- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.885
- 43
SüpermişO zaman çok iyi gidiyor. Bende başladım. Umarım durmadan devam ederim.77’ydim Aralık başında. Şimdi 71.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüpermişO zaman çok iyi gidiyor. Bende başladım. Umarım durmadan devam ederim.77’ydim Aralık başında. Şimdi 71.
Arada bozuyorum tahmin edersin, illa misafirliğe gidiyoruz ya da bize geliyorlar. O günler yiyorum. Bursa’da da annem zorla yedirdi. Onlar da olmasa daha fazla giderdi ama napalım olsun, acelemiz yok.SüpermişO zaman çok iyi gidiyor. Bende başladım. Umarım durmadan devam ederim.
Böyle giderse yaza kadar 60 olursunArada bozuyorum tahmin edersin, illa misafirliğe gidiyoruz ya da bize geliyorlar. O günler yiyorum. Bursa’da da annem zorla yedirdi. Onlar da olmasa daha fazla giderdi ama napalım olsun, acelemiz yok.
Ağzın bal yesin.Böyle giderse yaza kadar 60 olursun
Neden olmasınAğzın bal yesin.
Sen kaç kilosun? Çıtı pıtı duruyorsun, bu çok sinir bozucu. Ramazan’da da hep kilo veririm ben. Takip ettiğim bir diyetisyen var. Her ramazan ayında iftar sahur menüleri veriyor, gün gün paylaşıyor ne yenmesi gerektiğini. Hem yemek için fikir oluyor bana, hem de o listeden şaşmazsam kilo da vermiş oluyorum.Neden olmasın
Bende olsam keşke
Ben göstermiyormuşumBende 73 falanım şimdiPazartesi başladım diyeteSen kaç kilosun? Çıtı pıtı duruyorsun, bu çok sinir bozucu. Ramazan’da da hep kilo veririm ben. Takip ettiğim bir diyetisyen var. Her ramazan ayında iftar sahur menüleri veriyor, gün gün paylaşıyor ne yenmesi gerektiğini. Hem yemek için fikir oluyor bana, hem de o listeden şaşmazsam kilo da vermiş oluyorum.
En son oğluma hamile kaldığımda 60 kiloydum, sonra o sayıyı hiç göremedim. Nevreste
Ben göstermiyormuşumBende 73 falanım şimdiPazartesi başladım diyete
Ben en son 2018 de 60 dım galiba2019 da başladım kilo almaya sonra yerleşti3-4 yıldır hep aynıyım. Bakalım yine verebilecek miyim
Başlamak yolun yarısıdırBana da bir motivasyon gönderin lütttfennn kilo ile başım dertteeee
Niyet ettim diyete girmeye ama böyle sütlü tatlı falan diyet bozduruyor ablaBaşlamak yolun yarısıdır
Çohh mantıklı ama nevoş abla bizi oklavayla kovalamasınYemek topiğinden çıkıp diyet topiğine gidelim topluca
Abla bize yemek yaptırıp kilo almamıza sebep oluyor yarın yine sütlaç yapıcam hep senin eserin NevresteÇohh mantıklı ama nevoş abla bizi oklavayla kovalamasın
Diyet başkanlığı da yapıp motive etsin bizi benceAbla bize yemek yaptırıp kilo almamıza sebep oluyor yarın yine sütlaç yapıcam hep senin eserin Nevreste
Bencede olmaz böyle kilom aldı basını gidiyorDiyet başkanlığı da yapıp motive etsin bizi bence
Bencede olmaz böyle kilom aldı basını gidiyor
Tamam bugün yedin bitti. Pazartesi başlıyoruzNiyet ettim diyete girmeye ama böyle sütlü tatlı falan diyet bozduruyor abla
Benim bu forumda kaçıncı diyetimYemekte yaparım diyetteAbla bize yemek yaptırıp kilo almamıza sebep oluyor yarın yine sütlaç yapıcam hep senin eserin Nevreste
Ayda bir kez yarışmaya katılıyoruz diğer günler diyet yapabiliriz. Bahane etmeyelimBencede olmaz böyle kilom aldı basını gidiyor