teşekkür ederim canım ağda gibi mi acısı var ondan da kötü müEvet baya aciyo ama dayanilmayacak kadar degil. Zaten iki koltukalti en fazla 3 dak suruyor az bir disini sikican.
Benim seansim bitti ve 4 seans sonra acimiyor ilk ki gibi.
teşekkür ederim canım ağda gibi mi acısı var ondan da kötü mü
peki genital hakkında ne biliyosun
Nasıl bir sıkıntı yaşadın canım?Bana ilk yaptırdığım operasyon eziyet olmuştu. Lütfen doktorunuzu dikkatli seçin. Son doktorumu önerebilirim isterseniz
Koltukaltına yaptıran arkadaşlar terleme sorunu yaşıyormusunuz acaba?
Peki rahatsız edici bir ter kokusu oldu mu hiç? Ben de koltuk altı için lazer düşünüyorum, doğrudan iğneliye başlasam çok uğraştıracak. Ama lazer sonrası ter ve koku meselesi endişelendiriyor bir türlü cesaret edemiyorum...valla ben 6-7 sene ara ara yaptırdım, ama bazen bıraktım ağdaya geçtim fln, karışıktı ve bütün cihazları test ettim yani =) orta bölgelerde çıkmıyo üst ve alta doğru yayıldı, iğneliyle bitiriyorum. terleme oluyo bitse de oluyo. düşünün 2 sene önce azalmış ve bu tüylerden rahatsız olmayan biri olarak söylüyorum. önceden yoktu böyle bişey, yaptırdıktan sonra olmaya başladı ama.
Evet canım kıl köklerinin bir görevi var orada tabi terlemeyi kontrol etmek gibi,walla terlemek mi daha iyi tüylü olmak mı bilemedimvalla ben 6-7 sene ara ara yaptırdım, ama bazen bıraktım ağdaya geçtim fln, karışıktı ve bütün cihazları test ettim yani =) orta bölgelerde çıkmıyo üst ve alta doğru yayıldı, iğneliyle bitiriyorum. terleme oluyo bitse de oluyo. düşünün 2 sene önce azalmış ve bu tüylerden rahatsız olmayan biri olarak söylüyorum. önceden yoktu böyle bişey, yaptırdıktan sonra olmaya başladı ama.
Evet canım kıl köklerinin bir görevi var orada tabi terlemeyi kontrol etmek gibi,walla terlemek mi daha iyi tüylü olmak mı bilemedim
Peki rahatsız edici bir ter kokusu oldu mu hiç? Ben de koltuk altı için lazer düşünüyorum, doğrudan iğneliye başlasam çok uğraştıracak. Ama lazer sonrası ter ve koku meselesi endişelendiriyor bir türlü cesaret edemiyorum...
Terlemek daha iyi derim hiç bir şey boşuna yaratılmamıştır. Lazer konusunda kimse %100 güvenli demiyor.Evet canım kıl köklerinin bir görevi var orada tabi terlemeyi kontrol etmek gibi,walla terlemek mi daha iyi tüylü olmak mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?