- 21 Kasım 2017
- 27.580
- 120.640
Kızartmayı severim ama yapmam çünkü ortalık batıyor.o kızartmayı çok seviyorum dedi. kızartmayı çok sevenlerde yağ oranı ciddi düşer. ama zaten kızartmayı çok yapmıyorsan yarı yarıya falan olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızartmayı severim ama yapmam çünkü ortalık batıyor.o kızartmayı çok seviyorum dedi. kızartmayı çok sevenlerde yağ oranı ciddi düşer. ama zaten kızartmayı çok yapmıyorsan yarı yarıya falan olur
İnşallah canım sağolJOYz hayirli olsun simdi okudum sag salim kucagina al insallah
Bende Philips Rapid Air modeli var. Sesi çok az. Patatesinden tavuğuna çok başarılı pişiriyor. En sevdiğim özelliği de wifili oluşu, uzaktan kontrol edebiliyorum telden.arkadaşlar airfry kullanan var mı? hangi marka sizinki? fikre ihtiyacım var.
ben de tefal actifry var. aslında memnunum ama malum ortada çevirme aparatı olduğu için bütün birşey pişirilemiyor. bir de diğerinin farklı özellikleri var.
bir sure sonra yetmeyecekBende Philips Rapid Air modeli var. Sesi çok az. Patatesinden tavuğuna çok başarılı pişiriyor. En sevdiğim özelliği de wifili oluşu, uzaktan kontrol edebiliyorum telden.
4,1 litre, biz 2 kişiyiz yetiyor.
Tamamen sessiz bir ürün bekleme, hepsinde az da olsa ses var. Xiaomi ve Philips nasıl diyeyim, en düşük ayarda davlumbazdan az sesi.teşekkür ederim gerçekten fikir oldu.
alışveriş sitelerinin yorumlarında ve youtube taki videoda tefalin sesi çok fazla dediler. o kafamı karıştırdı.
ben tefali şu nedenle düşünmüştüm. mağazada da inceledim, malzeme kalitesi çok iyiydi. iyi ve bilinen bir marka. yoksa fiyatı diğerlerine göre yüksek. o yanı olumsuz.
Kek-börekBize her sene sabit 25 kilo zeytinyağı geliyor. Yağ kullanımı 5’te 1’e inerse ne yapacağız o kadar yağı yav sjsjsjsj
Robot süpürgem ya da dyson’um yok. Onları nideennn söylemiyorsun.Evet kimsede yokken yasminsay da vardı mesela. O bu işlerin piri. Cam silme makinesi de var.
Hamarat kadınlar robot süpürge sevmiyor zaten. Dyson neden yok onu ben de bilmiyorum.Robot süpürgem ya da dyson’um yok. Onları nideennn söylemiyorsun.
TakvimlenmişizBende Philips Rapid Air modeli var. Sesi çok az. Patatesinden tavuğuna çok başarılı pişiriyor. En sevdiğim özelliği de wifili oluşu, uzaktan kontrol edebiliyorum telden.
4,1 litre, biz 2 kişiyiz yetiyor.
tabi o kadar ses normal. bende tefal actifry var. onun da az sesi var sorun değil. ama tefal airfry lar için gereğinde fazla gürültülü deniyor. onun da kusuru o demek kiTamamen sessiz bir ürün bekleme, hepsinde az da olsa ses var. Xiaomi ve Philips nasıl diyeyim, en düşük ayarda davlumbazdan az sesi.
Çünkü Philips maraton da candırHamarat kadınlar robot süpürge sevmiyor zaten. Dyson neden yok onu ben de bilmiyorum.
Heh işte, actifry kadar sesi.tabi o kadar ses normal. bende tefal actifry var. onun da az sesi var sorun değil. ama tefal airfry lar için gereğinde fazla gürültülü deniyor. onun da kusuru o demek ki
Artık yaparsınKızartmayı severim ama yapmam çünkü ortalık batıyor.
Katılıyorum, kalabalık misafir ağırlayanlar ya da kalabalık aile olanlar airfryerları fırın olarak almalı, her marka airfryer fırın çıkarmaya başladı sanırım, benim ilk aklıma gelenler Arçelik ve Ferre markaları.bir sure sonra yetmeyecek
XXL modeli de zaten 7-7.5 lt gayet geniş.Katılıyorum, kalabalık misafir ağırlayanlar ya da kalabalık aile olanlar airfryerları fırın olarak almalı, her marka airfryer fırın çıkarmaya başladı sanırım, benim ilk aklıma gelenler Arçelik ve Ferre markaları.
Ferre marka olarak başarılı mıdır bilemem ama Arçelik ürünleri iyidir.
Bende de Philips’in HD9650/90 XXL modeli var ama biz 3 kişiyiz ve her an misafir gelmiyor, o yüzden bize yetiyor.
Ablam, bende de aynısından var. Kış hazırlıklarını bile onda yaptım, 6-8 kişilik yemeği (köfte-tavuk ya da patates kızartmasını) çok rahat yapıyorum.Katılıyorum, kalabalık misafir ağırlayanlar ya da kalabalık aile olanlar airfryerları fırın olarak almalı, her marka airfryer fırın çıkarmaya başladı sanırım, benim ilk aklıma gelenler Arçelik ve Ferre markaları.
Ferre marka olarak başarılı mıdır bilemem ama Arçelik ürünleri iyidir.
Bende de Philips’in HD9650/90 XXL modeli var ama biz 3 kişiyiz ve her an misafir gelmiyor, o yüzden bize yetiyor.
Belayı çekiyorsun, çekme.Düzeltmeye kalksan demediklerini bırakmazlar ama yanlış yazana da niye yanlış yazdın demezler.ajajajaj
NaYiflik ne abi ya.ahahahahsh