- 8 Haziran 2013
- 56.208
- 149.236
Hayırlı olsun bebiş. Güle güle kullanArtık benim de var ama kargoda sjsjsjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bebiş. Güle güle kullanArtık benim de var ama kargoda sjsjsjs
Airfryer direnişim ancak bu kadar sürdü. Depremde mikrodalga fırınım pert olmasa yine almazdım da biraz da o motivasyonla aldım.Hayırlı olsun bebiş. Güle güle kullan
Bazıları sarışın sever ben de seviyorum ama ten rengime gitmiyorBen sarı seviyorum
Benimki Philips XXL. Şöyle söyleyeyim airfryer ve actifry arasındaki farkı, bütün tavuk-balık gibi şeyleri rahatça pişirebiliyorum. Kek, ekmek yapabiliyorum. Benimkine normal bir kek kalıbı sığıyor ve 25-30 dakikada pişiriyor. Sulu yemek falan pişirebiliyorum.arkadaşlar airfry kullanan var mı? hangi marka sizinki? fikre ihtiyacım var.
ben de tefal actifry var. aslında memnunum ama malum ortada çevirme aparatı olduğu için bütün birşey pişirilemiyor. bir de diğerinin farklı özellikleri var.
Yarın gelir herhalde, 2 gün bittiArtık benim de var ama kargoda sjsjsjs
İyi yapmışsın canımÇocuklar okula giderken büyük kolaylık oluyorAirfryer direnişim ancak bu kadar sürdü. Depremde mikrodalga fırınım pert olmasa yine almazdım da biraz da o motivasyonla aldım.
buğday tenli misin canım?Bazıları sarışın sever ben de seviyorum ama ten rengime gitmiyor
Okula şimdilik ben gidiyorum.İyi yapmışsın canımÇocuklar okula giderken büyük kolaylık oluyor
güle güle kullan canım. hangi marka ve modeli aldın?Artık benim de var ama kargoda sjsjsjs
güzel günlerde kullan canım. pozitif ve işe yarar farklılıkları var evet.Benimki Philips XXL. Şöyle söyleyeyim airfryer ve actifry arasındaki farkı, bütün tavuk-balık gibi şeyleri rahatça pişirebiliyorum. Kek, ekmek yapabiliyorum. Benimkine normal bir kek kalıbı sığıyor ve 25-30 dakikada pişiriyor. Sulu yemek falan pişirebiliyorum.
Mesela patlıcan ya da havuç kızarttığın zaman actifryda ufacık kalır, şekli bozulur, bunlar airfryerda olmuyor.
Közleme yapıyorum, buz çözdürme ayarı da var.
Benimki xiaomi airfryer. Ben memnunum Philips gibi büyük değil tabi. Kızartma için kullanıyorum daha çok. Ekmek bazlama, poğaça börek ısıtıyorum. O yönü ile iyi. İçine silikon kaplardan aldım. Kolaylık oluyor.
Benimki Philips XXL. Şöyle söyleyeyim airfryer ve actifry arasındaki farkı, bütün tavuk-balık gibi şeyleri rahatça pişirebiliyorum. Kek, ekmek yapabiliyorum. Benimkine normal bir kek kalıbı sığıyor ve 25-30 dakikada pişiriyor. Sulu yemek falan pişirebiliyorum.
Mesela patlıcan ya da havuç kızarttığın zaman actifryda ufacık kalır, şekli bozulur, bunlar airfryerda olmuyor.
Közleme yapıyorum, buz çözdürme ayarı da var.
Evet Hatta sarı suratlıyım denebilirbuğday tenli misin canım?
Keşke almasaydın...Airfryer direnişim ancak bu kadar sürdü. Depremde mikrodalga fırınım pert olmasa yine almazdım da biraz da o motivasyonla aldım.
buğday tenlilere röfle yakışıyor. benim bir arkadaşım bayağı esmer. röfle yaptırdı. sarısı çok açık da değildi. ama güzel durdu. ten rengi koyu olunca sarının tonu önemli. yoksa güzel oluyor.Evet Hatta sarı suratlıyım denebilir
niye?Keşke almasaydın...
Tamamen gereksiz bir icat olduğunu düşünüyorum.