• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

benim ilk seanstan sonra geçti ama çok ağır bi ter kokusudu uygulanan cihazda ALEXSANDRİTE

ama ben çok memnunum 3 seans gittim hiçbişey kalmadı nerdeyse:dance:

ben de aynı cihazla geçen hafta yaptırdım ilk kez ve bir hafta oldu hala çok kötü koku var .kararsız kaldım devam etsemmi etmesemmi koku daha artarsa diye nisan ayında çağırdılar 2. seans için o zamana kadar bakalım geçecek mi :sm_confused:

ben de aynı cihazla geçen hafta yaptırdım ilk kez ve bir hafta oldu hala çok kötü koku var .kararsız kaldım devam etsemmi etmesemmi koku daha artarsa diye nisan ayında çağırdılar 2. seans için o zamana kadar bakalım geçecek mi :sm_confused:

geçer canım yaptır çok memnun kalıcaksın :içelim:

henüz 2 seans yaptırmama rağmen sonuçtan çok memnun kalacak gibiyim :) herkeze tavsiye ediyorum bence bu velinimet :)

bende komple yaptırıyorum ama hiç bir sorun yok ..koku,leke vs. gibi

Ben yaklaşık 1 sene kadar önce lazer epilasyon yaptırıyordum,hamilelik falan derken bıraktım,kızım 1 aylık ve süt veriyorum.Ne kadar süre sonra tekrar başlayabilirim.
Gittiğim yer pahalıydı , avrupa yakasında fiyatı uygun ve profesyonel merkezler hangileri yardımcı olurmusunuz?

kızlar bende koltuk altıma ve genital bölgeye lazer yaptırmak istiyorum.ama ben beyaz tenliyim baya bide kıl köklerim pek güçlü değil bana lazer uygun olurmu:uhm:,kıllarım fazlada yok zaten ve rengi siyah

beyaz tenliysen şanslısın.kıl köklerin çok da gçlü değilse jiletin dibine vur derim ben (: bnmde k.altmdaki kıl kökleri pek gçlü değillerdi ben 20 gndür flan gn aşırı jilete vuruorum ki kıllar iyice syahlaşsın-kalınlaşsın diye.çnkü lazer en iyi sonucu beyaz ten+syak kıllarda verio

ama jilet sizin kıl köklerinizi değiştirmiyor aslında çünkü köke müdahale etmiyorsunuz sadece derinin üst tabakasında kesmek dolayı sertlik hissi uyandırıyor kıl kökü kılı çektiğinde görürüz ya bazen topak bişeyler vardır işte oo yağlı falan olur ığğğğ:)

kol altında beni en çok düşündüren terleme olayı bir ark. kol altına lazer sonrası oluşan terlemeden dolayı botoks yaptırdı telrmeyi engellemek için umarım bunlar yaşanmaz

koltuk altıma lazer yaptırmayı düşünüyorum. ama duyduğuma göre koltuk altına lazer yaptıktan sonra koltuk altında ağır bir koku oluşuyormuş. yaptıran varmı bu şikayetler oluştumu.:çok üzgünüm:

ben iki sene önce gitmiştim gerçi 3 kere falan gittim sonra bıraktım ama hiç böyle bir problemle karşılaşmadım hatta ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi belki kişiden kişiye sonuç değişiyordur ..

bende duydum koku olayını 2 arkadaşıma oldu sürekli ıslak mendil kullanıyorlardı yada çok sık duşa giriyorlardı 1 yılsürdü bu durum halada biraz var diyorlar tam geçmiyormuş

ben sadece 1 seans gittim 2 ay oldu,5 tüy falan çıktı baska yok...ama terleme de müthiş bir artış var napıcam bilmiyorumm:( sürekli koltuk altım ıslakk:/(

ben sadece 1 seans gittim 2 ay oldu,5 tüy falan çıktı baska yok...ama terleme de müthiş bir artış var napıcam bilmiyorumm:( sürekli koltuk altım ıslakk:/(

Terlemeye ek olarak koku da hala devam ediyor mu acaba?CADIARZU

kokumu ben 2 kere gittim 24 nisanda 3. seansa gidicem aksine koku olmadığı gibi pürüzsüzleşti ve çok seyrekleşti çok memnunum ben

Terlemeye ek olarak koku da hala devam ediyor mu acaba?CADIARZU
mrb nasılsınız:))) koku sorunu ilk hafta çok berbattı biliyorsunuz kokarca gibiydim resmen o sorun geçti ama çok aşırı terleme var,tabii ister istemez deodorant kullanmayınca ter kokusu oluyor ama benim önceden söylediğim apayrı bişeydi o yok şuan.. Bi de değiğim gibi 1 senas gittim sadece çok yaygın ve sertti kılllar şuan sadece 5-6 kıl uzadı 9 nisanda 2. seans var gitmesemmi diye de düşünmüyor değilim:))) bu aşırı terleme durumu zamanla kaybolur mu sizce yoksa artık hep k.altı ıslak mı gezicem:((((

Back