- Konu Sahibi gadjo dilo
- #3.181
Abay pharma mrkası 45 kapsül 15 günlük galibaAhccyi nerden edindiniz acaba? Hangi marka bi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abay pharma mrkası 45 kapsül 15 günlük galibaAhccyi nerden edindiniz acaba? Hangi marka bi de
Eczaneden almıştmAhccyi nerden edindiniz acaba? Hangi marka bi de
Eczaneden almıştm
Bunun içeriğinde tam olarak ne var? İnternette shiitake mantarı falan yazıyor ama. Bi de immuneks tabletleri önerenler de var onlar da bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş ama emin olamadım şimdigünde 6 adet aç karnına içmeniz gerekiyor.
Doktor 3 tane yazdı bana gündegünde 6 adet aç karnına içmeniz gerekiyor.
Onlar daha ucuz imunex bu daha oahalı herslde bu daha iyidirBunun içeriğinde tam olarak ne var? İnternette shiitake mantarı falan yazıyor ama. Bi de immuneks tabletleri önerenler de var onlar da bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş ama emin olamadım şimdi
Bu ahcc yurtdışından ithal ediliyor büyük ihtimal o yüzden pahalı Türkiye’de de pek yokOnlar daha ucuz imunex bu daha oahalı herslde bu daha iyidir
evet shiitake mantarı var içinde. doktor 3 tane yazdıysa 3 alın tabii ama genelde 6 alıp negatif oluyor milletBu ahcc yurtdışından ithal ediliyor büyük ihtimal o yüzden pahalı Türkiye’de de pek yok
merhaba bende enfeksiyon belasından kurtulamayanlardanım smear de enfeksiyon çıkıyor ayrıca hpv 31 cin 1 varKerem bütün tiplemeyi yapıyor dimi arkadaşlar ben hastanede yaptırıp ketemden aldım sonucumu birde smearı enfeksiyon olan var mı
Defglyn kullandım 3ay Dr onu önerdi reçeteyle satılıyor suan bir enfeksiyonum yok iç çamaşırlarını ayrı yıkıyorum ve 60derecede yıkıyorum üyülüyorum günde 2/3 defa değiştiriyorum alışkanlık oldu artık daha smear ve hpv testi vermedim bakalım haftaya Dr gidicem ne çıkıcakmerhaba bende enfeksiyon belasından kurtulamayanlardanım smear de enfeksiyon çıkıyor ayrıca hpv 31 cin 1 var
sizin doktor birşey önerdimi doktorunuz enfeksiyon için
Biyopsi de mi çıktı cin 1 bende de cin 1 hpv 68merhaba bende enfeksiyon belasından kurtulamayanlardanım smear de enfeksiyon çıkıyor ayrıca hpv 31 cin 1 var
sizin doktor birşey önerdimi doktorunuz enfeksiyon için
Evett canım kolposkopi ve biyopsi de çıktı size bir tedavi önerdimi doktorunuz bana hiçbirşey vermedi 6 ay sonra kontrole çağırdıBiyopsi de mi çıktı cin 1 bende de cin 1 hpv 68
Takip dedi ama ben biyopsi de kanamam çok oldu iki kere koterizasyon oldm oradaki hücreleri zaten tahrip ettik dedi doktor.durmayan kanama biyopsi sonrası sizlern öyle olmuyo heralde çok şanssızımEvett canım kolposkopi ve biyopsi de çıktı size bir tedavi önerdimi doktorunuz bana hiçbirşey vermedi 6 ay sonra kontrole çağırdı
Korkmayin sonucta devamli smear veriyormussunuz anladigim kadariyla.ben de 6 ayda 1 smear veriyorum benimde hgsil cikti leep oldum geciyor.erken teshisle kanser olmaniz cok dusuk ihtimal.Benimde bir yildr mantar ve akıntı sikayetim vardı,gitmedigim doktor kalmadı,hep ilaç verip gönderdiler,geçen yılki semear testim temizdi,bu sene de düzenli yaptiriyim dedim ve özel bir tıp merkezinde yaptrdim,bu arada öğretmenim,ben dersteyken bir telefon geldi,arayan doktordu,devlet hastanesi nde kolposkopi yaptırmam gerektiğini söyledi,dün arkla gidip yaptrdim ve üç tane biyopsi aldılar,sonucu 20 gün sonra çıkacakmış,doktr 20 gün sonra konusrz dedi,semear hsil di benim kanser olmaktan çok korkuyorum,bu yasadiklarimdan kimsenin haberi yok çünkü bekarim, inşallah herkes sağlığına kavuşur
Sizin son durumunuz nasıl çıktı mı sonuçlarınızKorkmayin sonucta devamli smear veriyormussunuz anladigim kadariyla.ben de 6 ayda 1 smear veriyorum benimde hgsil cikti leep oldum geciyor.erken teshisle kanser olmaniz cok dusuk ihtimal.
Hayir patoloji sonucumu bekliyorum hala.bugun sormak icin aradim ama ulasmaadim yarin haberini alirim buyuk ihtimalSizin son durumunuz nasıl çıktı mı sonuçlarınız
Güzel haber alırsınız inşallahHayir patoloji sonucumu bekliyorum hala.bugun sormak icin aradim ama ulasmaadim yarin haberini alirim buyuk ihtimal