aslında şöyle; tabi illaki alınması gereken birşey değil ama çok pratik. zaman ve enerji tasarrufu var.Tamamen gereksiz bir icat olduğunu düşünüyorum.
Philips XXL Avance. Çevremde herkes o markadan memnundu. Boyut ve pişirme konusunda en tatmin edici model o sanırım.güle güle kullan canım. hangi marka ve modeli aldın?
Kullanmadan ikna olmamaslında şöyle; tabi illaki alınması gereken birşey değil ama çok pratik. zaman ve enerji tasarrufu var.
mesela az birşey için fırın açman gerekmiyor. ben actifry da bile pratik hemen yapabiliyorum. fırın daha çok elektrik yakıyor. bunun pratikliği çok iyi.
Ben de öyle diyordum, ona rağmen aldım. İşte tutarlılık seviyem ahsjsjs. Özellikle çocuklu çalışan arkadaşlarım çok övüyordu.Tamamen gereksiz bir icat olduğunu düşünüyorum.
İyi be hayrını gör inş.Ben de öyle diyordum, ona rağmen aldım. İşte tutarlılık seviyem ahsjsjs. Özellikle çocuklu çalışan arkadaşlarım çok övüyordu.
Arkadaşımda Tefal vardı. Onu bürolarına götürdüler. Eve Philips aldı. İkisini de kullanan biri olarak kesinlikle Philips diyordu. Pişirmesi daha güzelmiş. Ama temizliği daha zormuş. Öyle diyordu.ben airfry da iki markaya baktım. philips ve tefal. açıkçası tefalin modeli aklıma yattı ama sanırım şöyle bir sorunu varmış; çalışırken aşırı gürültülü deniyor. yan gece falan çalıştırılmaz deniyor ki youtube da bir video izledim oldukça sesliydi. o nedenle hoşuma gitmedi.
Evlen de görürüm seni.İyi be hayrını gör inş.
İlk çeyiz alışverişinde airfryer almam şoku.ajajsjEvlen de görürüm seni.
evet üst rezistansı sanırım zor temizleniyormuş philipsin.Arkadaşımda Tefal vardı. Onu bürolarına götürdüler. Eve Philips aldı. İkisini de kullanan biri olarak kesinlikle Philips diyordu. Pişirmesi daha güzelmiş. Ama temizliği daha zormuş. Öyle diyordu.
Ooo hayırlı olsunArtık benim de var ama kargoda sjsjsjs
Tabi genç ve çıtır olunca beyaza yakın seversin:)Bazıları sarışın severben de seviyorum ama ten rengime gitmiyor
Xiaomi nin sesi yüksek değil. Instagram da bunla alakalı bir çok video var. İzleyebilirsinphilips ve xiaomi nin çalışma sesleri yüksek mi?
Teşekkür ederim, yardımcı olabildiysek ne mutlu.güle güle kullan canım. hangi marka ve modeli aldın?
güzel günlerde kullan canım. pozitif ve işe yarar farklılıkları var evet.
doğru actifry da sebzeler küçülüyor.
İkisinin sesleri aynı tonda, görümcemde xiaomi var. Sesleri yüksek değil. Tefal’i bilmiyorum.philips ve xiaomi nin çalışma sesleri yüksek mi?
1 buçuk senedir kullanıyorum, elektrik faturam düştü, yağ kullanımım 5’te 1’e indi desem.Kullanmadan ikna olmam
Ben fırın seviyorum ya o airfryer bana çok saçma geliyor
Wow çok iyi1 buçuk senedir kullanıyorum, elektrik faturam düştü, yağ kullanımım 5’te 1’e indi desem.
1 buçuk senede ödediğim parayı kurtardı bile
Bekarım ki ben.
harika bence. ben de fırın yemeklerini ve kızartmayı çok seviyorum. ee tabi kızartma fazla yağla çok zararlı. diğer taraftan fırında az birşey yapmak istesen gerek yok. bu daha pratik ve daha az elektrik harcıyor. bence çok çok iyi1 buçuk senede ödediğim parayı kurtardı bile
Ki ben çok kızartma yaparım, fırını çok kullanırdım. Bunlar bana yetti.