• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV16 CIN3

Genel anesteziyle mi yaptılar ameliyatı ? özel hastanede mi oldunuz
Evet özel hastanede oldum genel anestezi yaptılar ama ben hiç anlamadım doktorum geldi hadi bakalım geçecek dedi bende hocam size güveniyorum ddim devamını hatırlamıyorum yarım saat bile süren bir operasyon değil ama sizin uyanmanız kendine gelmeniz 1 saat oluyor sakın korkmayın doktorunuza güvenin. Bu konuda doktorun çok önemli olduğunu düşünüyorum

Ya çok teşekkür ederim, bir nebze de olsa içim rahatladı şuan. 23 yatış 24 aralıkta da ameliyat olacağım. inşallah ameliyatla da komple kurtulmuş olurum.
Canım merhaba. 2 gün önce bende bu hpv16 teshisini görünce dünyam yıkıldı. Ama burfa yalnız olmadığım ve yenen arkadaşkarı gördükçe kemdimi teşkin ediyorum. Hemen ahcc sipariş verdim. Kefir probiyotik içmeye başlafım. Bir hoca var sosyal öedyada. Bu ameliyatları yapan. Hoca resimlerini falan da atmış inan fındık kadar kesi. Ben daha kolposkopi olacam. Allah büyüktür. Çocuk hayaliyle gitmiştim jinekologa. Doğmamış çocuğum sayesinde farkettim, yoksa hpv dünyada aklıma gelmezdi. Allahın kudreti büyüktür. Benim smear da sıkıntı, 37 yaşında birden çocuk isteğinin 4. Ayında bu geldi başıma. Belki çok geç kalacaktkm. Her olanda bir hayor vardır. Bağışıklık diyor herkes. Ne gelirse önğne sağlıklı ye. Bende öyle yapacam. Ablam doktor. Herkesin vücudunda uyur hu virüsler. Bağışıklık düşünce agresifleşirler dedi. Kurtulacaksın. Darısı bana. Hiç gönlünü mutsuz etme. Bak beni allah çocuk isteği vesilesiyle uyandırdı. Öyle düşün🙏🙏 sonucunu da yaz lütfen.

Leep oldunuz mu? Ben leepten hemen sonra aşı oldum.
Almanya’dayım ve 6 ay sonra testim negatif geldi.
Janel, bende Almanyadayım. Şubata buldum kolposkopi randevusu. Aynı senin durum bende de. Ama senin başından geçeni ve çok şükür kurtulduğunu görünce biraz moralim düzeldi. Baya vitamin bağışıklık güçlendirici aldım. Aşıyı bireysel alıp nerede vurdurdun. Bana anlatabilirsen sevinirim.🙏🙏

Janel, bende Almanyadayım. Şubata buldum kolposkopi randevusu. Aynı senin durum bende de. Ama senin başından geçeni ve çok şükür kurtulduğunu görünce biraz moralim düzeldi. Baya vitamin bağışıklık güçlendirici aldım. Aşıyı bireysel alıp nerede vurdurdun. Bana anlatabilirsen sevinirim.🙏🙏

Kadın doğum doktorumda yaptırdım aşılarımı.
Sonuçları merakla bekliyorum. Süreci sakin yönetmen yeterli şu an. Düzelecek.🙏
Dilediğin zaman yazabilirsin🌸

Çok geçmiş olsun. Ben de yeni öğrendim Hpv sonucumu. Hpv 56 ve kolposkopi önerdiler. Salı gunu kolposkopi olacağım ve çok korkuyorum. İlk duyduğumdan beri çok kötüyüm. Umarım ben de negatifi gorebilirim.

Çok geçmiş olsun. Ben de yeni öğrendim Hpv sonucumu. Hpv 56 ve kolposkopi önerdiler. Salı gunu kolposkopi olacağım ve çok korkuyorum. İlk duyduğumdan beri çok kötüyüm. Umarım ben de negatifi gorebilirim.
Kolposkopi korkulacak bi işlem değil. Kendinizi kötü psikolojiye sokmayın. Çok kısa süreli ve acısız bi işlem

Back