- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
Şaşırdım atınca yaptın, unuttum zannettimDaha bugün düzene girdi hayatım evde kalabalık ama yaparım bu hafta
Tamam canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırdım atınca yaptın, unuttum zannettimDaha bugün düzene girdi hayatım evde kalabalık ama yaparım bu hafta
Tarihe baktım zaman bitti son günler sandım ondan şaşırdım attımŞaşırdım atınca yaptın, unuttum zannettim
Tamam canım inşallah
Yok daha var. Ama günler çabuk geçiyorTarihe baktım zaman bitti son günler sandım ondan şaşırdım attım
Sen de diyet yapıyor musun?Daha bugün düzene girdi hayatım evde kalabalık ama yaparım bu hafta
Sen devam ediyor musun?Sen de diyet yapıyor musun?
Bursa’da yapamadım hiç, üstüne kilo da aldım dkdkkdkd gelir gelmez yine başladım.Sen devam ediyor musun?
Karnabahar köftesi kızartma mıBursa’da yapamadım hiç, üstüne kilo da aldım dkdkkdkd gelir gelmez yine başladım.
Spor ve diyet bu ara durdu ama başlarım yine 3 kilo verdim 1 aydaSen de diyet yapıyor musun?
EvetKarnabahar köftesi kızartma mı
Senin kalabalığın çok oluyor. Diyet yapmak zor olur.Spor ve diyet bu ara durdu ama başlarım yine
Karnabahar zaten kızartma güzel oluyor. Fırında iyi olmuyor
Evet ya bizim ev de misafir dışında ağır yemekler yapmıyorum az tuzlu az yağlı tencere yemeği yada fırın yemeği geneldeSenin kalabalığın çok oluyor. Diyet yapmak zor olur.
En güzeli aslındaEvet ya bizim ev de misafir dışında ağır yemekler yapmıyorum az tuzlu az yağlı tencere yemeği yada fırın yemeği genelde
Sen fırında yapardın genelde
Diyeti bozmak istemişEkmekte yemiştirSen fırında yapardın genelde
O köfteyi hiç fırında yapmadım, kızartması çokzel oluyor. Ben her türlü tüketirim karnabahar aşığı olarak ama evdekiler anca böyle olunca severek yiyor.Sen fırında yapardın genelde
Ben fırında sevmedim. Ama kabak fırında iyi oluyor.O köfteyi hiç fırında yapmadım, kızartması çokzel oluyor. Ben her türlü tüketirim karnabahar aşığı olarak ama evdekiler anca böyle olunca severek yiyor.
Benim diyetim öyle diyet değil aslında. Aralıklı oruç yapıyorum. Porsiyonlarıma dikkat ediyorum, günde en az 2 litre su içiyorum. Yeme saatlerinde her şeyi yiyorum. Kurabiye yedim mesela bugün dkdkkdkd ben diyet yapamıyorum of güzel şeyler yemeyince mutsuz oluyorum.Diyeti bozmak istemişEkmekte yemiştir
İçine kaşarda koymuştur
Böyle veriyorsan gayet iyiBenim diyetim öyle diyet değil aslında. Aralıklı oruç yapıyorum. Porsiyonlarıma dikkat ediyorum, günde en az 2 litre su içiyorum. Yeme saatlerinde her şeyi yiyorum. Kurabiye yedim mesela bugün dkdkkdkd ben diyet yapamıyorum of güzel şeyler yemeyince mutsuz oluyorum.
77’ydim Aralık başında. Şimdi 71.Böyle veriyorsan gayet iyi