- Konu Sahibi gadjo dilo
-
inşallah canım, merak etme. Sonrasında paylaşımda bulunmayı unutma, merak ederim.
Merhaba canim, beklenen gun geldi ve catti, yarin 1 de kolposkopi ye gircem, elimde degil cok korkuyorum😩 Aksama yazarim nasil gectigini. Dua et...
Rahatlatıcı mesajın iyi olmuş korkanlara :) çok geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlarını alırsın.Arkadaslar merhaba, bugun kolposkopiye girdim. Girmeden once bildigim butun dualari okudum:)) heyecandan surekli tuvaletim geliyordu😊ama hic korktugum gibi degildi Allaha sukurler olsun. ayni jinekolojik muayene gibiydi. 10 dk filan surdu. Sadece saniyelik kasilmalar oldu bende. Allaha cok sukur temiz cikti. Kolposkopiye girecek arkadaslar sakin korkmayin, dua edin..
Rahatlatıcı mesajın iyi olmuş korkanlara :) çok geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlarını alırsın.
Oyle bir igneden bahsetmediler ama uyusturan bir seyden bahsediyosun sanirim, inan ekstra biseye gerek yok cok kucucuk bi aci, ignenin acisi daha fazla bile olabilir😊
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Acıyı gidermek için iğne iyi bi çözüm aslında önemli olan çıkacak olan sonuç. Bu hepsinden önemli. Cin1 cin 2 ikiside çıktı benim raporda.
kadın doğum uzmnıyım istersen yardımcı olurum cnm sana
Merhaba.bende geçen yıl bebek istediğim için kontrole gittiğimde smear sonucumda CIN1 çıktı.ardindan kolposkopi sonucu CIN3 çıkınca hemen leep yapıldı ancak leep ile alınan parçalar aşırı derecede yanmış ve incelenememis . Yani temizlendi mi hastalık belli değildi üzerine 2 kez smear sonucumda temiz çıktı .Üçüncü kez verdim ve sonuç bekliyorum bebek için çalışmalara başladım.cok zor bir süreçti. Öğrendiğim sıralar en yakın arkadaşımın annesini rahim ağzı kanserinden kaybetmiştik anne olabilecek miyim? Kanser mi oldum hatta acaba sonum geldi mi diye bile düşündüm. Umuyorum ki her şey geride kaldı ve bir an önce bebeğime kavusacagim
herkese geçmiş olsun
Arkadaslar merhaba, bugun kolposkopiye girdim. Girmeden once bildigim butun dualari okudum:)) heyecandan surekli tuvaletim geliyordu😊ama hic korktugum gibi degildi Allaha sukurler olsun. ayni jinekolojik muayene gibiydi. 10 dk filan surdu. Sadece saniyelik kasilmalar oldu bende. Allaha cok sukur temiz cikti. Kolposkopiye girecek arkadaslar sakin korkmayin, dua edin..
yeni mi aldın bu sonucu? yani smearda cin1, kolposkopide cin2 mi çıktı??
benim de en son smearımda ascus çıktı, bundan öncekiler cin1di anlamadım:44: randevu aldım doktorumdan haftaya çarş gidip konuşucam.
Canım sana konik leep mi yapıldı? Doktorun ne dedi risk varmışmış ve Hpv DNA tip testi yaptırdınmı?
Mrhaba. Geçmiş olsun, kolposkopiye girdiğinde doktor incelerken anlattığı sana neler gördüğünü? Yani lezyona rastlamıştı Yada ne gibi bi yorum yaptı gördüğü rahim ağzındaki durumla ilgili canım ..?
Merhaba
Ben yaklasik 2 ay once istanbul da leep operasyonu gecirdim. Leep sonrasi CIN 3 ve sinirlar temiz cikti. Su an baska bir ulkedeyim. Burada dr a gittim smear vermek icin. Doktor rahmime bakti ve neredeyse hic cervix in kalmamis, cok derinden almislar dedi. Cocuk istiyorsan ileride ragim agzi zayifligi problemi cekeceksin dedi. Moralim cok bozuldu.
Ayrica istanbul daki doktorum bana ilk smear in CIN 1 cikarsa panik yapma, olabilir demisti. Bu doktor da olmaz oyle. cerrahi sinirlarin temizse temizdir dedi.
Kime inanacagimi sasirdim. Merakla smear sonucunu bekliyorum.
Aranizda leep sonrasi hamile kalan var mi? veya ilk smear i kotu cikan
Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?