- 24 Aralık 2012
- 629
- 272
- Konu Sahibi gadjo dilo
cnm selam ,
kusura bakma ancak cevap yazabiliyorum. Aynen bende kafamı karıştırmadan doktorumla direkt olarak ilerlemeye karar verdim. Endoservikal küretaj konusunda ben doktrouma bir sorucam zaten leep yapıldığında rahim ağzı kanalına çok yaklaşılmış oluyor dolayısı ile leep esnasında buradan da parça alması olası. Benimde o dakikaya kadar aklımda olmayan bir şeydi bu endoservikal küretaj benim eniştemin yiğeni ankarada jinekolog çıkacak.onun eğitim gördüğü hastanede hocaları bu şekilde ilk olarak küretaj uyguluyorlarmış. Bence çok manalı değil ben daha sonras birçok prof. Vs. Nin makalelerini okudum direkt olarak leep yapılması uygun olduğu gibi zaten leep işlemi yapılırken parça alınacağı için rahim ağzı kanalına da yaklaşmış olacak ben genede bir soracağım oradan da parça alacak mısınız diye? Hpv testi yapılacak hatta gerekirse aşıda olacağım. şimdi benim merak ettiğim konu bu hpv virüsü cinsel yoldan bulaşıyorda eşiminde bu tarz tedaviler görmesi gerekmrz mi? Dediğin gibi telefonda görüşsek çok daha iyi olur ama ben henüz özelden mesaj yazamıyorum 100 adet toplam gönderim olmadığından sen özelden yazabiliryorsan bana gönder numaranı senin arayayım detaylı konuşalım.
Kendine iyi bak cnm.
senin operasyonun ne zaman olacak?