- 25 Aralık 2013
- 4.917
- 3.246
niyet ettim diyete aminnnnTamam bugün yedin bitti. Pazartesi başlıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niyet ettim diyete aminnnnTamam bugün yedin bitti. Pazartesi başlıyoruz
Bende hiç yoktu inanın. Diyetisyene falan da gittim, olmadı. En son şu diyet topiğine katılayım dedim. Fotoğraflı tartı sonucu falan istedikleri için mi nedir utanma belasına yemiyorsunuz.Bana da bir motivasyon gönderin lütttfennn kilo ile başım dertteeee
Aynen pazar günü diyet yapılmaz zaten.Tamam bugün yedin bitti. Pazartesi başlıyoruz
Ayyy al beni allBende hiç yoktu inanın. Diyetisyene falan da gittim, olmadı. En son şu diyet topiğine katılayım dedim. Fotoğraflı tartı sonucu falan istedikleri için mi nedir utanma belasına yemiyorsunuz.
Benim bu forumda kaçıncı diyetimYemekte yaparım diyette
Evde bir tane diyet yapmayan var. Ona tatlı bile yapıyorum. Ama ben yemedim
Ben diyet yapınca kilo alıyorum ahshhs spor yapmam lazım onada üseniyorum hepAyda bir kez yarışmaya katılıyoruz diğer günler diyet yapabiliriz. Bahane etmeyelim
Hem farklı yemekler fikri verirsiniz.
Günaydıııınnnnnnnnnnn
Güno, günaydııınGünooooooo
Bende son 3 yıldır veremiyordum. Bakalım bu sefer ne olacakBen diyet yapınca kilo alıyorum ahshhs spor yapmam lazım onada üseniyorum hep
Bi başlasam hemen fark ediyor ama yumurtalarım var üsürlerBende son 3 yıldır veremiyordum. Bakalım bu sefer ne olacak
Ne yumurtasıBi başlasam hemen fark ediyor ama yumurtalarım var üsürler
Tavuklar yumrtanın üzerinden ayrılmazlar ya soğur diye onun misali benim kiNe yumurtası
Emin olmak istedimTavuklar yumrtanın üzerinden ayrılmazlar ya soğur diye onun misali benim ki
Yine miBen bi gidip geleceğim herhalde. Buralara mukayyet olun.