- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.568
Kahve makinesi 7 bine gelecek ama. Telefon 32 bin.Biraz mi tuzlu ? makineni iyi günlerde kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve makinesi 7 bine gelecek ama. Telefon 32 bin.Biraz mi tuzlu ? makineni iyi günlerde kullan
Ömrü uzun olsun inş.Yok güvenemedim. Delonghi aldırdım. Burada da yaygın kullanılıyor onun makineleri.
İnşşşşşş.Ömrü uzun olsun inş.
Fındık, fıstık, ceviz, meyve, sebze bol bol ye canımYa çok güzel bişey oldu ben ekmekten soğudum, hiç yiyemiyorum ben benn
Tatlı zaten hiç canım istemiyor inşallah böyle gider aminn
Şu sondaki emojiye neden inanamadım acaba ya.Kahve makinesi 7 bine gelecek ama. Telefon 32 bin.
İngiliççe mi?Ben kursa başladım
Eki Görüntüle 3237992
NedenŞu sondaki emojiye neden inanamadım acaba ya.
7 mi bin?Ben cezveden devamKahve makinesi 7 bine gelecek ama. Telefon 32 bin.
Hayırlı olsun aşkom, artık İngilizce konuşuruzBen kursa başladım
Eki Görüntüle 3237992
Bence de cezveden devam olsun çünkü cevzede pişen kahve çokzel oluyor.7 mi bin?Ben cezveden devam
Evet ,böyle teselli olacağımBence de cezveden devam olsun çünkü cevzede pişen kahve çokzel oluyor.
Süpersin nevoşcum ne kursuna başladın hayırlı uğurlu olsun şimdidenBen kursa başladım
Eki Görüntüle 3237992
Kahve makinesi hangi model? Güle güle kullanınKahve makinesi 7 bine gelecek ama. Telefon 32 bin.
Türkiye’de 27 bin.7 mi bin?Ben cezveden devam
Hayırlı olsun canim iyi gelir sana. Ne kursu?Ben kursa başladım
Eki Görüntüle 3237992
Yumurta pişirme makinesi dyorum son kararımKahve makinesi 7 bine gelecek ama. Telefon 32 bin.
Rüyalarda buluşuruz, bu şarkıyla kavuşuruzTürkiye’de 27 bin.
Aslında gerçek düşüncelerimdi.Evet ,böyle teselli olacağım