tabiki haber veririm cnm zaten heyecandan ölecem bakalımbebeğim ne kadar büyümüş en çok onu merak ediorum valla...darısı en yakın zamanda seninde başına inş.cnm
valla 1 ay bi ömür gibi gelio insana, iple çekiorum o anı...
ilk dr.a gittiğimde ben ne keseyi ne bebeği göremedim 4.5 haftalıktı o zaman, 2 hafta sonra tekrar çağırdı gittik ama kalp atışını bugün göremeyiz, onun için bi 10 gün sonra gelmeniz gerekebilir dedi, girdik ultrasona birden ekranda hızlı hızlı hareket eden bi nokta gördüm, tam o esnada dr. monitörün sesini açtı ve kalp atışlarını duydum, hüngür hüngür ağladım hiç beklemiyordum çünki...hihoyyyt
hatta benim lekelenmem olduğu için belkide bebiş hiç gelişmemiştir yada düşmek üzeredir die düşünüyodum, keseyi görecemmi derken kalp atışını duyup bi de bebişimi görünce kalbim duracaktı valla, allah herkese bu anı nasip etsin inşallah kızlar...:Saruboceq:
sanki beni rahatlatmak için o ultrason muayenesinde hep yüzü dönüktü, minicikti bi pirinç tanesi kadardı ama ultrasonda kocaman görünüyordu, göz ve ağız yerleri belli olmaya başlamıştı, küçücük göbek kordonu vardı, tam o anın görüntüsnü çekti dr. çok güzel, ama bi sonraki muayenede babasına hep poposu dönük durdu fındık kurdum, naz yaptı resmen babasına... ay amma uzattım ya kusura bakmayın valla kızzllaarrr...-tatlicadiarzu-
darısı en en en kısa zamanda senin, nibocumun ve gülün başına inşallah, sizin için yarın dua edicem inşallah tutarda hepiniz bu ay hamiş kalırsınız :Saruboceq:
sizleri çok seviyorum, tanışmıyoruz ama sanki yıllardır arkadaş gibiyiz, çok güzel bi duygu, umarım ilerdede hep görüşürüz kızlar...olumunekankayizsmile
bu arada prenses nerde nie hiç gelmio artık acaba..CADIARZU
benim tsh ım ilk hamile kaldığımda 2.88 di dr. ii dedi sonra 4.5 a kadar yükseldi, şimdi ilaç kullanıyorum, tsh bebeğin zekasını etkiliyormuş cnm onun için hamile kalmadan 2.5 in altında olması ii olur diolar...