- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi NeuroCathy
Ekşi'de ayrıntılı açıklayan bir yazı okudum ve şu an aldım, çok ani bir alışveriş oldu400 tl olanı değil, bakalım, kullanıcı yorumları güzel, darısı başıma.
Evet bende baktım 30 Euro yurtdışı fiyatı. Firmayı aradım sordum market ürünü olmadığını içerik olarak Türkiye için özel üretim olduğunu söylediler.
Ne kadar süredir kullanıyorsun? Ne gibi değişimler yaşadın? Tablet olanlarda kolajen gramajı az gibi sanki.Voonka kolajen kullanan yok muben kullanıyorum bir aydır. İyi gibi
Bir ayı geçti. Tırnaklarım çok zayıftı biraz sertleşti güçlendi gibi. Tablet daha iyi dye duymuştum. Siz nasıl kullanıyor sunuz? Kolajen oranı 1 tablette 750 mg. Az mı acabaNe kadar süredir kullanıyorsun? Ne gibi değişimler yaşadın? Tablet olanlarda kolajen gramajı az gibi sanki.
Ben de henüz almadım. Araştırma aşamasındayım. 2 ay içinde etkileri belli olur diyorlar.Bir ayı geçti. Tırnaklarım çok zayıftı biraz sertleşti güçlendi gibi. Tablet daha iyi dye duymuştum. Siz nasıl kullanıyor sunuz? Kolajen oranı 1 tablette 750 mg. Az mı acabane kadar olmalı?
10000 mg, toz halde, 28 günlükmüş, silindir şeklinde bir kabın içinde, ölçme kaşığı gibi bir şey çıkacak mı içinden bilmiyorum. Bugün geldi, 1 tane de 3ü bir arada paketleri gibi paketlenmiş serilerinden deneme ürünü yollamışlar.Al gitsin diyen o duyguyu iyi bilirimhangi marka aldın, kaç gram kolajen var içinde?
Markanın kendi sitesinde 16 Euro görünüyordu. Hikaye ya, bize gelene kadar x 4 oluyor fiyatlar. Kazıkçı millettiz.
Sitenizi geliştirin öncelikle. Ürün içeriklerine ulaşılamıyor, çok amatör bir site. Güvenip de alışveriş yapmam ben. Dediklerimi ciddiye alın, yıllardır online alışveriş yapıyorum.Bende kolajen hakkında araştırma yapıyorum ..... bu linkte çok detaylı işlenmiş okumanızı isterim.
Arkadaşın bahsettiği kolajen hangisi?Ben de henüz almadım. Araştırma aşamasındayım. 2 ay içinde etkileri belli olur diyorlar.
Osman Müftüoğlu en az 5 gr olmalı, daha azı fayda etmez diyor. Arkadaşın bahsettiği İsveç markası o yüzden iyi görünüyor. Doz başına 10 gr + balık kolajeni.
Swedish NutraArkadaşın bahsettiği kolajen hangisi?
Teşekkür ederim inceleceğimSwedish Nutra
Rica ederim. Denemedim, sadece okuduğum kadarıyla güzel gözüküyor. Bir de Türkiye de satan siteden hiç alışveriş yapmadım. Güvenilir mi acaba?Teşekkür ederim inceleceğim
Ben kulladığım voonkayı direkt eczaneden alıyodum bunun eczanelerde satışı yok galiba. İnternetten güvenebilir miyim bilmiyorumRica ederim. Denemedim, sadece okuduğum kadarıyla güzel gözüküyor. Bir de Türkiye de satan siteden hiç alışveriş yapmadım. Güvenilir mi acaba?
aaa o hindistan cevizli olanlar tekli kullanım formatındakine + 100 TL ama içeriğinde ki ilave C vitamin, HA, biotin vs güzelmiş.10000 mg, toz halde, 28 günlükmüş, silindir şeklinde bir kabın içinde, ölçme kaşığı gibi bir şey çıkacak mı içinden bilmiyorum. Bugün geldi, 1 tane de 3ü bir arada paketleri gibi paketlenmiş serilerinden deneme ürünü yollamışlar.
Benim aldığımın tadı yokmuş bu yüzden her şeye konup içilebiliyormuş. Yolladıkları ise hindistan cevizi aromalıydı. Hindistan cevizinin her şeyine bayılırım, gıda-kozmetik fark etmez, ama içecek aroması olarak olmamış. Hatta sitede görmüştüm, daha pahalıydı, almamıştım, iyi ki almamışım.
Supra marka aldım ben, aldıktan sonra araştırdım, iyiymiş neyse ki
Ben de henüz almadım. Araştırma aşamasındayım. 2 ay içinde etkileri belli olur diyorlar.
Osman Müftüoğlu en az 5 gr olmalı, daha azı fayda etmez diyor. Arkadaşın bahsettiği İsveç markası o yüzden iyi görünüyor. Doz başına 10 gr + balık kolajeni.
Rica ederim. Denemedim, sadece okuduğum kadarıyla güzel gözüküyor. Bir de Türkiye de satan siteden hiç alışveriş yapmadım. Güvenilir mi acaba?
Benimde tercihimde en büyük etken 10 gr sıvı formda balık kolajeni, sıvı formda olması, isveç malı olması old
ben daha oncede almistim farkli bi urun bu siteden herhangibir sıkıntı yasamadim ve takipte ediyorum siteyi. urunleri gida Bakanlığı onaylı ve orjinal ürünler.
amazon.uk den alışveriş yapan var mı acaba? gümrüğe takılır mı ki?
.. adlı siteden mi? teşekkürler bilgilendirme için
Biotin vitamini fasa fiso, ihtiyacımız olan biotini yiyeceklerden alabiliyoruz zaten, ha çok dandik besleniyordur kişi, o yüzden alamıyordur o ayrı.aaa o hindistan cevizli olanlar tekli kullanım formatındakine + 100 TL ama içeriğinde ki ilave C vitamin, HA, biotin vs güzelmiş.
Gerçi o farkı verince vitamin c'nin daha kalitelisi de alınır.