- 21 Kasım 2017
- 27.623
- 120.938
Bir daha elime böyle bir fırsat geçmez diye. Yurt dışına giden bulunuyor da oradan telefonsuz dönen yakın biri zor bulunuyor malum ahsjsjjs. Kendiminkini eşime verip ona çökerim diyorum.Babam izin verse ben de Almayan'dan aldıracağım da işte
Neden 14 almak istiyorsun yani sonuçta şu an kulşandığın telefon yeni sayılırmış. Modelini mi yükseltmek istiyorsun?
Airfaydir kesinNe çekilişiydi?
İnşallah alırsın bir şekildeAman ya hayal kurmak bedava değil mi?Nolmuş kazanıp bir de kâr elde ettiysem
Ama kazansaydım kesin satardım.sjsjsjdnd
Evet mantıklı. Eşini ikna et ve al.Bir daha elime böyle bir fırsat geçmez diye. Yurt dışına giden bulunuyor da oradan telefonsuz dönen yakın biri zor bulunuyor malum ahsjsjjs. Kendiminkini eşime verip ona çökerim diyorum.
O kadar gözüm yok ki airfryer de o çıksaydı onu da satardım.sksjsjdAirfaydir kesin
O ikna zaten de ben karar veremiyorum. Seneye iki velet, tek maaşız çünkü…Evet mantıklı. Eşini ikna et ve al.
Zerre ve airfryer ahshsjdhAirfaydir kesin
Ya o bana bıraktı, naparsan yap diyor. Ama gazlaması lazım böyle olmaz ki ahsjsjsjKocaların diğer adı, aman ne gerek var şimdi değil mi zaten ?
Ne yapması gerektiğini direkt söyle o zaman, malum akılları bizim kadar çalışmıyorYa o bana bıraktı, naparsan yap diyor. Ama gazlaması lazım böyle olmaz ki ahsjsjsj
Daha vakit var, o zamana kadar kesin ikna olurum ajsjsjj kahve makinesi aldırdım mesela şimdiden. Ama telefon biraz tuzlu.Ne yapması gerektiğini direkt söyle o zaman, malum akılları bizim kadar çalışmıyor
Ya çok güzel bişey oldu ben ekmekten soğudum, hiç yiyemiyorum ben bennNasip canım
Sen akışına bırak. Sonra yiyemezsin üzülürsün başta keyfine bak. Şahsi önerim hamur işleri ve tatlıları abartmaGerisini ye gitsin
Aaaa sen dayak istiyosuuuunnn. Al gitsin ya bir şey olmaz. Zaten sen o parayı gözden çıkarmışsın al gitsin. Asıl almazsan pişman olacaksın hissediyorum.O ikna zaten de ben karar veremiyorum. Seneye iki velet, tek maaşız çünkü…
Sadece benim için mi, demin de Orangegrey için diyordun ahsjjsjsAaaa sen dayak istiyosuuuunnn. Al gitsin ya bir şey olmaz. Zaten sen o parayı gözden çıkarmışsın al gitsin. Asıl almazsan pişman olacaksın hissediyorum.
Ne kadar da al gitsinli cümle kurdum.sjsjd hepsi senin için.
O değişik markadan mı aldın? Yorumlarına bakayım dedim o markaya ait o kadar az yorum vardı ki. Dedim bu kız bunu nerden bulmuş.sksksk hayır diğer markaların suyu mu çıkmış bile dedimDaha vakit var, o zamana kadar kesin ikna olurum ajsjsjj kahve makinesi aldırdım mesela şimdiden. Ama telefon biraz tuzlu.
Orange'nin durumu çok başkaydı.ajajshsSadece benim için mi, demin de Orangegrey için diyordun ahsjjsjs
Biraz mi tuzlu ?Daha vakit var, o zamana kadar kesin ikna olurum ajsjsjj kahve makinesi aldırdım mesela şimdiden. Ama telefon biraz tuzlu.
Şşşşşttt! Siz susun bakiiim. Hem yurtdışında fiyatı daha uygun. Eğer alırsa kârda sayılacak.Biraz mi tuzlu ?makineni iyi günlerde kullan
Ay hadi inşŞşşşşttt! Siz susun bakiiim. Hem yurtdışında fiyatı daha uygun. Eğer alırsa kârda sayılacak.
Yok güvenemedim. Delonghi aldırdım. Burada da yaygın kullanılıyor onun makineleri.O değişik markadan mı aldın? Yorumlarına bakayım dedim o markaya ait o kadar az yorum vardı ki. Dedim bu kız bunu nerden bulmuş.sksksk hayır diğer markaların suyu mu çıkmış bile dedim