• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

bende koltuk altıma 2. lazerimi yaptırdım baya azaladı aslında koku değil terleme artıyor dolayısyla koku da artıyor ama ben zaten rollon falan kullanıyorum ole aman aman bi şey yok yani.. korkulcak gibi değil bence yaptır çok rahatmış daha şimdiden kurtuldum tertemiz geziyosun....

Kızlar ben yaptırdımm koltukaltıma dökülmedi tüyler :S bende jiletle kısalttım ama baya çıkıyo kontrol seansıda vermediler..

Doğal mı bu ?

Bana da kontrol seansı vermiyolar bi dahaki gidişimde bakıyo zaten benim sürelerim 1ay falan çok kısa sürüyo yani... bende bu durumdan rahatsızım aslında uzatıcam araları.. Seninki hiç mi dökülmedi bi süre sonra uzayınca yani elinle tutsan geliyo öle değilmi senin bana işlemde 15 gün sonra kese yap dediler kese esnasında dökülcek olan dökülüyo zaten... Öle bi anda pamauk gibi olmayı bekleme tabi :)

ben ve iki arkadaşım yaptırıyoruz ama böyle bi sorunu ilk defa duydum koku ve terleme hiç birimizde olmadı madecasol diye bi krem kullnamamı söyledi lazeri yapan kişi 3gün üstüste kullanınca hiç bi sorunla karşılaşmadım

Kızlar ben yaptırdımm koltukaltıma dökülmedi tüyler :S bende jiletle kısalttım ama baya çıkıyo kontrol seansıda vermediler..

Doğal mı bu ?

kontrol seansı vermeyen yerler sizden hakkınızdan fazla para alıyorlar. aynı parayı kontrollü vermek varken... aynı kazığı ben de yedim ve hiç memnun olmadan bıraktım alsanaalsanasmile

Doğal mı bu ?

benimkide çok geç dökülüyo 2 haftayı buluyo kese yap canım o zaman daha çabuk dökülüyo

benim de vücutta nd yag ilk seansım oldu (13 gün oldu) hala dökülmediler,of beklemek çok zor,öyle tüylü gezmemek içinde epilatörün bıçak kısmıyla kısaltmak zorunndayım. neden bu dökülme geç sürüyor anlamadım?
yani 1 hafta sonra dökülenlerde varmış,o bile uzun,neden dökülmüyooorr....

dökülmeyle neyi kast ediyorsunuz arkdslar ben tam anlamadim? yani lazer yaptirdikdan sonra hala kaba tüyler duruyormu?

dökülmeyle neyi kast ediyorsunuz arkdslar ben tam anlamadim? yani lazer yaptirdikdan sonra hala kaba tüyler duruyormu?

lazerden sonra 1 hafta içinde tüm tüyler dökülüyor :)kimisi lazer uygulaması esnasında dökülüyor kalanlarda bir hafta içinde .. inanılmaz keyifli birşey herkeze tavsiye ederim

bende 2.seanstan biraz önce geldim koltuk altı lazer için en uygun bölge yapılırken bi acıda olmuyo diğer bölgeler gibi bende koku sorunuda olmadı sanmıyorum öyle bişeyin lazerden kaynaklandığını

Lazer acılı bi yöntemdir arkadaşlar. Acısız oldugunu hiç duymadım. Ben koltukaltıma ve üst genital bölgeme yaptırdım , kelimenin tam anlamıyla müthiş acıtıyor.

Ben koltukaltıma lazer yaptıralı 3 gün oldu,çıkan kılları elimle çekip deniyorum ama hiçbirisi gelmedi daha...yaptırırken acıdığını ve yandığını hissettim kokudan (yanık tüy kokusu) dökülmesi gerekir diye düşündüm ama ...ne zaman dökülür acaba ???kafamçokkarıştı

Ben koltukaltıma lazer yaptıralı 3 gün oldu,çıkan kılları elimle çekip deniyorum ama hiçbirisi gelmedi daha...yaptırırken acıdığını ve yandığını hissettim kokudan (yanık tüy kokusu) dökülmesi gerekir diye düşündüm ama ...ne zaman dökülür acaba ???kafamçokkarıştı

3 gün erken dökülmesi için. Bir hafta - 10 güne dökülmeye başlar, merak etme.

bende koltuk altına yaptırıyorum ilk başlarda koku biter sandım bitmedi hala ağır bi terleme ve koku var
roll-on larla idare ediyorum.. lazerden memnun muyum evet ama çok ağır bi koku oluşuyo bende
roll-on sürdüğümde problem yok inş. geçer

Back