Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip canımHadi yaa nedense x2 kilo alırım gibi bir algı oluşmuştu bende, iyi oldu bunu söylediğin
Ne çekilişiydi?Bu kız var ya bu kız,bu kız yine bir çekilişin kaybedeni oldu.
Gün aymış umurumda mı ama size günaydın
Çekilişin içeriği her anlamda çok zengindi ama ben iphone 14 pro max için katılmıştım.Ne çekilişiydi?
MasumÇekilişin içeriği her anlamda çok zengindi ama ben iphone 14 pro max için katılmıştım.
Bak şimdi hayalimin varoşluğuna. Telefonu kazanıyorum sonra onu satıp 11 ya da 12 alıyorum artan parayla da başka şeyler yapıyorum.sksnsndndndjsja
Belki de evren bu varoş düşüncemden ötürü benim kazanmamı istememiş de olabilir.
Niye ki?
Yok aslında bu da ticari zeka örneği. Neden olmasın ki. Ama çekilişlerin dürüst yapıldığına inanman beni bir miktar üzdü ahsjahsj. Ben de yurt dışından 14 pro max aldırmayı düşünüyorum. Açtırmasıyla 32 bine mal oluyor. Buradan alsam 47 bin. Tüm paramı telefona verme fikri çık aklımdanÇekilişin içeriği her anlamda çok zengindi ama ben iphone 14 pro max için katılmıştım.
Bak şimdi hayalimin varoşluğuna. Telefonu kazanıyorum sonra onu satıp 11 ya da 12 alıyorum artan parayla da başka şeyler yapıyorum.sksnsndndndjsja
Belki de evren bu varoş düşüncemden ötürü benim kazanmamı istememiş de olabilir.
Dürüst yapıldığını düşünmüyorum zaten ama bi umut ya çıkarsa diye katılıyorum.Yok aslında bu da ticari zeka örneği. Neden olmasın ki. Ama çekilişlerin dürüst yapıldığına inanman beni bir miktar üzdü ahsjahsj. Ben de yurt dışından 14 pro max aldırmayı düşünüyorum. Açtırmasıyla 32 bine mal oluyor. Buradan alsam 47 bin. Tüm paramı telefona verme fikri çık aklımdan
Ben Almanya’dan aldıracağım ama burası daha ucuzmuş. Salih gibi telefonum bozulma sinyali verse hiç düşünmem ama benimki zaten yeni sayılır. O yüzden 32 bin verip vermemekte kararsızım. Eşim de hiç gaz vermiyor mübarek.Dürüst yapıldığını düşünmüyorum zaten ama bi umut ya çıkarsa diye katılıyorum.
Bak şimdi bu ikisi dün Gürcistandan telefon aldılar. Fiyatları Türkiye'ye göre çok uygun. Eki Görüntüle 3237986
Babam izin verse ben de Almayan'dan aldıracağım da işteBen Almanya’dan aldıracağım ama burası daha ucuzmuş. Salih gibi telefonum bozulma sinyali verse hiç düşünmem ama benimki zaten yeni sayılır. O yüzden 32 bin verip vermemekte kararsızım. Eşim de hiç gaz vermiyor mübarek.
Kazanıp üstüne kârâ geçmişsin ya ,ondanNiye ki?
Kocaların diğer adı, aman ne gerek var şimdi değil mi zaten ?Ben Almanya’dan aldıracağım ama burası daha ucuzmuş. Salih gibi telefonum bozulma sinyali verse hiç düşünmem ama benimki zaten yeni sayılır. O yüzden 32 bin verip vermemekte kararsızım. Eşim de hiç gaz vermiyor mübarek.
Aman ya hayal kurmak bedava değil mi? Nolmuş kazanıp bir de kâr elde ettiysemKazanıp üstüne kârâ geçmişsin ya ,ondan