• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Bıyık ve koltuk altı için bende başladım.İlk seansını geçtiğimiz hafta sonu yaptırdım.
Merak ettiğim birşeyi soracağım sizlere.Başlayacağım diye uzun süredir almıyordum.Oturdum,çat çat yaptı 3-5 saniye sürmedi tamam dedi.
Ama tüylerimin çoğu duruyordu,bunlar alınmayacak mı dedim diğer seansa dedi.
Böyle garibime gitti ,bildiğime göre çıkmış olanları alması gerekmiyor mu?

Geç çıkıyor ama işlem tamamen bittikten sonra koltuk altı çok kötü kokuyor.hele yazın hiç çekilmiyor.lazer ter bezlerini etkiliyormuş koltuk altındaki..o yüzden koku oluyormuş..

Şöyle söyleyim atıştan bir hafta 10 gün sonra tüyler dökülüyor ve ilk 3 seans aralığında ortalama 30-45 gün arasında yeniler çıkıyor. Ama çok ince ve az çıkıyor tek tük yani... Genital genelde 2 ay kadar idare ediyor... Koku olayına gelince bende hiç koku olmadı hatta terlemem azaldı desem yeridir. O bence temizlikle alakalı her gün düzenli duşunuzu alırsanız ve ter önleyici stick kullanırsanız ne koku olur ne bişey.. Tabi hormonal bozukluğunuz varsa o ayrı bir mevzu..!!

merhaba bir güzellik merkezinin 5 seans koltuk altı 30 tl kampanya yapmış.ama ben gidip gitmemek de cok kararsızım.tüyler de azalma olur mu.yada daha sonra sağlık açısından bir zararını görür müyüm.?

merhaba arkadaslar, ben de lazeri denemek istiyorum ama diger yan efektleri oluyormus diye soylentiler geziyor o yuzden korkuyorum, aranizda denemis ve gercekten sonucunu gormus birisi var mi acaba? ben ozellikle bacak ve koltukalti denemek istiyorum. bu arada kuzenim yuzunde lazerle yaptirmisti, etkisi oluyor dedi baya kac aydir tuylerde azalma var ve gec cikiyor dedi ama saclari fazlasiyla dokulmeye baslamis, o yuzden korkuyorum ben de :ssz::43:

Hanımlar!
yardımlarınıza çok acil ihtiyacım var, nd yag ile kol altı lazer yaptırmak istiyorum,anadolu yakasında çok pahalı olmayan bir yer arıyorum,memnun kaldığınız yerleri mesaj atarsanız çok sevinirim

ben de anadolu yakasında koltukaltı bölgesi için bir yer arıyorum, seansı 40 TL civarı olursa çok iyi olur.

Kızlar bende koltuk altına lazer istiyorum antalyada kaliteli bi yer varmı çözüm alabileceğim bide fiyat ne kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba, Öncelikle ben de anadolu yakasında acıbademde gidiyorum lazer epilasyona 5 seans bacak ve genital ve 4 seans da kol ve koltukaltım oldu Ben paket halinde aldım bunları dolayııyla fiyatları epey yüksekti ama isterseniz sizin için ne kadar olduğunu öğrenirim Özelden mesaj atmanız yeterli bu konuyla alakalı

Epilasyon macerama gelecek olursam kollarımda bölge bölge kaldılar yani kimi yerde hiç yok kimi yerde toplu halde varlar ama %70 döküldü çok memnunum ve jilet kullanmama rağmen ilk başta korkarak acaba tahriş edermiyim vs diye düşünürken cildime çünkü daha önce jilet kullandığımda yanıyordu ve tahriş oluyordu illa ki bir krem sürmem gerekiyordu ama lazerden sonra kolum kolutuk altım bacaklarım yumuşacık sanki jiletle alınmamış gibi :nazar: Koltuk altımın bir tanesi tamamen döküldü diğerinde %70 d,yebilirim ama tamamen döküldü diyip bırakmamak lazım 40 günde bir max gitmek gerekiyor ki etkisini görebilmeli Ben ilk iki seanstan sonra 3 ay gidememiştim rahatlıktan da biraz nasıl olsa azaldılar ve yavaş çıkıyorlar diye ama en büyük hatayı orada yapmışım ama ona rağmen 2 seans sonrası asıl vurucu etkiyi gördüm diyebilirim :52::52:

benim en büyük kazancım tartışmasız zaman ve acı oldu çıkan kıllar eskisi gibi ağdadan sonra 3 günde değil kollarımda 10 koltuk altımda 6 günde falan ancak gözükmeye başlıyorlar, jiletle tık tık alması 2 saniye ve tahriş vs yok Ben çok memnunum Umarım devam eden seanslarda hepsinden kurtulurum :21::21:

