Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Vee sonunda koltuk altımdakı kıllardan kurtuldum kızlar mutluyum yeni yaptircak arkadaslara gittigim yeri tavsiye ederim.

Koltuk altına uygulattırdım bende 4 seansta tamamen kurtuldum. Fakat hamilelik sürecinde az ve ince tüyler çıktı hormonlardan sanırım. Doğum sonrası 1 seans gitmem yeterli olacaktır bence.

tam olarak bitmiyor bazı bölgelerde hormonalara bağlı olarak çıkarken bazı bölgelerde genital falan az da olsa çıkıyor çıkmıyor

kızlar epilasyondan sonra kılların tekrar çıkması cihaza göre değişiyor mu?

ya kızlar bende binbir umutla gittim nasıl olsa tüylerim çok az ve kara kara değil cansız çabucak biter dedim

ve sonuç 6 seans+6 kontrol =sonuç başladığım yerdeyim (
yaptrıdığım merkezdekiler de artık ağda epilasyon felan yapma yaptırdığın lazer boşa gider başa dönersin diyor.mecbur sürekli jilet vuruyorum 2güne bir. (
e ben ne anladım bu işten başlamadan önce daha iyiydi epilasyon aletiyle alıyordum en az bi hafta rahat ediyordum.

bacağımda 3.seanstayım onda fayda gördüm ama küçücük koltukaltım boşa gitti

walla ben koltuk altı ve genital bölge için gittim çok rahat oluyor..1 -2 seansta farkettiriyor...gidecek arkadaşlara tavsiye edeceğim yer var iletişime geçebiliriz indirimde sağlarım:)

Merhaba ütüleme lazerde sandstone diode cheveux cihazıyla ilgili bilgisi olan var mı? yapan yaptıran faydasını gören falan.Gecen gıttıgım merkezdeki arkadaş bacağımın bır kısmına uyguladı ben pek korkağımdır canım cok tatlıdır bacağımın bı kısmını jıletle temızledı bı jel surdu makineyle cıldımın ustunden gectı zerre acı hıssetmedım ve o an ıkna oldum tum vücuda dıode lazer uygulatmaya ama geldım araştırıyorum burdan okuduğum kadarıyla mıllet kıvranmış ölmüş bitmiş acıdan :/ :/

Bende Ank da biyere gidiyorum, benimde canım çok yanıyor genitalde, koltuk altna dayanabiliyorum ama, teker teker kıl köklerinden beynimee sinyaller gidiyor resmen, şekilden şekile giriyorm

ben de tüm vücut lazer yaptırdım ve bir sene boyunca gittim sadece koltuk altı ve özel bölgede sonuç vermedi onun dışında gerçekten çok azaldı ve bir daha çıkmadı

acı konusunda da özel bölgede gerçekten kıvranıyorsun ama diğer alanlarda çok hafif bir ağrı oluyor, yani bende öyle oldu

acı konusunda da özel bölgede gerçekten kıvranıyorsun ama diğer alanlarda çok hafif bir ağrı oluyor, yani bende öyle oldu
. Bendr yaptiriyorum 6 seans oldu ama ozel bolgemi yapsrken agridan kivraniyorum cok aciyor dayanamiyorum. Sen nasil dayaniosun ordaki bayan kucuk bir krem onerdi ama 25 tl idi almadm bende minik bir sey kreme cok fiyat gb geldi

. Bendr yaptiriyorum 6 seans oldu ama ozel bolgemi yapsrken agridan kivraniyorum cok aciyor dayanamiyorum. Sen nasil dayaniosun ordaki bayan kucuk bir krem onerdi ama 25 tl idi almadm bende minik bir sey kreme cok fiyat gb geldi

hangi cihazla yaptırıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…