• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Evet baya aciyo ama dayanilmayacak kadar degil. Zaten iki koltukalti en fazla 3 dak suruyor az bir disini sikican.
Benim seansim bitti ve 4 seans sonra acimiyor ilk ki gibi.
teşekkür ederim canım ağda gibi mi acısı var ondan da kötü mü :(
peki genital hakkında ne biliyosun

teşekkür ederim canım ağda gibi mi acısı var ondan da kötü mü :KK43:
peki genital hakkında ne biliyosun

igne gibi aci veriyor epilasyon yapar gibi ama iyi nedeni 2/3 dk bitiyor ikiside.
ben genital bolge icin emla krem suruyom. dudak ust kismi ve kenarlari aciyor ama gerisi pek fazla acimiyor. zaten 3 seansa kadar aciyor ama dayanilmayacak kadar degil. Yoksa ben gitmezdim! Eger emla kremi 2.5 saat onceden surersen ve muhsambayla sararsan kilot gibi. ozaman cok iyi uyusuyor. Emla kremde yanik hisetmiyon ve igne acisi gibi hisediyon. Agda orama hic kullanmadim ama agda sarkma yapiyor.

Eger yaptircaksan genital bolgeni sana emla krem kullanimda daha fazla bilgi verebilirim?

Krem kullanmıyorum 3 seansa gidiyorum ilk seansta acıdı evet ama sonra döküldü zaten hiç korkmayın derim

slm arkadaşlar bende buyukcekmecede acil in yanindaki yerde yaptiriyorum.Reklam olmasin isim veremiyorum.uzman doktor yapıyör. .... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm.Memnun kaldım. Ağrı'da hiç duymadim.tavsiye olunur

merhaba herkese, arkadaşlar ben diot ütüleme sistemi ile koltukaltı bölgesine lazer yaptırıyorum. 8. seansım bitti ve tüyler yok artık. fakat soğukta bile çok terliyorum ve çok kötü ter kokusu oluyor. bunu nasıl önleyeilirim sizce?

hazır bu sayfaya gelmişim deneyimimi paylaşayım dedim,tüylerinniz az değilse bence kolaltı lazer için oldukça uygun ben 10'a yakın seans lazere gittim ancak arada uzun süre ara verdiğim ve ağdayla aldığım için eskisi kadar olmasada güçleniyodu,son 3 seanstan sonra ara vermedim ve direk iğneliye gidip kalanları toplattırdım,şimdilik memnunum kolaltım bitti gibi bişi.kolaltı lazerle bitmez incelir ve azalır sizde azaldığı noktada devreye girip iğneli yaptırın eğer 100 % sonuç istiyosanız :) kılsız tüysüz günler hanımlar:KK50:

Slm bayanlar acaba koltuk altinda lazer Uygulaması sonucu farklı bir koku oluyor mu sanki ter kokusu ağırlaşıyor gibi bi durum oluşuyormuş acaba

Bende koltuk altı epilasyonu sadece aşırı terleme yaptı onun dışında çok memnunum.

arkadaşlar aşağıdaki yazıyı farklı topiklerde de paylaştım ilk
izmir de lazer epilasyon yapan yerler topikinde paylaştım biçok kişi görsün dye ilgili topiklerde de paylaşıyorum:KK16:

dün ilk kez koltuk altıma lazer epilasyon yaptrdım cihaz alexanderdı ve ilk izlenim olarak memnun kaldım yani oradaki bayan çok tatlı dilli ve çok ilgiliydi aynı zamanda eli çok hızlı ve belki biçok kişi inanmıyacak ama eğer ağda ,epilasyon cihazı cımbız fln kullandıysanz önceden ve acısına dayanabiliyorsanız çok iyi çünkü o acının 10da 1i kadar bile acımıyor toplam işlem 2-3 dk arası sürdü her iki koltuk altı içn ve bende biraz koltuk altı kararması da vardı ben daha söylemeden işlemi yapan bayan(doktor olup olmadığını bilmiyorum unuttum sormayı:KK64:) kararmanın olduğunu ve bunun 2 3 uygulamada geçeceğini söyledi benim asıl yaptırma amacım da bu kararmadan kurtulmaktı zaten kılların gitmesi de eşantiyon olacak:KK71:bide kararma olduğu için 3 hafta sonra bi kere daha işlem yapılacak sonraki uygulamalar kıllar çıkmaya başladığında yapılacak bu süre kişiye göre değiebiliyormuş koltuk altı içn fiyat 125 liraydı ancak hastane olması bu fiyata inanın ki değer neyse çok uzattım sonraki uygulamalrda da yazmaya çalışacağım haaa bide epilasyon kıllar 1-2 milim civarındayken yapılıyormuş yani çok uzun veya tamamen traşlı olmamalıymış birde seanslardan en az 1 buçuk ay önce fln ağda cımbız sir makina tüy dökücü fln kullanmamak lazım :stop:sadece traş bıçağı kullanın

