- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Aminn inşallahSağol canım senin de sağlıklı ,hayırlı olsun evlatların inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah hayırlısı ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallahSağol canım senin de sağlıklı ,hayırlı olsun evlatların inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah hayırlısı ile
Haklısın aşkom ,hep güzel şeyler ve isteklerimizi dillendirelim oğlunun duası gibi Rabbim kabul etsin senin gönlündeki güzellikleri de hepimizinkini deİnan şu an o kadar çok şey yaşıyorum anlatamam
En önemlisi ne biliyor musun?
Ailem yıllardır. Senin başına belki bir şey gelir. Birlikte oturmamız gerekir. İşte şu o zaman bize lazım olur gibi gibi yıllardır konuşuluyordu.
Bak ne oldu
Böyle bir sürü şey sayarım.
Birde pozitif bir şey söyleyeyim.
Oğlum iki yıldır futbol kursuna gitmek istiyordu. Bende eve uzak, okul vs... yetişmek zor olur diyordum. 9 a geçince kendin gidersin diyordum. Şimdi evimizin bir tarafı şehrin futbol sahasına bakıyor. Futbola yazdırdım. Büyük bir zevkle gidiyor.
Duasımı, istediğimi olmuş bilmiyorum.
Ben yazacaktımBunu evlenince konuşalım
Ağzımızdan çıkan her şeye çok dikkat etmeliyiz.İnan şu an o kadar çok şey yaşıyorum anlatamam
En önemlisi ne biliyor musun?
Ailem yıllardır. Senin başına belki bir şey gelir. Birlikte oturmamız gerekir. İşte şu o zaman bize lazım olur gibi gibi yıllardır konuşuluyordu.
Bak ne oldu
Böyle bir sürü şey sayarım.
Birde pozitif bir şey söyleyeyim.
Oğlum iki yıldır futbol kursuna gitmek istiyordu. Bende eve uzak, okul vs... yetişmek zor olur diyordum. 9 a geçince kendin gidersin diyordum. Şimdi evimizin bir tarafı şehrin futbol sahasına bakıyor. Futbola yazdırdım. Büyük bir zevkle gidiyor.
Duasımı, istediğimi olmuş bilmiyorum.
Olursa sevicez mecburBen çocukları çok severim
Amin aşkomHaklısın aşkom ,hep güzel şeyler ve isteklerimizi dillendirelim oğlunun duası gibi Rabbim kabul etsin senin gönlündeki güzellikleri de hepimizinkini de
Aynen öyle canımAğzımızdan çıkan her şeye çok dikkat etmeliyiz.
Önce koca lazımOlursa sevicez mecbur
Sadece ağzımızdan çıkanlara da değil düşündüğümüz şeylere de dikkat etmeliyiz. Akla gelen başa gelir diye boşuna demiyorlar.Aynen öyle canım
Aynen öyleSadece ağzımızdan çıkanlara da değil düşündüğümüz şeylere de dikkat etmeliyiz. Akla gelen başa gelir diye boşuna demiyorlar.
Zerre ile Sahura doğru.akakskskd
Vakti geldiğinde koca da bulunurÖnce koca lazım
Aynen aceleye gerek yokVakti geldiğinde koca da bulunur
Kukriskom senim ikizlerin mi varr bilmiyordum ben,ne tatlı kara kızını gördüm bi tek birde oğlun var saniyorumBen yazacaktım
İkizleri yok ama yaşları yakın iki kızı varKukriskom senim ikizlerin mi varr bilmiyordum ben,ne tatlı kara kızını gördüm bi tek birde oğlun var saniyorum
Yok yok benim değil, kayınlarım ikiz,benim oğlum ve iki kızım var Allah bağışlasınKukriskom senim ikizlerin mi varr bilmiyordum ben,ne tatlı kara kızını gördüm bi tek birde oğlun var saniyorum
İkizleri yok ama yaşları yakın iki kızı var
Ben de bir kız bir erkek saniyordum. Yaşları yakın olması çok güzel, gerçekten ikiz gibi oluyorlar kara kızın çok tatlı yicem onu annesiYok yok benim değil, kayınlarım ikiz,benim oğlum ve iki kızım var Allah bağışlasın
Allah güzel günlerini göstersin inş her zaman canlarım benim bebelerinizinBen de bir kız bir erkek saniyordum. Yaşları yakın olması çok güzel, gerçekten ikiz gibi oluyorlar kara kızın çok tatlı yicem onu annesi