Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Koku mu ? İlk defa duyuyorum.Bende yaptırıyorum koltuk altıma.Şimdiye kadar hiç kokudan yana bi şikayetim olmadı.Aksine o bölgede tüy kalmadığı için koku normalden daha az oluyor.

Koku mu ? İlk defa duyuyorum.Bende yaptırıyorum koltuk altıma.Şimdiye kadar hiç kokudan yana bi şikayetim olmadı.Aksine o bölgede tüy kalmadığı için koku normalden daha az oluyor.

Lazer koltuk altındaki ter bezlerini etkileyebiliyormuş.tüylerin bitmesiyle kokunun azalması değil bu durum.lazer ışınlarının ter bezlerini etkilemesi.umarım artık anlatabildim kızlar. .

Lazer koltuk altındaki ter bezlerini etkileyebiliyormuş.tüylerin bitmesiyle kokunun azalması değil bu durum.lazer ışınlarının ter bezlerini etkilemesi.umarım artık anlatabildim kızlar. .

kızlar bende genital bölge ve koltuk altına gidiyorum. benim 5. seans bitti 6 ya gidicem 1 buçuk ay sonra.
ilk başta koku terleme yoktu ama 3 ve 4 seans aralıklarında koku olmaya ve terlemeye başlamıştı.(ki kolay kolay koltuk altım koku yapmaz) ama şimdi düzeldi koku falan yok. ayrıca benim gibi 2 arkadaşımında aynı şekilde oldu. yalnız bi arkadaşımda olmadı koku. o da hormon düzenleyici ilaç kullanıyor,biz ona yorduk.

Olabilir canım. Herkesin bünyesi farklı. .

2 3 güne kadar koltuk altına lazere başlıycam tüylerim sert o yüzden alexandrite kullanılacak. Şimdi biraz korkuyorum bu zamana kadar hep ağda yaptırdım acısına alışmıştım lazerin acısı nasıl merak ediyorum :/ Bir de ilk seanstan sonra kaç günde çıkıyor tüyler? Bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bende koltuk altıma lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.Beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renkte.Ankarada gidipte memnun olduğunuz önerebileceğiniz bir yer var mı?

Babamın arkadaşının kızı koltukaltına lazer yaptırmış ve işlemin bitmesiyle ter ebzlerinin anormal derecede çalışması bir olmuş şapır şapır terliyomuş, doktorlar ameliyat tek çaresi çünkü ter bezlerinin hormon salgısı altüst olmuş ama baya da riskli demişler. babam şimdi asla izin vermem diyo. Hayır yani buna bile karışabiliyo ama açıkçası korktum bende...

Merhaba arkadaşlar bende koltuk altıma lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.Beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renkte.Ankarada gidipte memnun olduğunuz önerebileceğiniz bir yer var mı?

natoyoluda gidiyrmm yeni başladm fiyatı diğerlerie göre uygun malumm uçuyrlr fiyatlardaa şuan memnunum koltuk altıyla başladm şimdi bacak ve koltuk altına gideceğim

arkadaslar ama 10 joule akim dusuk mu lutfen cevap verin diode lazer cihaziyla

diode lazer degil yaptıracaksan alexandrıte yaptır bıde hıjyen acısından okadar ii degil senden onceki birinde mantar varsa o tabancaya bulasır o mıkrop sana yaptıklarında oda bulasır bıde ıspatlıyamazsın

Merhaba

Arkadaşlar, ben artık 8 yılı aşkındır ki koltuk altı lazer epilasyonlar yaptırıyorum.
Öncelikle 6,8 seansta kıllardan kurtuluyorsunuz gibi ümitlere kapılmayın derim.
Evet,çok çok etkisi vardır,lakin 100/100 çözüm sözkonusu bile olamaz.
Ilk başta değildiyi gibi,sorununuzda hafifletme olacaktır,fakat bir süre devam etmezseniz,ince ve az da olsa kıl çıkıyor.
Bunun için senede en az 3,4 kere de olsa ihtiyac duyulmaktadır.
Not:yaptırdığım tedaviler Istanbulun en elit ve kaliteli merkezlerinde gerçekleşmektedir.

benim gittigim yer var alexandrite cıhazları uygun fiyatlarıda tel numaralı bu 419 09 89 ıstersen ara konus

Bende başladım bugün 2. seansıma gittim :) ütüleme sistemiyle yapıyorlar ilk seansımda ilk hafta çoğu tüyüm döküldü ve yeni çıkanlar incecikti bakalım 3. seansıma kadar neler olacak :)

benim gittigim yer var alexandrite cıhazları uygun fiyatlarıda tel numaralı bu 419 09 89 ıstersen ara konus

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.Birazdan arayıp görüşeceğim.

natoyoluda gidiyrmm yeni başladm fiyatı diğerlerie göre uygun malumm uçuyrlr fiyatlardaa şuan memnunum koltuk altıyla başladm şimdi bacak ve koltuk altına gideceğim

Natoyolunda nerde gidiyorsun arkadaşım ve kaç seans oldu ? Memnun musun ?

ben 4 veya 5 seans lazer epilasyon yaptırdım koltuk altı ve bikini bölgesi için . çok memnunum çok az hatta tek tük kaldı... 2 ayda bi gidiyorum
ama ne yazık ki artık gidemiyorum .çünkü bebek düşnyrm tabi (şuan hamilemiyim bilmiyorum ama inş öleymdir.) hamileliğe zararlı olduğunu sölemişlerdi . şimdi hamile isem gidemiycm ve o gittiğim seanslar boşa mı gitcek . çünkü bebek 1 yaşnda olunca anca gidebilirim ..
şimdi ne kullanmalıym benim epilasynm var zarar verir mi jilet ile alsam eskisnden de çok olcak ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…