- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 63
- 29
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #2.021
:) bir doktor kontrolunde ya da bir doktor tarafından yapılacaksa hiçbir şey olmaz. Bu kadar kendinizi sıkmayın, rahat olun. İkisi arasında zaten hiçbir bağlantı yok. Şimdiden güle güle kullanın,sağlıklı günler
Merhaba canim sende sadece sigil var onlar birkac ay sonra kaybolur.Evliligin bitecek bu gidisle.Esin ne yasadiysa senden once yasamis ,hpv kapmak icin illa hayat kadiniyla olmasi gerekmiyor bu ping pong etkisi.Cogu insan hpv li oldugunu bile anlamiyormus neredeyse herkezde var bu hpv.Kisinin bunyesi saglamsa farkina bile varmadan atiyormus virusu ,bizler sanssiz olanlariz bunyemiz virusu alt edememis.Aile hekimi beni baya rahatlatti ,fakat bilincsizce panik oluyotum bazen.Kolposkopi hatali olabilirmi acaba?Konizasyon patlloji sonuclar icin ocakta gidecegim ya cin3 degilde kanser derse diyorum.Aklim gidip geliyor bazen,farkunda olmadan stres oluyorum.Kızlar bu eşten tekrar bulaşması konusu beni çok korkutuyor ya 4. Ay bitti eşimle ilişki yaşamıyorum bazen ayrılmayı bile düşünüyorumsağlığım daha önemli çünkü benim dr um aynı tiple tekrar enfekte olmazsiniz diyebiliyoruz diyor ama çekimser konustu o yuzden icim rahat etmiyor.. ne yapacagimi şaşırmış vaziyetteyim
Canim cin3 ve kanser çok farklı şeyler korkma lütfen Kötü bişey çıkmayacak benimde yılbaşından sonra çıkıyor sonucun 2 ocakta.. umarım ıkimizde güzel haberler alırız yeni yıla mutlu bi şekilde gireriz :)Merhaba canim sende sadece sigil var onlar birkac ay sonra kaybolur.Evliligin bitecek bu gidisle.Esin ne yasadiysa senden once yasamis ,hpv kapmak icin illa hayat kadiniyla olmasi gerekmiyor bu ping pong etkisi.Cogu insan hpv li oldugunu bile anlamiyormus neredeyse herkezde var bu hpv.Kisinin bunyesi saglamsa farkina bile varmadan atiyormus virusu ,bizler sanssiz olanlariz bunyemiz virusu alt edememis.Aile hekimi beni baya rahatlatti ,fakat bilincsizce panik oluyotum bazen.Kolposkopi hatali olabilirmi acaba?Konizasyon patlloji sonuclar icin ocakta gidecegim ya cin3 degilde kanser derse diyorum.Aklim gidip geliyor bazen,farkunda olmadan stres oluyorum.
tesekkurler canim,Ahcc doktoruma soracagim emzirdigim icin emin olamadim suan.Insl yeni yilda guzel haberler aliriz hepimiz.Ahcc kullan bence doktoruna danışıp gerçekten etkili olduğuna inanıyorum ben meyve ye bol bol kendine iyi bak. Defne samyeli cin3 ile konizasyon ameliyatı olmuştu araştır bak 18 sene önce ve tekrar çocuğu oldu moralini bozmaAlweer
Canım sonucun iyi çıkmış leep zararlı bi işlem değil ama rahim ağzını azıcık kısaltıyor çocuğun yok diye demiş olabilir ama yinede sen bilirsin leep olmak istiyorsan da ikinci bi gorus al.. kolposkopi kagidinla beraber git yoksa tekrar kolposkopi isterlerMErhaba hanımlar, biraz önce doktordan çıktım. Üniversite hastanesinde profesördü muayenemi yapan kolposkopiyle son bir defa bakıldı ve kesin ameliyat sonucumu aldım. Yalnız benim ameliyatım leep değil. Koterizasyon olacak geniş bir alanda lezyon varmış ve koterle yakılması gerekiyormuş. İşlem genel anestezi altında olacak aynı zamanda. Ben neden leep değil bu olduğunu ve daha önce bana soğuk konizasyon bile dendiğini sorduğımda ise genç olduğum ve bunları gerektiren bir şey olmadığı koterizasyonun yeterli olacağı söylendi. Ameliyat şubatta. Ben ne yapsam ? Acaba daha önce özele gidip direk ameliyat mı olsam anestezi yemişken leep mi oluversem ne yapsam ya kafam karıştı
