- 30 Kasım 2014
- 28.460
- 125.435
olsun eve al. evlenince kocan almazsa alır götürürsün evineBekarım ki ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun eve al. evlenince kocan almazsa alır götürürsün evineBekarım ki ben.
Ahahah,almazsa kafasını kırarım.ajajajsjsolsun eve al. evlenince kocan almazsa alır götürürsün evine
teşekkür ederim gerçekten fikir oldu.Teşekkür ederim, yardımcı olabildiysek ne mutlu.
alışveriş sitelerinin yorumlarında ve youtube taki videoda tefalin sesi çok fazla dediler. o kafamı karıştırdı.İkisinin sesleri aynı tonda, görümcemde xiaomi var. Sesleri yüksek değil. Tefal’i bilmiyorum.
Sağol Nevoşum. Bu kapitalist oyuna ben de geldim sonunda hajsjsjsOoo hayırlı olsun
Bize her sene sabit 25 kilo zeytinyağı geliyor. Yağ kullanımı 5’te 1’e inerse ne yapacağız o kadar yağı yav sjsjsjsj1 buçuk senedir kullanıyorum, elektrik faturam düştü, yağ kullanımım 5’te 1’e indi desem.
gerçekten önceden de vardı ama son 1 yıldır reklamı ve tavsiyesi müthiş patladıSağol Nevoşum. Bu kapitalist oyuna ben de geldim sonunda hajsjsjs
Sat! Sat! Sat!Bize her sene sabit 25 kilo zeytinyağı geliyor. Yağ kullanımı 5’te 1’e inerse ne yapacağız o kadar yağı yav sjsjsjsj
kâra geçersinizBize her sene sabit 25 kilo zeytinyağı geliyor. Yağ kullanımı 5’te 1’e inerse ne yapacağız o kadar yağı yav sjsjsjsj
Evet kimsede yokken yasminsay da vardı mesela. O bu işlerin piri. Cam silme makinesi de var.gerçekten önceden de vardı ama son 1 yıldır reklamı ve tavsiyesi müthiş patladı
Bi düşüneyim bunu ahahahhaSat! Sat! Sat!
Annemlere de götürebilirim dur bu fikir aklıma yattı.kâra geçersiniz
Tenekesi 1700 kadar olmuştu diye hatırlıyorum.Bi düşüneyim bunu ahahahha
Bize yollaBize her sene sabit 25 kilo zeytinyağı geliyor. Yağ kullanımı 5’te 1’e inerse ne yapacağız o kadar yağı yav sjsjsjsj
Aynen alınırBi düşüneyim bunu ahahahha
Tertemiz bir de, eşimin ailesi en iyi yerde yaptırıyor. Başında bekliyorlar, makineyi temizletiyorlar öncesinde falan. Zeytinyağı onların kırmızı çizgisi aileceAynen alınır
o kızartmayı çok seviyorum dedi. kızartmayı çok sevenlerde yağ oranı ciddi düşer. ama zaten kızartmayı çok yapmıyorsan yarı yarıya falan olurAnnemlere de götürebilirim dur bu fikir aklıma yattı.
Bilmez miyimAntep genelde öyle:)Tertemiz bir de, eşimin ailesi en iyi yerde yaptırıyor. Başında bekliyorlar, makineyi temizletiyorlar öncesinde falan. Zeytinyağı onların kırmızı çizgisi ailece
Ben kullanıyorum xiaomi patates kızartmasını falan kızartmıyor doğru düzgün ama köfte tavuk falan bunlar güzel oluyor yani tam verim alamasamda iş görüyor.. tefal daha iyidir bencearkadaşlar airfry kullanan var mı? hangi marka sizinki? fikre ihtiyacım var.
ben de tefal actifry var. aslında memnunum ama malum ortada çevirme aparatı olduğu için bütün birşey pişirilemiyor. bir de diğerinin farklı özellikleri var.