Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

ağdadan bıkmış biri olarak epilasyonun rahatlığının tadını çıkarıyorumm Essi Antakya çalışanlarının ilgisi için teşekkür ederimm :))

Arkadaşlar merhaba

Ben geçen gün koltuk altı için gittim özel bi hastaneye. Ama dehşet acıdı bikaç atışta dayanma çalıştım ama gözümden yaş geldi oturdum ağladım resmen heryer de bu böle mi oluyo ya yoksa cihazdan gittiğin yerden far ediyor mu kız hastalık öncesiyse acır dedi ama bu denlı acır mı bilmiyorum

Cihazdan da acıyabilir ama en büyük sebebi yüksek derecede atış yapmasıdır hemen kılların bitmesi için Dereceyi düşürmesini isteseydiniz keşke

benim yeni gördüğüm bir lazer epilasyon aleti var remingtonun aldım baya rahat tek başıma kullanabiliyorum. pratik ve çokta uygun fiyatlı

3 seans koltuk altında gittim çok memnunum açıkçası daha 13 seansım var baya işe yaradığını söyleyebilirim bu bölgede yani benim için öyle oldu

3. seansıma gittim geçen ay daha sonra da makine bozuldu 2dir ağda yaptırıyorum büyük hayal kırıklığı
bekliyorum bir an önce gelse de devam etsem

kızlar ben de başladım lazere tüm bacak ve koltuk altı 130 dediler, ilk atıştan sonra 3 gün geçti bi fark görmedim, atış yapan bayan 1 hafta 10 gün içinde dökülür dedi ama yaz vakti insan hemen olsun istiyor, fiyat nasıl sizce?? sizinki hemen döküldü mü???

Makine geldi lazere devam! :)
Hemen randevumu aldım gittim kızlar. Bu 4. seansım oldu. Ben bir sey sormak istiyorum çıkan tüylerim çekince geliyor. Acaba elimle böyle çekmem sorun olur mu? Kendi kendine dökülmüyor sonuçta cımbız görevi mi görüyor elim şimdi yani

arkadaşlar bu seans aralıkları ne kadar zamanda bir oluyor ben de bu kış başlamayı düşünüyorum da.ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz?

merhaba ilk seanstan sonra sizde neler oldu acaba??
İlk seanstan sonra 3 gün boyunca bepanthen sürüyorsun. Bir de doğrudan güneşe temas ettirmiyorsun o bölgeyi, hamama saunaya da girmiyorsun. Bunları yaparsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Ben hiç bir seanstan sonra sıkıntı çekmedim.

Şimdiye kadar lazere gidip de bitirebilen oldu mu merak ediyorum. Ben önce koltuk altım için Bakırköy'de bir yere gittim. Çok araştırmamıştım ve komşumun tavsiyesi üzerine gittim. Kullandıkları cihaz alexandrite değildi ve 7 seans yaptırmama rağmen tüyler bitmedi. Ondan sonra alexandrite kullanan ve sadece lazer epilasyon yapan bir yere gittim. Orada 7 seans daha yaptırdım ve yine bitmedi. Yani koltuk altıma toplam 14 seans yaptırdığım halde hala tüyler çıkıyor. Artık kendim makineyle alıyorum. Kıl yapısı yalanına filan inanmıyorum artık, çünkü gayet beyaz tenliyim ve kıllarım da siyah. Bence özellikle bitmesin diye düşük akım veriyorlar. Kesinlikle para tuzağı. Ben açıkçası mağdur olduğumu düşünüyorum. Yaptıracak olan arkadaşlara tavsiyem, kesinlikle reklama, markaya, cihaza filan inanmayın. Bitirmeyi başarmış bir arkadaşınızın tavsiyesi üzerine gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…