Geç çıkıyor ama işlem tamamen bittikten sonra koltuk altı çok kötü kokuyor.hele yazın hiç çekilmiyor.lazer ter bezlerini etkiliyormuş koltuk altındaki..o yüzden koku oluyormuş..
Natoyolunda nerde gidiyorsun arkadaşım ve kaç seans oldu ? Memnun musun ?
bende ilk seansıma geçen hafta gittim. jel sürdü lazer yaptı sonra tüylerimi ağdayla aldı. şimdiye kadar tüylerim çoktan çıkmıştı ağdalık hale gelmişti ama daha yeni çıkmaya başladılar bu bile mutlu etti beni geç başladım ama yararını göreceğim sanırım
Tüylerini ağdayla mı aldı lazer epilasyondan sonra? Niye ki:44:
bilmiyorum almasaydı dökülecekti kendi kendine farkeden bir şey olmadı aslında. çıksa bir an önce de 2. seansa gitsem
bilemedim şuan doğru mu yapıyor yanlış mı gittiğimde bi konuşayım bakalım ne diyecekk..Valla ben hiç böyle bir şey yaşamadım Yani 1 haftaya kadar kendi kendilerine dökülüyorlar zaten Lazer işlememiş tüyler çıkıyor daha sonra Ağdayla da kıl köklerini çekmiş oluyor, ee zaten lazer epilasyon ile dökülecekler Lazer epilasyonda benim bildiğim ağda yapılmaz hatta kıl kökleri iyice güçlensin ve çıkmak üzere olanlar da iyice canlansın diye son yapılan ağdadan en az 1 2 ay geçmesini beklemek lazım lazer için Yoksa ağdayla almak kıl köklerini çekmek anlamına geldiği için lazer istenilen sonucu vermez Atışları boşa atmış olur yapan kişi Atış işlemeyen tüyleri de çekmiş oluyor o kıl köklerinin tekrar güclenmesi ve çıkmaları için süre vermelisin yoksa boşa gitmiş olursun dediğim gibi Bir de bence bir öğren niye ağda yaptığını Lazer yapılanlar jilet kullanırlar özellikle kökleri alınmasın diyeKadının yaptığı hiç doğru değil,,,
bilemedim şuan doğru mu yapıyor yanlış mı gittiğimde bi konuşayım bakalım ne diyecekk..
en kısa zamanda netleştireceğim bilgilendiririm :)))Bence de canım, bana hiç doğru gelmedi bu yaptığı Arkadaşlar da benimle aynı fikirdediler muhtemelen Bir de gittiğin yeri de bir araştır Memnun kalanlar var mı falan diye,,,Paranı boşuna sokağa atma Sırf para için yapanlar çok bu işi insan sağlığını ve olumlu sonuç almayı hiçe sayıyırlar Gittiğin yerde öyledir demiyorum ama bu uygulama yanlış Bir araştır
kaç seansta bitti?Koltuk altı yazın rahatlık valla :)
Sonunda bitti kurtuldum kıldan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?