- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #3.281
Benimde pazartesi Süleyman hocada kontrolüm var inşallah hepimiz güzel haberler ile dönerizYarın smear vercem kızlar benim için dua edin. Ben hepimiz için ediyorum Rabbim bu illetten kurtarsın bizi tez zamanda hepimize şifa versin
Aminnn kuzummmm inşallah hepimiz temiz çıkarızBenimde pazartesi Süleyman hocada kontrolüm var inşallah hepimiz güzel haberler ile döneriz
Amin canım benimmamin şifa gelsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Cok sağ olun yarın 1.5 ta alınacak bakalım.Hiç gerek yok en fazla adet sancısı gibi bi his oluyo oda parça alınırken onun dışında korkulcak bi yanı yok tabi insan panik oluyo başıma ne gelicek düşüncesi ile ben kendimi öyle bi kasmışım ki kalçalarım et kesmiş ama sakin olun rahat olun hiç acımıyo
Smear ve hpv mi aldıKontrolünü oldum çok şükür şuan anormal bi durumun yok şikayetleriminde bittiğini söyledim hocama hocam evet şuan bi sorun görünmüyor ama smear ve hpv sonucuna göre bakıcaz dedi ☺ Rabbim yüzümüze baksın
Evet canım ikisinide aldıSmear ve hpv mi aldı
Hpv31 smearımda enfeksiyondu kuzum defglyn kullandım şikayetlerim bitti ama sonuca bakıcazEn son hpv nezaman yaptırmıştın ve tipi neydiSrnnn
Merhaba sizin ne şikayeleriniz vardı ve deflagyn etki etti acaba? Bir de nerden aldınız deflagyn i taksitli alınabiliyor mu?Hpv31 smearımda enfeksiyondu kuzum defglyn kullandım şikayetlerim bitti ama sonuca bakıcaz
Merhaba kokulu akıntı hiç geçmiyordu bel ağrım adet olacakmışım gibi sürekli ilişki sırasında ağrı ve kanamam oluyordu karın şişliğim oluyordu defglyni Dr yazıyor reçeteyle alıyorsunuz taksitli satış yok neyazıkki ama tek çekim yaptırıp bankayı arayıp taksit yaptırabilirsinizMerhaba sizin ne şikayeleriniz vardı ve deflagyn etki etti acaba? Bir de nerden aldınız deflagyn i taksitli alınabiliyor mu?
Hayir receteye gerek yok internette n11 gibi sitelerde satisi varMerhaba kokulu akıntı hiç geçmiyordu bel ağrım adet olacakmışım gibi sürekli ilişki sırasında ağrı ve kanamam oluyordu karın şişliğim oluyordu defglyni Dr yazıyor reçeteyle alıyorsunuz taksitli satış yok neyazıkki ama tek çekim yaptırıp bankayı arayıp taksit yaptırabilirsiniz
Güvenilir mi peki yani orjinal ürün gönderdiklerinden emin olabilir miyiz? Fiyatı yüksek olduğundan belki taksitli alırım diyordum. Eczanelerde de satılıyor mu?Hayir receteye gerek yok internette n11 gibi sitelerde satisi var
Yaptırdınız mı kolposkopiAnestezisiz mı oldu bu, gerek kalmadan mı yani yapıldı. Bende cuma yaptıracam da
Kafanıza göre alamayacaksınız onu sahteleri olur benim Dr ancak reçeteyle eczaneden olanı slıcsksın dedi sakın Dr nizke konnuşun sizin iyiliğiniz içinHayir receteye gerek yok internette n11 gibi sitelerde satisi var
Drnla konuş alma inttenGüvenilir mi peki yani orjinal ürün gönderdiklerinden emin olabilir miyiz? Fiyatı yüksek olduğundan belki taksitli alırım diyordum. Eczanelerde de satılıyor mu?
Bu tür ilaçlar çok masum değil öncelikle kolposkopi filan yapılmadan asla kullanılmamalı çünkü orada ileri seviye bir hücre bozukluğu varsa deflagyn içindeki asit rahip ağIndaki dokuyu yakıyor ve doğal olarak sonraki smear ve kolposkopi çok bir işe yaramıyor dediğiniz gibi kesinlikle doktorunuz tavsiye etmeden almayın ve tabiki eczane dışı aslaKafanıza göre alamayacaksınız onu sahteleri olur benim Dr ancak reçeteyle eczaneden olanı slıcsksın dedi sakın Dr nizke konnuşun sizin iyiliğiniz için
Sizin zaten cin 2 niz var diyelim ki kullandınız ve oradaki dokuyu yaktı ilaç asit ile amaç o zaten ama geriden ilerleyebilir doktorunuz söylemediği ve onaylamadığı sürece asla kullanmayınGüvenilir mi peki yani orjinal ürün gönderdiklerinden emin olabilir miyiz? Fiyatı yüksek olduğundan belki taksitli alırım diyordum. Eczanelerde de satılıyor mu?
Doktorum adını söylemişti böyle böyle ürünler var tam doğruluğu belli değil ama demişti. Tam net bi şey dememişti kullan ya da kullanma diye. Ben de burada bi sorayım dedim emin olamadımSizin zaten cin 2 niz var diyelim ki kullandınız ve oradaki dokuyu yaktı ilaç asit ile amaç o zaten ama geriden ilerleyebilir doktorunuz söylemediği ve onaylamadığı sürece asla kullanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?