- 1 Aralık 2021
- 11.997
- 40.165
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten o paketle en fazla iki çeşit yemek çıkar. Başka paket de alamam. Airfryer için o kadar uğraşamam.Hadi ya tüh Farklı alternatifler güzeldir makarna yemişsin, yap gitsin
Zaten uğraşmadan oluyor, biliyorsunZaten o paketle en fazla iki çeşit yemek çıkar. Başka paket de alamam. Airfryer için o kadar uğraşamam.
He bir de o var tabii.Zaten uğraşmadan oluyor, biliyorsun
Dün yaptın değil mi
Aşkom
Hoş geldin aşkom
Hoşbuldum aşkom, nasılsın?Hoş geldin aşkom
İyiyim aşkom sen nasılsınHoşbuldum aşkom, nasılsın?
Çok şükür aşkom,sabah bir geldim gittim öyle, boş boş gezindim evde arada basıyorlar bana öyleİyiyim aşkom sen nasılsın
Bugün göremedim merak ettim
Rabbim ferahlık versin aşkomÇok şükür aşkom,sabah bir geldim gittim öyle, boş boş gezindim evde arada basıyorlar bana öyle
Amin aşkom niye her olan olay bize eksi etki yapıyor ki,ne oluyormuş yeniay olunca acaba?Rabbim ferahlık versin aşkom
Kova yeniayı varmış hepimize geçmiş olsun
İyi olmuyormuş aşkomiki hafta olumsuz etkisi varmışAmin aşkom niye her olan olay bize eksi etki yapıyor ki,ne oluyormuş yeniay olunca acaba?
Zaten süperdik aşko,artık spatulayla kazırlar yerdenİyi olmuyormuş aşkomiki hafta olumsuz etkisi varmış
Aynen aşkomZaten süperdik aşko,artık spatulayla kazırlar yerden
Hayırlı bir şey olsa zaten teğet geçer bizi,bu hayat beni hiç şaşırtmıyor aşko copy&pasteAynen aşkom
Rabbim güzel şeyler yazsın kötüleri uzak tutsun inşallahHayırlı bir şey olsa zaten teğet geçer bizi,bu hayat beni hiç şaşırtmıyor aşko copy&paste
Bugün sabahtan yaptımDün yaptın değil mi
AminRabbim güzel şeyler yazsın kötüleri uzak tutsun inşallah
Maşallah canımBugün sabahtan yaptım