• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

ağdadan bıkmış biri olarak epilasyonun rahatlığının tadını çıkarıyorumm Essi Antakya çalışanlarının ilgisi için teşekkür ederimm :))

Koltuk altı kılları kadınların estetik anlamda rahatsız oldukları bir bölgedir. Koltuk altı kıllarının alınmasında hijyenik, geleneksel ve kişisel sebeplerde rol oynamaktadır. En çok lazer epilasyon uygulanan bölgelerdendir. Koltuk altı lazer epilasonu oldukça başarılıdır. Kişiye göre değişsede bazen 4 seansta bile çok iyi sonuçlar elde edilebilir.

Koltuk altı kılları genellikle kalın ve serttir. Kıl yerleşimi de lazer epilasyon için uygundur. Ortalama 4-6 seansta çok başarılı sonuçlar elde edilir. İşlem öncesinde bölgenin en az üç hafta boyunca ağda , epilatör gibi yöntemlerle alınmamış olması şarttır. Lazer epilasyon kıl köklerine etki eden buir yöntemdir. Bu nedenle kılların alınmamış olması gereklidir.

Lazer epilasyon seansları başladıktan sonra genelde 2 ay aralıklarla uygulama yapılmaktadır. Uygulama aralıklarında bölgenin jiletle alınmasını öneririz. İkinci seansa gelirken 3 gün öncesinden jilet ile kısaltılırsa iyi olur. Uygulama açısından zaman kazanılmış olur.

Lazer epilasyon öncesi koltuk altına parfüm, alkollü temizleyiciler, kremler sürmeyiniz. İşlemden önce kıllar kısaltıldıktan sonra mutlaka ıslak mendille bölgeyi siliniz. Daha sonra kurulayınız.

Lazer epilasyon lazer epilasyon uygulamaları arasında küçük bölgelerden sayılmaktadır. Bu nedenle kotuk altı lazer epilasyon fiyatları merkeze göre değişse de birbirine yakındır. Fiyatlardan ziyade gideceğiniz merkezi seçmeniz ve bu konuda rahat olmanız daha önemlidir. Bilinen ve farklı lazer tiplerini barındıran alt yapısı sağlam merkezleri tercih ediniz.

Lazer ışını bu bölgede endişe edecek bir problem yaratmaz. Sadece siyah pigment tarafından tutulduğundan yani selektif fototermoliz prensibi ile çalıştığından uygulama açısından diğer bölgelerden pek farkı yoktur.

Aşırı kıl, terleme ile beraber hijyenik rahatsızlık yaratmaktadır. Bazı kimselerde kıl dönmesi apseleşme ve enfeksiyona sebep olabilmektedir.

Lazer epilasyon uygulaması bölgedeki kılları ortadan kaldırdığından bu tip kıl dönmesi gibi problemler için de en iyi çözüm seçeneğidir.

Lazer epilasyonun en başarılı olduğu bölgelerden biri koltuk altıdır. Pratik ve hızlıdır. En fazla 5 dakikada 2 koltuk altı birden lazer ile taranabilir.

İşlem öncesi doktor sizi muayene etmelidir. Kıl yapınızı ve cilt tipinizi değerlendirmeli size uygun olan hangisi ise onunla işlem başlatılmalıdır.

Bu bilgilerden sonra Merkez ismi vermeden tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Bu kategoride ki paylaşımlar merkez tanıtımı şeklinde değil lazer tecrübelerinizin ve süreçlerin paylaşımı içindir. Amaç paylaşımdır X veya Y isimli merkezin reklamı değil tecrübelerinizin paylaşım alanıdır.

Arkadaşlar merhaba

Ben geçen gün koltuk altı için gittim özel bi hastaneye. Ama dehşet acıdı bikaç atışta dayanma çalıştım ama gözümden yaş geldi oturdum ağladım resmen heryer de bu böle mi oluyo ya yoksa cihazdan gittiğin yerden far ediyor mu kız hastalık öncesiyse acır dedi ama bu denlı acır mı bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba

Ben geçen gün koltuk altı için gittim özel bi hastaneye. Ama dehşet acıdı bikaç atışta dayanma çalıştım ama gözümden yaş geldi oturdum ağladım resmen heryer de bu böle mi oluyo ya yoksa cihazdan gittiğin yerden far ediyor mu kız hastalık öncesiyse acır dedi ama bu denlı acır mı bilmiyorum

Cihazdan da acıyabilir ama en büyük sebebi yüksek derecede atış yapmasıdır hemen kılların bitmesi için Dereceyi düşürmesini isteseydiniz keşke

benim yeni gördüğüm bir lazer epilasyon aleti var remingtonun aldım baya rahat tek başıma kullanabiliyorum. pratik ve çokta uygun fiyatlı :nazar::nazar:

3 seans koltuk altında gittim çok memnunum açıkçası daha 13 seansım var baya işe yaradığını söyleyebilirim bu bölgede yani benim için öyle oldu

3. seansıma gittim geçen ay daha sonra da makine bozuldu 2dir ağda yaptırıyorum büyük hayal kırıklığı :19:
bekliyorum bir an önce gelse de devam etsem

kızlar ben de başladım lazere tüm bacak ve koltuk altı 130 dediler, ilk atıştan sonra 3 gün geçti bi fark görmedim, atış yapan bayan 1 hafta 10 gün içinde dökülür dedi ama yaz vakti insan hemen olsun istiyor, fiyat nasıl sizce?? sizinki hemen döküldü mü??? :oops::oops::(

Makine geldi lazere devam! :)
Hemen randevumu aldım gittim kızlar. Bu 4. seansım oldu. Ben bir sey sormak istiyorum çıkan tüylerim çekince geliyor. Acaba elimle böyle çekmem sorun olur mu? Kendi kendine dökülmüyor sonuçta cımbız görevi mi görüyor elim şimdi yani :KK48:

arkadaşlar bu seans aralıkları ne kadar zamanda bir oluyor ben de bu kış başlamayı düşünüyorum da.ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz?

merhaba ilk seanstan sonra sizde neler oldu acaba??
İlk seanstan sonra 3 gün boyunca bepanthen sürüyorsun. Bir de doğrudan güneşe temas ettirmiyorsun o bölgeyi, hamama saunaya da girmiyorsun. Bunları yaparsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Ben hiç bir seanstan sonra sıkıntı çekmedim.

Şimdiye kadar lazere gidip de bitirebilen oldu mu merak ediyorum. Ben önce koltuk altım için Bakırköy'de bir yere gittim. Çok araştırmamıştım ve komşumun tavsiyesi üzerine gittim. Kullandıkları cihaz alexandrite değildi ve 7 seans yaptırmama rağmen tüyler bitmedi. Ondan sonra alexandrite kullanan ve sadece lazer epilasyon yapan bir yere gittim. Orada 7 seans daha yaptırdım ve yine bitmedi. Yani koltuk altıma toplam 14 seans yaptırdığım halde hala tüyler çıkıyor. Artık kendim makineyle alıyorum. Kıl yapısı yalanına filan inanmıyorum artık, çünkü gayet beyaz tenliyim ve kıllarım da siyah. Bence özellikle bitmesin diye düşük akım veriyorlar. Kesinlikle para tuzağı. Ben açıkçası mağdur olduğumu düşünüyorum. Yaptıracak olan arkadaşlara tavsiyem, kesinlikle reklama, markaya, cihaza filan inanmayın. Bitirmeyi başarmış bir arkadaşınızın tavsiyesi üzerine gidin.

Back