Koku mu ? İlk defa duyuyorum.Bende yaptırıyorum koltuk altıma.Şimdiye kadar hiç kokudan yana bi şikayetim olmadı.Aksine o bölgede tüy kalmadığı için koku normalden daha az oluyor.
Lazer koltuk altındaki ter bezlerini etkileyebiliyormuş.tüylerin bitmesiyle kokunun azalması değil bu durum.lazer ışınlarının ter bezlerini etkilemesi.umarım artık anlatabildim kızlar. .
kızlar bende genital bölge ve koltuk altına gidiyorum. benim 5. seans bitti 6 ya gidicem 1 buçuk ay sonra.
ilk başta koku terleme yoktu ama 3 ve 4 seans aralıklarında koku olmaya ve terlemeye başlamıştı.(ki kolay kolay koltuk altım koku yapmaz) ama şimdi düzeldi koku falan yok. ayrıca benim gibi 2 arkadaşımında aynı şekilde oldu. yalnız bi arkadaşımda olmadı koku. o da hormon düzenleyici ilaç kullanıyor,biz ona yorduk.
Arkadaslar konyada önerebileceginiz bi yer var mı ve koltuk altı ne kadara yapılıyo cevap verirseniz mutlu olurum tskler
Merhaba arkadaşlar bende koltuk altıma lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.Beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renkte.Ankarada gidipte memnun olduğunuz önerebileceğiniz bir yer var mı?
arkadaslar ama 10 joule akim dusuk mu lutfen cevap verin diode lazer cihaziyla
Merhaba arkadaşlar bende koltuk altıma lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.Beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renkte.Ankarada gidipte memnun olduğunuz önerebileceğiniz bir yer var mı?
benim gittigim yer var alexandrite cıhazları uygun fiyatlarıda tel numaralı bu 419 09 89 ıstersen ara konus
natoyoluda gidiyrmm yeni başladm fiyatı diğerlerie göre uygun malumm uçuyrlr fiyatlardaa şuan memnunum koltuk altıyla başladm şimdi bacak ve koltuk altına gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?