- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Sen hep dualardasınBana ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hep dualardasınBana ?
Benimde inancım yokOna hele hiç inanamıyorum, bakalım
Yaa Allah razı olsunSen hep dualardasın
Emaaaan ,cani da çok isterse yağarBenimde inancım yok
Orası öyle aşkomEmaaaan ,cani da çok isterse yağar
Her şeyi boşverdim aşkoOrası öyle aşkom
En güzeli aşkomHer şeyi boşverdim aşko
En güzeli aşkom
Bende öyle
Var sultanım ben de şimdi mesaj attım sana hatta ama yarın yükleyeceğim inşallahWunderLost tarif var mı
İnşallah canım ellerine sağlıkVar sultanım ben de şimdi mesaj attım sana hatta ama yarın yükleyeceğim inşallah
Sen çok tembel oldunBugün de tarifimi yapamadım anne…
Bugün evde bir kaos hakimdi. Küçüğümün ateşi yüksekti, antibiyotikle geçmiyor. Hep mızmızdı. Başım ağrıdı sesinden jskdksk. Oğlan da evdeydi, bu zaten başlı başına bir dert Ve babaları yoktu. Gelince trip atacaktım. Zezikozu vereceğim diye atamadım. İşte böyle bir kararlılık benimki.Sen çok tembel oldun
Geçmiş olsun canım Çok geçiktirme bariBugün evde bir kaos hakimdi. Küçüğümün ateşi yüksekti, antibiyotikle geçmiyor. Hep mızmızdı. Başım ağrıdı sesinden jskdksk. Oğlan da evdeydi, bu zaten başlı başına bir dert Ve babaları yoktu. Gelince trip atacaktım. Zezikozu vereceğim diye atamadım. İşte böyle bir kararlılık benimki.
O daha kolay değil miVe benim bugün yapabildiğim tek yemek karnabahar köftesi. Tatlı ve sunum fotoğrafını düşünemiyorum. Nevreste
Daha bugün düzene girdi hayatım evde kalabalık ama yaparım bu haftaNane Limon Kabugu sen ne zaman yapıyorsun