ama çok aşırı terleme var,tabii ister istemez deodorant kullanmayınca ter kokusu oluyor ama benim önceden söylediğim apayrı bişeydi o yok şuan.. Bi de değiğim gibi 1 senas gittim sadece çok yaygın ve sertti kılllar şuan sadece 5-6 kıl uzadı 9 nisanda 2. seans var gitmesemmi diye de düşünmüyor değilim:))) bu aşırı terleme durumu zamanla kaybolur mu sizce yoksa artık hep k.altı ıslak mı gezicemTerlemeye ek olarak koku da hala devam ediyor mu acaba?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?