- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
Kızlar kaç yaşında nevosum yksye mi hazırlanıyorlardıİyiler canım ama kızlar üzülüyorlar. Çevreleri, arkadaşları, düzenleri artık yok. Burada ortam edinemediler. Derslere bir ay ara verdiler. Gittikleri kurs ayt yi bitirdi. Bunlar bitiremedi. Motivasyon bayağı düştü. Ama yapacak bir şey yok
Eşim iki gün önce geldibir hafta izinli sonra tekrar dönecek:)
Hayat devam ediyor. Elbet bu zorluğun bir mükafatı olacak
Ilk başta olayın şokuyla insan üzülmez mi, biz bile ekrandan izlerken gerçek değildir ya simülasyon görüntü olmalı bu diye dua ederek izledik, yaşayanları düşünemiyorum bilee.Canım başlarda çok üzülüyordum. Ama şimdi evim yıkılmış, eşyam gitmiş hiç umrumda değilTek derdim eşimin bizimle olmaması, kalacak yerinin olmaması ve aile birliğimizin bozulmuş olması Ondan eşimin yanımızda olması beni çok mutlu etti
Yarın ölmeyeceğimizin garantisi yok. Ondan bazı şeyleri akışına bıraktım
Yaşamayan anlamıyor dışarıdan konuşması kolay oluyorBazıları anlamıyor
Yaşadığımız şeyler kolay değilAma geçecek
Çok ağır ve zor bir şey, tek teselli insanın sevdiklerinin yaşıyor olması, dediğin gibi her şeyin bir sebebi var, daha güzel yarınlar için bazı şeylerCanım başlarda çok üzülüyordum. Ama şimdi evim yıkılmış, eşyam gitmiş hiç umrumda değilTek derdim eşimin bizimle olmaması, kalacak yerinin olmaması ve aile birliğimizin bozulmuş olması Ondan eşimin yanımızda olması beni çok mutlu etti
Yarın ölmeyeceğimizin garantisi yok. Ondan bazı şeyleri akışına bıraktım
Yaşamayan anlamıyor dışarıdan konuşması kolay oluyorBazıları anlamıyor
Yaşadığımız şeyler kolay değilAma geçecek
18 canımKızlar kaç yaşında nevosum yksye mi hazırlanıyorlardı
Tevekkül ettim canımIlk başta olayın şokuyla insan üzülmez mi, biz bile ekrandan izlerken gerçek değildir ya simülasyon görüntü olmalı bu diye dua ederek izledik, yaşayanları düşünemiyorum bilee.
İnşallah eski aile düzeninizide kurarsınız zamanla, eşinde hep yanınızda olur
Bu arada tarifler ne durumda tamamlandılar mi daha gelecek var mı?
İnşallah canımÇok ağır ve zor bir şey, tek teselli insanın sevdiklerinin yaşıyor olması, dediğin gibi her şeyin bir sebebi var, daha güzel yarınlar için bazı şeyler
Maşallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin18 canım
Evet yks ye hazırlanıyorlar.
Ya sorma benim kız tanıdık tanımadık gittiğimiz her evde bütün odaları gezip tüm taki tokaları sağına soluna takip 'aayyyy' dile dolandı ortalıklarda.İyi canım ,evdeyim geneldesenin nasıl geçti çeteyle ?
İnşallah canımMaşallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
Daha küçükler haklarında hayırlısı olsun, olmadı seneye tekrar girerler, ama umarım kazanırlar
Ne istiyorlar?
Nasip kısmet düzenleri bozuldu normaldir zaten vakti gelince iyice düşünür plan yaparlar, Rabbim ayaklarına taş değdirmesinİnşallah canım
Aslında sayısalcılardı. Matematik istiyorlardı. Ama tyt ye geçecek gibiler. Nasip artık
Tüm planlar bozuldu
Çete diye boşa demiyorum bakYa sorma benim kız tanıdık tanımadık gittiğimiz her evde bütün odaları gezip tüm taki tokaları sağına soluna takip 'aayyyy' dile dolandı ortalıklarda.
Binaya yeni birisi taşındı onlara gittik orada bile aynı yaaa, insan bir çekinir ilk kez görmüşsün insanları bir otur diyorum yok.
bir de kendince yöntem bulmuş, ben kulağımda tutuyorum ya kaçmasın diye o da 'Çiş geldi' diyip öyle kaçıyor sıpa.
Allah razı olsun canımNasip kısmet düzenleri bozuldu normaldir zaten vakti gelince iyice düşünür plan yaparlar, Rabbim ayaklarına taş değdirmesin
İçine doğmuş hahaÇete diye boşa demiyorum bak
Temiz kalpliyim de ondanİçine doğmuş hahabüyük de koltukta bir sağa oturuyor bir sola. Ben çocuklara sabitlik kazandıramıyorum herhalde anlamadım
Oyyy harika mis kokulu bir mesaj köyüme sana kucak dolusu sevgiler
Sağ ol aşkom
Sen de sağol canımın içiSağ ol aşkom
AminnTemiz kalpliyim de ondanAllah onlara sağlık,sana sağlık ve sabır versin
Sizin de kutlu olsun abla, nice bayramlara erişelim inşallah.Oyyy harika mis kokulu bir mesaj köyüme sana kucak dolusu sevgilergüzel gelinimiz bayramınız kutlu olsun.