Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

hımm doktorlar söylediyse tamam o zaman:)
teşekkürlr canımopuyorumnanaktan

bencede öyle bişey yok cnm valla ben koltuk altıma lazer yaptırdığım için o kdr memnunum ki çok büyük rahatlık koku falanda hiç olmadı bende

2 seasn gittim ama okdr inceldilerki gitmesemde olur..iki hafta sonra 3.seasna gitcemmmmm tavsiye ederim herkese..ben bile bu kıllarımdan kurtuluyosam herkes kurtulur:)

2 seasn gittim ama okdr inceldilerki gitmesemde olur..iki hafta sonra 3.seasna gitcemmmmm tavsiye ederim herkese..ben bile bu kıllarımdan kurtuluyosam herkes kurtulur:)

bende 2 seans gittim ve hic cikmiyo , aynen katiliyorum bende kurtulduysam herkes kurtulur diye düsünüyorum :dance:
lazerde nekadar beyaz tenli olursaniz tüylerde nekadar esmerse okadar iyi

solaryuma gidiyomusun? gidiyorsan eger uzun bir süre gitmiceksin
tüylerin belirgin siyhami yoksa sarimi?
yinede gidebilrsin tabi esmerlere lazer olmuyo diye bisey yokya sadece beyaz tende daha avantajli

başlığı görünce gerçekten çok şaşırdım,
bende koltuk altıma lazer epilasyon yaptırıyorum ve terim çok kötü kokuyor özellikle bir aydır
ama lazerden olacağı hiç aklıma gelmedi,
mevsimlerden, ne biliyim hormonsal bişeylerdi geçiçidir diye düşündüm,ama lazerden olabilir çünkü öncesinde ter kokusu gibi bir sorun yaşamazdım şimdilerde bu durumdan rahatsızlık duyuyorum...
umarım geçicidir

benım tanıdıgım bı kız yaptırdı aynısı olustu ter kokusu cok kotu kokmaya baslamıs oda koltukaltına botoks yaptırmak zorunda kalmıs
ben 1 seans yaptırdım lazer 3 ay cıkmadı kıl sora seyrek cıktı ama gebe kalınca devam edemedım kısmet suan agda yapıyorum 2-3 hafta gıdıyor

arkadaşlar sizin yorumlarınızı okudum ben koltukaltı lazer yaptırdım içimden niye ter kokmaya başladım diyordum cevabı sizden aldım ama yapılacak pekde birşey yok sanırım

mutlaka haklısınızdır ama yine de o gün yediklerinizi iyi bi tartın,insan bazen farkında olmuyo baharatlı yiyecekler özellikle çok koku yapıyo,sarımsaktan bahsetmiyorum bile,ben de 2 seans yaptırdım henüz farkı anlamadım,umarım sizin için de geçici olur

arkadaşlar sizin yorumlarınızı okudum ben koltukaltı lazer yaptırdım içimden niye ter kokmaya başladım diyordum cevabı sizden aldım ama yapılacak pekde birşey yok sanırım

korkmayın ilk seansta benimde öyle olmuştu hemde nasıl ağır bi koku :1shok:

ama kısa bi süre sonra geçiyo o koku hiç kalkmıyo şimdi kılsız tüysüz ve mutluyum kaydirigubbakcemile2

dr'cuğum siz ter bezlerine zarar verildiği için olabilir böle bi koku demişsiniz.şimdi eğer olursa kalıcı mı oluyor.yani olduki ben lazer yaptırdım ve böle bi durumla karşılaştım.akabinde nolcak?neyle karşılaşıcam.nası geçicek yada geçicekmi

Çok nadir de olsa bazı ciltlerde bu problem oluyor. Bunun olmasını engelleyecek ya da olup olmayacağını tespit edecek bir tahlil yok ne yazı ki. Lazer tedaviniz boyunca bu devam edecektir. Lazer tedavisi bitince 1 yıl içinde terlemenin ve kokunun geçmesi lazım. Eğer çok mağdur iseniz lazerle tüyler iyice azaldıktan sonra terleme için 1 seans koltuk altı botox uygulaması yaptırabilirsiniz. Bu 4-6 ay terlemeyi tamamen keser, 4-6 ay sonrada terleme normale döner. (Lazer sonraki aşırı terleme değil de lazere başlamadan önce nasıl terliyorsanız o miktarda.) Bunun dışında ter kokusu ile ilgili acil olaraak yapabileceğiniz deodorant ve roll on yerine pürel marka dezenfektan sabunlar kullanmak olabilir.Bunlarda su kullanımı gerekmediği için gün içinde bir kaç kez kullanmak terlemeyi çok önlemez ama aşırı kokuyu önleyebilir. :teselli:

bende eskiden terim hiç kokmazdı. sonradan kendi kokumdan tiksinecek kadar pis bir koku oldu hormanlardandır diyordum ben hiç lazerden olacağını düşünmemiştim . şimdi öğrendim.. öyle yediklerimizle ilgili kokulardan değil :sinifsinif:

peki genital bölge içinde geçerlimi bu durum. eyvahedigeldismile

Genital bölgede hiç kimsede böyle bir durumla karşılaşmadım doğrusu.CADIARZU

bende de aynı sorun oldu acabe cihazla mı ilgili lazerden sonra ter kokusu problemi yaşayanlar hep alexandrite lazer cihazıyla yaptıranlar mı??? cvplayabilirler mi lütfen....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…