Kolajen(Collagen) Takviyesi

ben 1 hafta oldu kullanalı.. sol kolum yanmıstı 7 sene once ve kızımı kucagıma aldıgımda yanan kısım bumburusuk olurdu. 1 hafta kullanmıs olmama ragmen kolum burusmuyor artık.
1 hafta ara vermem gerekıyor normalde fakat ben ara vermeyecegım. cunku dogumlardan öturu karnımda catlaklar mevcut. onlar da dolmaya basladı sankı bı umut devam edıcem belkı onlar da gecer.

Merhabalar,kolajen konusunu bende baya araştırıyorum. Daha önce 10 senelik ilaç sektörü çalışmam var o yüzden biraz daha kolay oluyor.yine de çok karışık bi konu :) baya bir kıyaslama yaptım şimdi bir tanesine başladım. Daha 1 hafta oluyor gördüğüm ilk etki spor sonrası diz ve eklemlerim agrirdi bu ağrı geçti. Şuan başka bi değişiklik yok zamanla yazarım. Ayrıca bahsettikleriniz sığır kolajeni balık değil. Sorunuz varsa bilgim yettigince cevaplarım.
Merhaba "draje" ;
Benim sorularım var :
İlaç sektöründeki tecrübeniz nedeniyle sizin araştırma sonuçlarınız ve fikirleriniz bence extra değerli diye düşünüyorum ...
Bu şekilde araştırıp başladığınız hangi kolajen takviyesi oldu acaba?
Faydasını artırmak için yanında kullandığınız başka şeyler de var mı ?
Bir detay daha ; sabah öğle akşam yemek öncesi sonrası vs. şeklinde ayrıca bir kullanım önerisi de var mı diye de sormak istedim size ...

ben bir aydır supra kullanıyorum fiyatı diğerlerine göre daha uygun , henüz gözlemlenecek bir etkisi olmadı, faydası zararı hep kulaktan dolma deneyerek görmek lazım bazı insanlar bir hafta kullanıp hiç etkisi olmadı diyor , zaten etki süres en az 2 ay diye belirtiliyor. ben ek olarak solgar ester C 1000 mg da kullanıyorum. c vitamini etkisini artırdığı için , cildim de kolajen azalmış olacak ki kendini yenilemiyor kolayla derim. mesela ;2.5 yıl önce göğüs estetik ameliyatı oldum hala yaralarım taze , rengi dahi solmadı . yüzümde ise sürekli sivilce çıkıyor özellikle çene bölgemde , kimisi hormonel diyor kimisi beslenme diyor ama sadece sivilce değil cildim yenilemiyor kendini farkındayım bunun en temel nedeni kolajen kaybı bununda farkındayım bu sebeple en az 3 kutu bitirip öyle kesin yorum yapmak istiyorum

ben bir aydır supra kullanıyorum fiyatı diğerlerine göre daha uygun , henüz gözlemlenecek bir etkisi olmadı, faydası zararı hep kulaktan dolma deneyerek görmek lazım bazı insanlar bir hafta kullanıp hiç etkisi olmadı diyor , zaten etki süres en az 2 ay diye belirtiliyor. ben ek olarak solgar ester C 1000 mg da kullanıyorum. c vitamini etkisini artırdığı için , cildim de kolajen azalmış olacak ki kendini yenilemiyor kolayla derim. mesela ;2.5 yıl önce göğüs estetik ameliyatı oldum hala yaralarım taze , rengi dahi solmadı . yüzümde ise sürekli sivilce çıkıyor özellikle çene bölgemde , kimisi hormonel diyor kimisi beslenme diyor ama sadece sivilce değil cildim yenilemiyor kendini farkındayım bunun en temel nedeni kolajen kaybı bununda farkındayım bu sebeple en az 3 kutu bitirip öyle kesin yorum yapmak istiyorum
Ben de araştırdım ve supra beauty kolajen için iyi yorumlar okudum ve aldım. Bu akşam başlıcam inş. Bakalım sonuçlar ne olacak? Bundan önce 1 ay suda kolajen kullandım ve memnun kaldım.

Selam Kızlar,

uzun araştırmalar sonucu bende Swedish Nutra ( 10.000 Mg Balık Kolajeni ) markasını .....dan dün aldım. pazartesi elimde olur kullanınca ilk deneyimlerimi paylaşırım sizinle.

Son düzenleyen: Moderatör:
En en iyi kolajen takviyesi, haftada iki kez kemik suyu ve kelle paça çorbası içmek. Bunu yapan bir kadının bişey sürmeye kullanmaya ihtiyacı kalmaz kırışıklık için😊

En en iyi kolajen takviyesi, haftada iki kez kemik suyu ve kelle paça çorbası içmek. Bunu yapan bir kadının bişey sürmeye kullanmaya ihtiyacı kalmaz kırışıklık için😊

Haklısın ama herkez onu içemiyor işte içsede düzenli olarak yapamadığımız için böyle takviyelere başvurmak zorunda kalıyoruz. Geç kalmadan genç kalmak için denemekte fayda var :)

Selam Kızlar,

uzun araştırmalar sonucu bende Swedish Nutra ( 10.000 Mg Balık Kolajeni ) markasını .... dan dün aldım. pazartesi elimde olur kullanınca ilk deneyimlerimi paylaşırım sizinle.
Ya baktım da orjinal sitesinde 100 Tl olan şey Türkiye de 400 TL. Bu nasıl adam kazıklama, yuh diyorum hakkaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya baktım da orjinal sitesinde 100 Tl olan şey Türkiye de 400 TL. Bu nasıl adam kazıklama, yuh diyorum hakkaten.
Ekşi'de ayrıntılı açıklayan bir yazı okudum ve şu an aldım, çok ani bir alışveriş oldu :KK70: 400 tl olanı değil, bakalım, kullanıcı yorumları güzel, darısı başıma.

Evet bende baktım 30 Euro yurtdışı fiyatı. Firmayı aradım sordum market ürünü olmadığını içerik olarak Türkiye için özel üretim olduğunu söylediler.

o kadar pahalı ki insan güvenip alamıyor... hepsi de hiç bilmediğimiz markalar.

Evet çok markanın var farklı fiyat ve toz, kapsül ve sıvı formda olanı. içeriklerine ve gıda bakanlığı onayına felan bakarak karar ver. Ben sıvı formda 10.000 mg balık kolajeni Tip 1 Tip3 olan swedish nutrayı aldım bugün elime ulaştı. Balık kolajeni olmasına rağmen tadı ve kokusu muhteşem ilk izlenimim bu. ilerleyen günlerde ne farklılıklar olacak paylaşırım gene.

X