Canım sonucun iyi çıkmış leep zararlı bi işlem değil ama rahim ağzını azıcık kısaltıyor çocuğun yok diye demiş olabilir ama yinede sen bilirsin leep olmak istiyorsan da ikinci bi gorus al.. kolposkopi kagidinla beraber git yoksa tekrar kolposkopi isterler
Canım sonuç kağıdı istiyorum de sana versin yazıcıdan kafalarına göre hareket ediyolar çok sınır bozucuKağıt vermiyor onlar ya yakma işlemi cinlerde uygulanıyormu ki ? Şaşırdım kaldım
Gecmis olsun canim. Kafani bulandirma daha fazla unv hastanesi ve prof cocugun yok yasin genc en iyisini dusunmüsler.MErhaba hanımlar, biraz önce doktordan çıktım. Üniversite hastanesinde profesördü muayenemi yapan kolposkopiyle son bir defa bakıldı ve kesin ameliyat sonucumu aldım. Yalnız benim ameliyatım leep değil. Koterizasyon olacak geniş bir alanda lezyon varmış ve koterle yakılması gerekiyormuş. İşlem genel anestezi altında olacak aynı zamanda. Ben neden leep değil bu olduğunu ve daha önce bana soğuk konizasyon bile dendiğini sorduğımda ise genç olduğum ve bunları gerektiren bir şey olmadığı koterizasyonun yeterli olacağı söylendi. Ameliyat şubatta. Ben ne yapsam ? Acaba daha önce özele gidip direk ameliyat mı olsam anestezi yemişken leep mi oluversem ne yapsam ya kafam karıştı
Gecmis olsun öncelikle. Bu test size neden yapılmıştı yani doktorunuz ne gerekce gostererek bu pct degerine baktı? Şimdi biraz internetten baktim da daha cok cerrahi müdahaleler sonrasi, yaralanmalarla olusabilecek enfeksiyonlar ve virüsler diyor. Ya da idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmis. Ama sizinki aşırı derecede yüksek değil. Üst sınırın 0.2 puan üzerinde. Çok önemli bir durum kaynaklı görünmüyor. En iyisini tabii ki yine doktorunuz bilir. Hpv ile ilgisi olacagini sanmiyorum.Meraba hanimlar. Bugun kan testi yaptirdim. Pct 0.3 çikmis. Referans araligi 0.108-0.282 . Simdi benim 0.3 yuksekmi dusukmü ? Pct enfeksiyon ile ilgiliymis. Viruslerin sebep oldugu enfeksiyonlarda olabilirmis. Anlayan varsa anlatabilirmi?
Son zamanlarda baş dönmesi problemim var. Kulak doktorunada gidicem kristallerdende olabilirmis. Ama yinede kan degerlerine bakalim diye butun tahlilleri yapti. Sonucu aldim ama doktora gosteremedim gec çikti sonuclar. Pct dikkatimi cekti. Mayis ayinda polip alindi onun disinda cerrahi bisey olmadi. İnternet sayfalarinda virus kaynakli enfeksiyon diye okuyunca kafama takildiGecmis olsun öncelikle. Bu test size neden yapılmıştı yani doktorunuz ne gerekce gostererek bu pct degerine baktı? Şimdi biraz internetten baktim da daha cok cerrahi müdahaleler sonrasi, yaralanmalarla olusabilecek enfeksiyonlar ve virüsler diyor. Ya da idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmis. Ama sizinki aşırı derecede yüksek değil. Üst sınırın 0.2 puan üzerinde. Çok önemli bir durum kaynaklı görünmüyor. En iyisini tabii ki yine doktorunuz bilir. Hpv ile ilgisi olacagini sanmiyorum.
Canım onu bende duydum ilacı çıkmış diyorlar ya tanıdık bi doktordan duydum ama soramadımBirde ben bugün bir doktordan duyduğum üzere hpvyi rahim ağzından yok etmek için bir şey enjekte ediliyormuş ? Yok oluyormuş ? Böyle bir şey duyan var mı arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?