• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Koltukaltına yaptıran arkadaşlar terleme sorunu yaşıyormusunuz acaba?
canım ben daha önce koltuk altı epilasyon yaptırdım kıllardan kurtulunca terleme oluyor ama koltuk altı terlemelerinden kurtulmak için koltuk altı botoxu yaptırdım ;) ve gittiğim yer den de çok memnunum

Keşke yaptırmasaydım diyorum bazen. Sadece 3 seans yaptırdım ve epey azaldı ama o terleme ve tuhaf koku yok mu :(

deodorantlar ise yaramiyor mu? normalde tuyler bira uzadiginda da kotu koku olur zaten

Soprano ice (buz lazer) cihazına gidiyoruz 2 arkadaş çok rahat acı ve ağrı yok kesinlikle ilk seansı nisanın 9 unda yaptırdık halen uzamadı kıllar.

Ayyyyy korktum yaaaa.
Bende yeni başlıcam.
Herkeste oluyor mu bilmiyorum canım ama ben çoğu arkadaşımdan duydum.
Buna rağmen gittim yaptırdım.
Ten kokusu değişiyor gibi ki ben normalde asla kokmam.
Şimdi böyle değişik, gittim onun için özel roll on aldım.
Bilmiyorum başka yaşayan var mı aynı sıkıntıyı burada?

Herkeste oluyor mu bilmiyorum canım ama ben çoğu arkadaşımdan duydum.
Buna rağmen gittim yaptırdım.
Ten kokusu değişiyor gibi ki ben normalde asla kokmam.
Şimdi böyle değişik, gittim onun için özel roll on aldım.
Bilmiyorum başka yaşayan var mı aynı sıkıntıyı burada?
Parayı vermesem vaz geçicem yaa offff hem istiyorum hem korkuyorum böyle şeylerden. Vaz geçsek ücreti iade ederlermi acep

Arkadaşlar ben bu hafta koltuk altı lazere başlamayi düşünüyorum ama önümuz yaz olduğu için koltuk altımın ne kadar süre temiz kalıcagı benim için cok onemli.Ilk seanstan kac gun sonra cikmaya basliyor acaba?

ilk lazerden 15gun sonra baya dokulmus hale geldiler. ama kolsuz fln giyemiyorum hala var minik minik

arkadaşlar ben koltuk altı terlemesinden kurtulmak içim koltuk altı botoks yaptırdım tamamen kuru ve terleme olmuyor bende

Kizlar ilk s3ansima gideli 10 gun oldu nerdeyse gepsi dokuldu ama kalanlar var cuna da kontrolw gidecegim jilet yapip mi gitmem gerekiyor?

kontrole giderken hiç bir şey yapmayın. çünkü kontrolün amacı seans esnasında etkilenmeyen tüylerin üstünden geçmektir. Eğer jiletlerseniz nasıl anlayacaklar nerede tüy kaldığını?

kızlar fırsat sitelerini takip edin. bazen aşırı derecede ucuzluyor. ben genital bölgeme yaptırdım fazla işime yaradı.

Bende tum vücut lazerle gidiyorum ve çok güzel ilerliyor gittgim yeri herkese onerebilirim :)

Kizlar Ben ilk önce bir güzellik merkezinin gazabına uğradım isim vermiycem yapan kadın derimi yaktı ve iz kalmaması için aylarca uğraştım paramda çöpe gitti tabii lütfen ucuz diyerek başlamayın her yere şimdi gittiğim yerde uygun ve memnunum yanı araştırmak lazim

Back