bende ilk seansıma geçen hafta gittim. jel sürdü lazer yaptı sonra tüylerimi ağdayla aldı. şimdiye kadar tüylerim çoktan çıkmıştı ağdalık hale gelmişti ama daha yeni çıkmaya başladılar bu bile mutlu etti beni geç başladım ama yararını göreceğim sanırım:16:

bende ilk seansıma geçen hafta gittim. jel sürdü lazer yaptı sonra tüylerimi ağdayla aldı. şimdiye kadar tüylerim çoktan çıkmıştı ağdalık hale gelmişti ama daha yeni çıkmaya başladılar bu bile mutlu etti beni geç başladım ama yararını göreceğim sanırım:16:

Tüylerini ağdayla mı aldı lazer epilasyondan sonra? Niye ki:44:

Valla ben hiç böyle bir şey yaşamadım Yani 1 haftaya kadar kendi kendilerine dökülüyorlar zaten Lazer işlememiş tüyler çıkıyor daha sonra Ağdayla da kıl köklerini çekmiş oluyor, ee zaten lazer epilasyon ile dökülecekler Lazer epilasyonda benim bildiğim ağda yapılmaz hatta kıl kökleri iyice güçlensin ve çıkmak üzere olanlar da iyice canlansın diye son yapılan ağdadan en az 1 2 ay geçmesini beklemek lazım lazer için Yoksa ağdayla almak kıl köklerini çekmek anlamına geldiği için lazer istenilen sonucu vermez Atışları boşa atmış olur yapan kişi Atış işlemeyen tüyleri de çekmiş oluyor o kıl köklerinin tekrar güclenmesi ve çıkmaları için süre vermelisin yoksa boşa gitmiş olursun dediğim gibi Bir de bence bir öğren niye ağda yaptığını Lazer yapılanlar jilet kullanırlar özellikle kökleri alınmasın diye:34: Kadının yaptığı hiç doğru değil,,,

Valla ben hiç böyle bir şey yaşamadım Yani 1 haftaya kadar kendi kendilerine dökülüyorlar zaten Lazer işlememiş tüyler çıkıyor daha sonra Ağdayla da kıl köklerini çekmiş oluyor, ee zaten lazer epilasyon ile dökülecekler Lazer epilasyonda benim bildiğim ağda yapılmaz hatta kıl kökleri iyice güçlensin ve çıkmak üzere olanlar da iyice canlansın diye son yapılan ağdadan en az 1 2 ay geçmesini beklemek lazım lazer için Yoksa ağdayla almak kıl köklerini çekmek anlamına geldiği için lazer istenilen sonucu vermez Atışları boşa atmış olur yapan kişi Atış işlemeyen tüyleri de çekmiş oluyor o kıl köklerinin tekrar güclenmesi ve çıkmaları için süre vermelisin yoksa boşa gitmiş olursun dediğim gibi Bir de bence bir öğren niye ağda yaptığını Lazer yapılanlar jilet kullanırlar özellikle kökleri alınmasın diye:34: Kadının yaptığı hiç doğru değil,,,
bilemedim şuan doğru mu yapıyor yanlış mı gittiğimde bi konuşayım bakalım ne diyecekk..

bilemedim şuan doğru mu yapıyor yanlış mı gittiğimde bi konuşayım bakalım ne diyecekk..

Bence de canım, bana hiç doğru gelmedi bu yaptığı Arkadaşlar da benimle aynı fikirdediler muhtemelen Bir de gittiğin yeri de bir araştır Memnun kalanlar var mı falan diye,,, :16: Paranı boşuna sokağa atma Sırf para için yapanlar çok bu işi insan sağlığını ve olumlu sonuç almayı hiçe sayıyırlar Gittiğin yerde öyledir demiyorum ama bu uygulama yanlış Bir araştır :34:

Bence de canım, bana hiç doğru gelmedi bu yaptığı Arkadaşlar da benimle aynı fikirdediler muhtemelen Bir de gittiğin yeri de bir araştır Memnun kalanlar var mı falan diye,,, :16: Paranı boşuna sokağa atma Sırf para için yapanlar çok bu işi insan sağlığını ve olumlu sonuç almayı hiçe sayıyırlar Gittiğin yerde öyledir demiyorum ama bu uygulama yanlış Bir araştır :34:
en kısa zamanda netleştireceğim bilgilendiririm :)))

Koltuk altı yazın rahatlık valla :)
Sonunda bitti kurtuldum kıldan :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back