• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kola İçince İlk Bir Saat İçinde Vücudumuzda Olanlar...

veee biz kendimiz içtiğimiz gibi bu mereti çocuklarımızada içiriyoruz ne yazıkki,,,
bişey sorucam aynı şeyler beyaz gazoz için de geçerli mi acaba?

veee biz kendimiz içtiğimiz gibi bu mereti çocuklarımızada içiriyoruz ne yazıkki,,,
bişey sorucam aynı şeyler beyaz gazoz için de geçerli mi acaba?
oğlum 5 yaşlarında ve 5 kere içmiştir ya içmemiştir... çok zararlı özellikle çocuklara canım.. bildiğim için ben içirmiyorum... kemikleri gelişmiyor çocukların... asitlilerin hepsi zararlı canım onun yerine meyve suyu ayrana alıştır...sağlıcakla kal arkadaşım

oğlum 5 yaşlarında ve 5 kere içmiştir ya içmemiştir... çok zararlı özellikle çocuklara canım.. bildiğim için ben içirmiyorum... kemikleri gelişmiyor çocukların... asitlilerin hepsi zararlı canım onun yerine meyve suyu ayrana alıştır...sağlıcakla kal arkadaşım

teşekkür ederim canım,asitli içeceklerin zararını hepimiz biliyoruz ama uygulmaya gelince yok.ama bundan sonra eve çok nadir alacağımız kesin,ve çocuklarımada sadece meyve suyu vereceğim....kaydirigubbakcemile3

ben de cikarttim hayatimdan...ya aslinda gercek anlamda bagimlisi da olmamistim ama yasim kücükken daha sIk icerdim...simdi agzima bile sürmüyoum irenc bulyuom hatta...coook zararli hemde kilo da aldiriyor eve bile sokmamak lazim bunu

çok içen 3 kişi biliyorum.3ü de dişlerini kaybetti...hem de 20 yaşına gelmeden.ne acı.
canım hiç çekmez.çok az içmişimdir,onda da boğazımdan asit geçiyor,parçalıyor gibi bir his oluyor ve yarım bardağı bile bitiremiyorum.favorilerim su ve şekersiz %100 meyve-sebze suları
sigara-kola gibi şeylerin insanlarda etkisini görüp de içebilenlerin hayatı sevmediğini düşünüyorum

ay hiç sevmem zaten kolayı ayda yılda bir içerim....
pek işim olmaz kendisiyle :1closedeyes:
genelde kola yerine ayran içmeyi tercih eden biriyimdir.şakkıdı

her türlü abur cubura düşkün olmama rağmen asitli içecekleri hiç sevmem, neyseki oradan kurtarıyorum:) bence çocuklukta nasıl başlarsa öyle de devam ediyor ondan çocuklara içirilmemesi gerekiyor hiç tadını bilmeseler ölmezler ya. ben olsam hayatta denetmem... dediğiniz gibi meyva suları süt ve ayran varken ne gerek var kolaya falan, ben bile içemiyorum asiti yakıyor diye küçücük çocuklar nasıl içsin..

kola konusunda diyeceklerim var...ama önce küçük bir not bu pakette satılan meyve suları nestea ler filan vae ya cola kadar olmasa da onlar da zararlı aslında en güzeli ayran.özellikle çocuklara meyve suyu cola filan almayın arkadaşlar.düşünsenize meyveyi bile kestikten sonra fazla bekletmeden yiyin yoksa vitamin değerleri ölüyor diyor uzmanlar bunlara çok dikkat edin.

eşim her gün 2-3 litre cola içerdi dişlerinin neredeyse tamamı çürük 102 kg ve miğde ağrıları var hergün 3-4 tane miğde ilacı kullanıyor. 2 gündür diyete başladı miğde ağrısı şimdiden hafifledi.eşim kolayı o kadar çok içiyordu ki sayesinde koladan tiksindim. diyeti bozduğu gün kola isterse kolasının içine tuz filan koyup öyle vermeyi düşünüyorum.tiksinmesi için.

biraz önce okusaydim keske bugün icmemis olurdum :roflol: cok kullanmam ama bunlardan sonra hic kullanmamak gerek tsklr

asitli içeceklerı Allahtan sevmiyorum kola içmeyelı rahat 1 yıl olmuştur gerısını bılmıyorum yanı belkı de daha fazla

küçükken bi dönem fazlaca içmiştim ama çok uzun zamandır hayatımdan çıkardım çok şükür .....

Bende koladan uzak durmayı başaranlardanım nerdeyse 1 yıl oluyor....... :1closedeyes:

evet kola zararlı ama ben bu yazıyı biraz abartılı buldum. ben de pek içmem 40 yılda bir diyet kola 1 bardak o kadar.

bende hayatımdan çıkaralı çok oldu.zeten aşırı tüketmezdim şimid hiç içimiyorum.
kola dahil tüm asitli içeceklerden hatta hazır meyve sularından da uzak duruyrum soda hariç onun da asidini çaırıyorum :)teşekkürler paylaşım için.

Back