canım kulaktan dolma bilgilere inanma, yok öyle birşey bende yaptırıyorum baştan çok endişeliydim ama çevremdeki bütün doktorlara danıştım hiçbiri olumsuz birşey söylemedi imkanın varsa yaptır dediler lazer çok büyük rahatlıkyerimseniben
2 seasn gittim ama okdr inceldilerki gitmesemde olur..iki hafta sonra 3.seasna gitcemmmmm tavsiye ederim herkese..ben bile bu kıllarımdan kurtuluyosam herkes kurtulur:)
arkadaşlar sizin yorumlarınızı okudum ben koltukaltı lazer yaptırdım içimden niye ter kokmaya başladım diyordum cevabı sizden aldım ama yapılacak pekde birşey yok sanırım
dr'cuğum siz ter bezlerine zarar verildiği için olabilir böle bi koku demişsiniz.şimdi eğer olursa kalıcı mı oluyor.yani olduki ben lazer yaptırdım ve böle bi durumla karşılaştım.akabinde nolcak?neyle karşılaşıcam.nası geçicek yada geçicekmi
arkadaşlar sizin yorumlarınızı okudum ben koltukaltı lazer yaptırdım içimden niye ter kokmaya başladım diyordum cevabı sizden aldım ama yapılacak pekde birşey yok sanırım
bende eskiden terim hiç kokmazdı. sonradan kendi kokumdan tiksinecek kadar pis bir koku oldu hormanlardandır diyordum ben hiç lazerden olacağını düşünmemiştim . şimdi öğrendim.. öyle yediklerimizle ilgili kokulardan değil :sinifsinif:
peki genital bölge içinde geçerlimi bu durum. eyvahedigeldismile
korkmayın ilk seansta benimde öyle olmuştu hemde nasıl ağır bi koku :1shok:
ama kısa bi süre sonra geçiyo o koku hiç kalkmıyo şimdi kılsız tüysüz ve mutluyum kaydirigubbakcemile2
sizin ter kokusu probleminiz ne kadar süre sonra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?