- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 63
- 29
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #3.161
Kızlar biyopsi oldum bir hafta önce garip kokusuz açık pembe renkli akıntı oluyor.normal mi ben gbi olan varmı?
Benimde biyopsi sonrasi ayni dediğin sekilde akintim olmustuKızlar biyopsi oldum bir hafta önce garip kokusuz açık pembe renkli akıntı oluyor.normal mi ben gbi olan varmı?
Doktor yakmış ama garip bi bıızzt diye bi akıntı var sıvı bişey kanama degl aslnda rengi sarı olduolabilir canım bazen biopsiden sonra alınan yeri yakmadılarsa kanama olabiliyormuş endişelenme . İnşallah temiz gelir .
Cnm kaç günde geçiyor bu uyuz oldm ped takmaktan biyopsiden önce tertemizdim yaBenimde biyopsi sonrasi ayni dediğin sekilde akintim olmustu
Benim 2 hafta filan surdu .evet sinir bozucu bir durumCnm kaç günde geçiyor bu uyuz oldm ped takmaktan biyopsiden önce tertemizdim ya
Gözünaydın canım darısı başımıza inşallahKızlarrrr çokk mutluyum smrar testi lsil ve asc-h yani yüksek riskli ekarte edilemeyen lezyon yani hsil şüpheli durum çılmıştı acil kolposkopi ve biyopsi oldum biyopsi olduktan sonra 10 gün gelen pembemsi akıntı moralimin sıfır olması ben cin 3 bile bekleyip leep e hazırlamıştm kendni ve bir mucize oldu doktorum bugün aradı cin1 çıkmş sevinçten ölüyorm sağlığım yerinde ya dünyaları devirem artk inşallah hpv 68 çıkmıştı bide onu atıcam ve bağışıklığı yüksek tutucam inş cin1 i yenicem .herkesin derdini en içten yüreğimle paylaşıyorm hepimize daha kötü durumda olan kim barsa herkese sağlık diliyorum be kendmzi artk koruyalm herkesten herşeyden pis erkeklerden.olan bize oluyor.şuan çokk sevinçliyim içim içime sığmıyor.❤❤❤
Çeken bilir derler ya en iyi biz anlarız burdakiler anlar herkesin iyi şeyler yazması ümidiyle...her güzel yeni haber mutluluk olacaktırrr .inşallah hepimiz iyi olalımGözünaydın canım darısı başımıza inşallah
Kime yazıyorsanız onun mesajına cevaplama yazarsanız kişiye bildirim gider hpv tipiniz ne ve cin kaçEce hanımım mesajlar çok eskide kalamış umarım görürsünüz yazımı. Ne durumdasınız Deflagyn bende kulanıyorum son ayındayım. Nasi durumunuz hpvyi atlattinizmi
Karışıklık olmuş olabilir. Konuya yazılmış oldukça mesaj. Cin1 bende tip 16 pozitif olup 56/59/66 tiplerinden herhangi biri saptanmıştır diyordu raporda. siğilir var asi oldum tekdoz henuz ve hpv için 6 ay sonra bakılcak tekrar dr öyle soyledi yani hpv16 vs varsa zaten cin1 mutlaka oluyormus. Ilerleyecekmi cin2 vs ona bakcak sanırım takipleKime yazıyorsanız onun mesajına cevaplama yazarsanız kişiye bildirim gider hpv tipiniz ne ve cin kaç
bende hpv 16yım ama cin olusumu olmadıKarışıklık olmuş olabilir. Konuya yazılmış oldukça mesaj. Cin1 bende tip 16 pozitif olup 56/59/66 tiplerinden herhangi biri saptanmıştır diyordu raporda. siğilir var asi oldum tekdoz henuz ve hpv için 6 ay sonra bakılcak tekrar dr öyle soyledi yani hpv16 vs varsa zaten cin1 mutlaka oluyormus. Ilerleyecekmi cin2 vs ona bakcak sanırım takiple
bende hpv 16yım ama cin olusumu olmadı
[/QUOTE
Eminmisiniz hpv 16 vs varsa cin1 zaten vardır diyordu doktor ascus cikmadimi sizde
Eminmisiniz hpv 16 varsa cin1 zaten vardir diyordu doktor ascus cikmadimi sizdebende hpv 16yım ama cin olusumu olmadı
Varsa da direk ascus yada cin1 olmuyor.bagisikliginiz dustugunde olusturuyor.Eminmisiniz hpv 16 varsa cin1 zaten vardir diyordu doktor ascus cikmadimi sizde
Ahccyi nerden edindiniz acaba? Hangi marka bi deArkadaşlar ahcc hap kullanıyorm yeni başladm 3*1 günde.bunu kaç ay kullanan varsa kaç ay kullandınız yazablrmsnz veya kaç ay kullanmam gerekiyor en az etki etmesi için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?