- 22 Nisan 2015
- 30
- 3
- 1
- 40
canım ben daha önce koltuk altı epilasyon yaptırdım kıllardan kurtulunca terleme oluyor ama koltuk altı terlemelerinden kurtulmak için koltuk altı botoxu yaptırdımKoltukaltına yaptıran arkadaşlar terleme sorunu yaşıyormusunuz acaba?
Ayyyyy korktum yaaaa.Keşke yaptırmasaydım diyorum bazen. Sadece 3 seans yaptırdım ve epey azaldı ama o terleme ve tuhaf koku yok mu
Herkeste oluyor mu bilmiyorum canım ama ben çoğu arkadaşımdan duydum.Ayyyyy korktum yaaaa.
Bende yeni başlıcam.
Parayı vermesem vaz geçicem yaa offff hem istiyorum hem korkuyorum böyle şeylerden. Vaz geçsek ücreti iade ederlermi acepHerkeste oluyor mu bilmiyorum canım ama ben çoğu arkadaşımdan duydum.
Buna rağmen gittim yaptırdım.
Ten kokusu değişiyor gibi ki ben normalde asla kokmam.
Şimdi böyle değişik, gittim onun için özel roll on aldım.
Bilmiyorum başka yaşayan var mı aynı sıkıntıyı burada?
Bence jilet yapmadan gidin yani ben öyle yapiyorumKizlar ilk s3ansima gideli 10 gun oldu nerdeyse gepsi dokuldu ama kalanlar var cuna da kontrolw gidecegim jilet yapip mi gitmem gerekiyor?
Teşekkür ederim öyle yaptım :)0
Bence jilet yapmadan gidin yani ben öyle yapiyorum
diod lazerden ben de memnun kaldım iki seansım daha var umarım biter tamamen
valla aslında çok hızlı karar verdim çok araştırmadım biraz bakınsam alexi tercih edebilirdim bendeAlex niye düşünmedinizki bende alex yaptırdım kurtuldum tek tük tüylerim kaldı tekrarlamadıda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?