Yaptırdıktan sonra eski haline dönme olmadı bende

Koltukaltına yaptıran arkadaşlar terleme sorunu yaşıyormusunuz acaba?

terleme ve koku ilk seanslarda oluyor kıl kökleri ısındığında egzos hücreler aktive oluyorlar.kıl kökleri hücreden yok edildiğinde koku ve terleme de geçiyor.

Bana ilk yaptırdığım operasyon eziyet olmuştu. Lütfen doktorunuzu dikkatli seçin. Son doktorumu önerebilirim isterseniz

Koltukaltına yaptıran arkadaşlar terleme sorunu yaşıyormusunuz acaba?

valla ben 6-7 sene ara ara yaptırdım, ama bazen bıraktım ağdaya geçtim fln, karışıktı ve bütün cihazları test ettim yani =) orta bölgelerde çıkmıyo üst ve alta doğru yayıldı, iğneliyle bitiriyorum. terleme oluyo bitse de oluyo. düşünün 2 sene önce azalmış ve bu tüylerden rahatsız olmayan biri olarak söylüyorum. önceden yoktu böyle bişey, yaptırdıktan sonra olmaya başladı ama.

valla ben 6-7 sene ara ara yaptırdım, ama bazen bıraktım ağdaya geçtim fln, karışıktı ve bütün cihazları test ettim yani =) orta bölgelerde çıkmıyo üst ve alta doğru yayıldı, iğneliyle bitiriyorum. terleme oluyo bitse de oluyo. düşünün 2 sene önce azalmış ve bu tüylerden rahatsız olmayan biri olarak söylüyorum. önceden yoktu böyle bişey, yaptırdıktan sonra olmaya başladı ama.
Peki rahatsız edici bir ter kokusu oldu mu hiç? Ben de koltuk altı için lazer düşünüyorum, doğrudan iğneliye başlasam çok uğraştıracak. Ama lazer sonrası ter ve koku meselesi endişelendiriyor bir türlü cesaret edemiyorum...

Evet canım kıl köklerinin bir görevi var orada tabi terlemeyi kontrol etmek gibi,walla terlemek mi daha iyi tüylü olmak mı bilemedim:KK43:

Evet canım kıl köklerinin bir görevi var orada tabi terlemeyi kontrol etmek gibi,walla terlemek mi daha iyi tüylü olmak mı bilemedim:KK43:

bende onu dediğimde inanmıyolar, fakat tüylerin gerçekten ter engelleme gibi bişeyi varmış kanıtlandı bende =)

Peki rahatsız edici bir ter kokusu oldu mu hiç? Ben de koltuk altı için lazer düşünüyorum, doğrudan iğneliye başlasam çok uğraştıracak. Ama lazer sonrası ter ve koku meselesi endişelendiriyor bir türlü cesaret edemiyorum...

aslında insanın yapısıyla alakalı diye düşünüyorum, terleme oluyo o yüzden mesela gri giyinmekten kaçarım hep =) ama koku olmadı, bir de ben sıvı bazlı yerine stick koltuk altı roll-on u kullanıyorum üstüne de deodorant sıkıp çıkıyorum. koku olmuyo zaten fakat benim hijyen olarak tercih ettiğim bişey.

Terlemek daha iyi derim hiç bir şey boşuna yaratılmamıştır. Lazer konusunda kimse %100 güvenli demiyor.

Back